lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?
Ieri am facut sex protejat( prezervativ) cu iubitul meu, in timpul actului sexual, acesta a vazut la baza prezervativului( la inel) si chiar putin pe penis o secretie alba, destul de abundenta, in acel moment am oprit actul sexual. Se poate sa se fi scurs pe langa prezervativ lichidul prejeculator ?( pentru ca acesta nu ejaculase inca) bineinteles ca voi face si un test de sarcina, dar sunt foarte ingrijirata, mentionez faptul ca prezervativul nu era rupt.
2 comentarii
Buna ziua, este important ca prezervativul sa fie pus corect, iar penisul sa fie in erectie atat timp cat este in vagin; daca penisul iese din erectie, sau aceasta nu este suficienta astfel incat prezervativul sa stea bine intins peste penis este posibil ca sa se scruga pe langa.
Daca prezervativul a fost pus corect, ceea ce se observa in interior este lichidul preejaculare, iar in exterior sunt secretiile vaginale, normale intr-o astfel de situatie.
Daca prezervativul a fost pus corect, ceea ce se observa in interior este lichidul preejaculare, iar in exterior sunt secretiile vaginale, normale intr-o astfel de situatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata? lumea imi spune ca este posibil
- 3sarcina si lichidul preejaculator
- 2Lichid pre-ejaculator - sarcina?
- 1Lichid preejaculator
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 0Lichid preejaculator
- 2Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 0Sex neprotejat, Ajutor..lichid preejaculator
- 3Inghitirea propriului lichid seminal
- 0Am de ce sa ma îngrijorez?
- 2Insarcinata?
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
- 4Sarcina?
- 8Ejaculare de la un sarut
- 1Picatura placerii
- 1Sarcina de la masturbare, nelămurire
- 4Dezvirginare si sarcina
- 1Lichid preejaculator intarziat
Mai multe informații despre: lichidul preejaculator