Leziune precanceroasa pe col?
Buna seara,
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
Am facut testul Papanicolau, si sa fiu sincer as vrea si alte opinii, deoarece medicul meu gineco m a speriat destul de rau. La Diagnostic citologic apare:LGSIL-HPV si descriere : Frotiu constituit din celule exovervicale superficiale si intermediare, celule de metaplazie scuamoasa matura, celule scuamoase cu atipii koilocitare, paracheratoza tipica, celule glandulare endocervicale izolate si grupate, modificari celulare reactive in context inflamator, exudat inflamator fibrino-leucocitar, flora nespecifica. ESTE ATAT DE GRAV?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Testul Babes Papanicolau
- 4interpretare test papanicolau
- 7rezultat test papanicolau
- 7rezultat test papanicolau
- 4ce inseamna testul papanicolau?
- 3ajutor interpretare papanicolau
- 1rezultate secretie vaginala si papanicolau
- 3PAP si alaptare
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 6Test papanicolau, cancer de col uterin
- 4Examen Papanicolau
- 1boli dupa un examen papanicolau
- 8rana pe uter, operatie-conizatie
- 0Test papanicolau interpretare
- 0Examen col/secretie
- 1Cine imi poate interpreta si mie rezultatul testului Babeș Papanicolau?
- 1Rezultat test papanicloau
- 3Va rog ajutor in interpretarea testului Papanicolau !!
- 0Buna ziuă ma ajuta cineva cu descifrarea analizei frotiului
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: