jena testicul drept

09-07-2014
yuP
Nu este medic/terapeut
yuP
Buna seara. De ceva timp ma confrunt cu o problema la testiculul drept, simt o jena, uneori il gasesc in pozitie intoarsa, iar cand sunt in erectie acesta se retrage putin pe canalul inghinal.Ce ar trebui sa fac si care credeti ca este problema?
4 comentarii
0
09-07-2014, ora 22:38
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Este posibil sa va confruntati cu o torsiune testiculara.In timpul eractiei este normal ca testiculele sa ascensioneze, insa aceste nu trebuie sa treaca de canalul inghinal altfel testicolul este flotant. Trebuie sa consultati un medic urolog pentru mai multe investigatii.
0
12-07-2014, ora 22:35
yuP
Nu este medic/terapeut
yuP
buna seara, astazi am fost putin atent si am facut o examinare la testicule si la cel drept am observat ca este ceva ca un lichid langa el, ce ar putea fi ?
0
15-07-2014, ora 00:54
yuP
Nu este medic/terapeut
yuP
am fost astazi la un control, nu stiu ce sa zic de diagnostic...mi s a facut si ecografie si mi s a spus ca nu este nici un lichid.., nu stiu ce sa zic dar cred ca merg la un alt control pentru a fi sigur. mi s a dat tratament cu tavanic si vimovo. link: http://postimg.org/image/whesqcs7h/
0
16-07-2014, ora 01:38
Dr. Diana Enachescu
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Diana Enachescu
Diagnosticul stabiit de doctor este de epididimita, aceasta reprezinta inflamatia epididimului (infectie), un tub lung si rasucit pozitionat deasupra si posterior de fiecare testicul si care are rolul de a colecta si de a depozita sperma. Urmati tratamentul recomandat si daca nu dispar simptomele atunci mergeti la un alt control. In aceasta perioada nu trebuie sa aveti contacte sexuale, iar partenera trebuie sa mearga sa efectueze o cultura de secretie vaginala.

La testicolul drept aveti un varicocel ( dilatatie ale venelor).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •