Leziune precanceroasa pe col?
Buna seara,
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Papanicolau: cervicita obs. vegetatii veneriene
- 3Interpretare test papanicolau
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 4rezultat exament Babes Papanicolau
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 3Babes Papanicolau
- 3Interpretare analize: secretie si babes papanicolaou
- 4Examen Papanicolau
- 1rezultat pap test
- 0interpretare test babes papanicolau
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 2Interpretare test Papanicolau
- 1Interpretare papanicolau
- 0Adenomioza uterina
- 0Interpretare rezultat Papanicolau
- 0Interpretare examen babeș-papanicolau
- 1Răspundeți, va rog! Rezultat test Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: