Lentile ochelari ciobite
Buna ziua! Mi s-au ciobit lentilele de la ochelarii de vedere exact in colturile de sus din zona nasului. Ciobiturile au cam un mm maxim 2. Cred că din cauza solicitarii la indoire cand sunt dati jos. Mentionez ca ii am de nici macar 6 luni. Am vreo sansa sa salvez lentilele daca ma duc cu ei la oftalmolog sau trebuie schimbate ? Din cate am inteles garantia nu acopera asemenea defectiuni. Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Medicul oftalmolog nu va poate ajuta in acest sens, adresati-va unui inginer optometrist din orice cabinet de optica si optometrie din zona dumneavoastra! Mergeti cu lentilele ciobite pentru a putea constata daca se ot transfera pe o alta rama.
Intradevar garantia nu acopera astfel de defecte, insa nu ar fi normal ca lentilele sa se ciobeasca la folosirea corespunzatoare a ramei. Poate sunt necesare ajustari ale ramei pentru a fi mai putin rigida.
O zi frumoasa!
Medicul oftalmolog nu va poate ajuta in acest sens, adresati-va unui inginer optometrist din orice cabinet de optica si optometrie din zona dumneavoastra! Mergeti cu lentilele ciobite pentru a putea constata daca se ot transfera pe o alta rama.
Intradevar garantia nu acopera astfel de defecte, insa nu ar fi normal ca lentilele sa se ciobeasca la folosirea corespunzatoare a ramei. Poate sunt necesare ajustari ale ramei pentru a fi mai putin rigida.
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6LENTILE SAU OCHELARI?
- 6probleme cu noii Ochelari prescrisi
- 2ochelari
- 7VisionLight pinhole - ochelari cu gaurele
- 3Ati auzit de ochelarii Pinholes?
- 2ochelari, lentile de contact sau operatie?
- 5dioptrii ochelari pt.copil de 9 ani
- 2ochelari de vedere
- 0interpretare rezultat.am nevoie de ochelari?
- 11m-am nascut cu nistagmus si am purtat ochelarii pe nas
- 0probleme ochelari
- 0prescriptie ochelari
- 2ajutati-ma cu un doctor oftalmolog
- 1dioptrii ochelari intermediari vs ochelari de citit
- 2ochelari noi dioptrii gresite?
- 0Miopie diferente
- 1Opinii pentru ochelari
Mai multe informații despre: ochelarii de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: