LDH Scazut, Monocite crescute, MPV crescut

Buna ziua,
In urma unei usturimi in gat si al unui consult mi-au fost recomandate niste analize care au urmatorul rezultat
AB015 LDH - 132.00 Valori normale 135.00 - 220.00
MONO% (Monocite procentual) - 11.90. Valori normale 2.00 - 10.00
MPV (Volum mediu plachetar) - 10.80. Valori normale 7.40 - 10.40
Restul hemoleucogramei este in parametrii normal.
Mentionez ca am hepatatia B dar conform ultimelor analize sunt purtator sanatos netransmibil cu viremie f mic, aproape nedetectabila.
Din pacate urmatorul consul este de abea peste o saptamana, dar sunt destul de stresat pentru ca gatul meu nu este intr-o conditie foarte buna si as vrea sa stiu daca am vreun motiv de ingrijorare.
Am 29 de ani, barbat.
Examenul medical efectuat arata asa:
Palpator modificari de spondiloza cervicala cu adenopatii siperificiale decelabile palaptor posterior bilateral
diam max de aprox 1 cm mobile renitente si laterocervical superior bilateral. Otic CAe cu resturi cerumen
bilateral mb timpanice cu repere pastrate Rinoscopei ant sept pe linia mediana hipertrofie de CNI pe dr,
hipetrofie de mucoasa rinofaringiana in posteripor, BUcofaringoscopie limba mobila saburala, hiperemie istm
bucofaringian edem usor de mucoasa lueta, puncte de cazeum intracriptic hiperemie si hipertrofie de perete
posterior orofaringian, Laringoscopie ind baza de limba cu minima hipertrofie foliculara perilingual epiglota
aspect normal, CV mobile usor hiperemice si ingrosate sinususri piriforme libere mucoasa aritenoidiana
moderat hiperemica Rinoscopie posterioara hipetrrofie de vegetatii adenoide cu chist de retentie in inferior stg
cu secretii mucopurulente in cant redusa
Multumesc.
In urma unei usturimi in gat si al unui consult mi-au fost recomandate niste analize care au urmatorul rezultat
AB015 LDH - 132.00 Valori normale 135.00 - 220.00
MONO% (Monocite procentual) - 11.90. Valori normale 2.00 - 10.00
MPV (Volum mediu plachetar) - 10.80. Valori normale 7.40 - 10.40
Restul hemoleucogramei este in parametrii normal.
Mentionez ca am hepatatia B dar conform ultimelor analize sunt purtator sanatos netransmibil cu viremie f mic, aproape nedetectabila.
Din pacate urmatorul consul este de abea peste o saptamana, dar sunt destul de stresat pentru ca gatul meu nu este intr-o conditie foarte buna si as vrea sa stiu daca am vreun motiv de ingrijorare.
Am 29 de ani, barbat.
Examenul medical efectuat arata asa:
Palpator modificari de spondiloza cervicala cu adenopatii siperificiale decelabile palaptor posterior bilateral
diam max de aprox 1 cm mobile renitente si laterocervical superior bilateral. Otic CAe cu resturi cerumen
bilateral mb timpanice cu repere pastrate Rinoscopei ant sept pe linia mediana hipertrofie de CNI pe dr,
hipetrofie de mucoasa rinofaringiana in posteripor, BUcofaringoscopie limba mobila saburala, hiperemie istm
bucofaringian edem usor de mucoasa lueta, puncte de cazeum intracriptic hiperemie si hipertrofie de perete
posterior orofaringian, Laringoscopie ind baza de limba cu minima hipertrofie foliculara perilingual epiglota
aspect normal, CV mobile usor hiperemice si ingrosate sinususri piriforme libere mucoasa aritenoidiana
moderat hiperemica Rinoscopie posterioara hipetrrofie de vegetatii adenoide cu chist de retentie in inferior stg
cu secretii mucopurulente in cant redusa
Multumesc.
1 comentarii

cauza modificarilor faringiene..este refluxul gastro-esofagian si alimentatia aincorecta
pana ajungi la ORL cu rezultatele faci si investiagtiila gastrologie
pana ajungi la ORL cu rezultatele faci si investiagtiila gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35punct mare pe amigdala.va rog sa ma ajutati.
- 39gat uscat si usturime dimineata
- 7raguseala care persista
- 3Rana pe gat
- 7ma ustura in gat
- 5afte bucale, usturime in gat
- 6Laringita cronica congestiva hiperplazica rosie, pe fond peptic si disodie hiperfunctionala
- 9usturime in gat si limba foarte alba..
- 2Usturime in gat
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 1Omuletul ma deranjeaza cred ca este marit
- 1Durere/usturime in gat de 2 saptamani
- 1Durere in gat
- 2Arsuri in gat
- 2Gat uscat si usturime
- 2Pentru Dl Doctor Flueraru
- 1Gat si stomac
- 2Amigdala stanga marita
Mai multe informații despre: usturimea in gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: