Klebsiella in urină și sperma(risc de boli cronice?)

14-07-2019
Vladaurelian
Nu este medic/terapeut
Vladaurelian
Buna, forum Romedic!
Sunt intr-o situație foarte speciala care mă macină de luni bune, ajungând în prezent sa nu dorm.
Acum 3 luni am întreținut relații sexuale cu o persoana într un club cu prezervativ( asta a fost lucrul la care m am gandit ca ar fi cu cel mai mare risc), dupa o perioadă de 3 săptămâni am simțit o usturime la urinare( in prima faza destul de puternica, dar după un tratament cu uractiv, a dispărut în mare parte). Am fost la medicul urolog cu un sumar de urină și cu povestea prezentată spunând că e doar in capul meu și că nu sunt semnale de alarmare!
Mi a dat un antibiot pentru o singura doza( după o masă ), care n a făcut diferenta(oricum durerea la urinare nu mai exista, decât rareori). Acum 2 săptămâni ambele testicule plus și vasele lor s au umflat destul de tare (am fost la medic, am facut urocultura și spermocultura și mi a ieșit peste 100000 de klebsiella. El a părut destul de surprins și mi a spus ca apare în mare parte din spitale sau igiena, dar exista posibilitatea sa fie și atenționarea unei boli cronice in acea zona( fapt care m a speriat ingrozitor) : sifilis, HIV hepatita etc. Mi a dat un tratament pentru o săptămână de"nitrofurantoina", 4 pe zi, timp de o săptămână. Vreau să știu dacă există un risc de luat in seama pentru asta și ce teste sa fac pentru a fi sigur. Va spun sincer că sunt extrem de speriat, mai ales după ce am citit și pe ce ton a spus medicul asta.
As fi profund recunoscător dacă ați răspunde!
O zi buna!
2 comentarii
0
31-08-2019, ora 15:29
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Bună ziua ! Klebsiella este un bacil care provocă pneumonie, meningita sau infectii ale tractului urinar. Nu inteleg de ce ar trebui sa vă faceți griji daca ați făcut sex protejat, depinde si daca persoana cu care ati intreținut raporturile sexuale era ingrijită sau nu. Dar, cel mai bine puteti efectua teste pentru bolile cu transmitere sexuală ca să vă linistiti. Continuati cu tratamentul pe care vii la prescris medicul curant.
0
05-11-2019, ora 17:03
U 650
Nu este medic/terapeut
U 650
Poate ai avut infectia înainte.contacteazama pe e mail te voi ajuta.---------*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: