Isi fac reclama pe carca mea
Unii oameni au impresia ca pot sa isi faca reclama pe carca mea! Doi doctori au vorbit pe la spate cu rudele sa isi faca reclama doctorii pe carca mea! Unde traim? In ce tara domnicp9r? Imi plesneste capul. Imi vine sa rad peste cateva minute imi revin la normal. Cum pot proceda? Anului trecut pe vremea asta la fel ma gandeam ca lumea vrea sa isi faca reclama pe carca mea gen sa fiu clovnul2tuturor. Deci SEPTEMBRIE OCTOMBRIE..NOIEMBRIE DECEMBRIE si IANUARIE luni in care apare energia excesiva..vorbesc rele amintite in cap si impresii ma enervez repede. FEBRUARIE am observat ca ma comport normal mintea limpede fara ganduri fara prwa mukata enrgwie dar nici prea putina e MARTIE APRILIE MAI IUNIE IULIE AUGUST devin decedata gen dorm nu zambesc deloc dar deloc si plang mult pe ascuns. Si ceva comun in toate lunile anului este ca ma ascund mereu de oameni. Ba cu ajutorul hainelor ies doar cand ploua s-au ninge atunci nu sunt oameni multi pe strazi. Cand este soare nu pot fara sapca sa ies ca vad oameni ma panichez si fug o iau la fuga incet. Nu inteleg ce am ce se mai intampla. M-am saturat am impresia ca o sa ajung cersetoare pe strazi si uneori am impresia ca o sa ajung bine cu job un loc unde imi permit intimitate gen sa ma spal fara sa intre cineva din greseala s au sa stinga lumina in baie de 7 ori pe zi asta se intampla cand locuiam in alta parte.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Schizofrenie. Un alt delir - un nou episod psihotic?
- 2Caut psiholog cu experiență pe Looksmaxxing / cultura incel
- 2Terapii noi(tms/tme/hipnoza)?
- 10Vorbesc rad si scot diferite sunete ciudate de unul singur
- 11Tipuri de activități pentru petrecerea timpului liber?
- 8Evaluare medicală forțată/Încredere
- 2Pentru cei diagnosticati cu o boala psihica
- 11Schimbare medic psihiatru
- 7Anxietate/depresie
- 6Suspiciuni medicamente psihiatrice