Lichidul prespermatic - pentru băieţi - momente jenante

06-07-2011
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
Salut! Sunt sigur că există aici băieţi care au probleme cu acest lichid pe cât de important pe atât de enervant. De mult încerc să găsesc soluţia la chestiunea asta. Am întrebat pe diferite saituri, am găsit numeroase întrebări asemănătoare dar nicun răspuns. Sper să lămurim împreună. Problema este binecunoscută: te afli împreună cu iubita, ea te sărută, tu o săruţi, câteva gesturi mai erotice şi... tragic! începe să curgă şi nu se mai opreşte. Evident trebuie să te opreşti, mai ales dacă te afli într-un loc public, altfel rişti să îţi apară pete pe pantaloni, pete care se observă ( şi nu e doar în mintea ta - vechea frază din psihologie : atunci când te simţi cu musca pe căciulă ai impresia că toată lumea ştie de ce te faci tu vinovat - chiar se observă). Deci, problema este lichidul prespermatic apărut la excitaţii dintre cele mai mici, în cantităţi îngrijorătoare.
6 comentarii
0
06-07-2011, ora 14:38
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
Tot eu sunt. Am trimis întrebarea înainte să termin ce am de zis. Să menţionez că am 18 ani.Cum se poate opri, cum se poate diminua?

Întrebări şi sugestii : (de preferat să răspundă şi un medic) :

1. Citisem pe un sait că dacă te opreşti din masturbat poti să reduci din problemă şi era acolo un tip care a confirmat acest lucru. Am observat şi eu că dupa zilele în care mă masturbez problema devine mai acută. Dar faci sex cu iubita şi a doua zi o iei de la capăt...

2. Este posibil să fie o cauză psihologică sau o dereglare a reflexelor sexuale?

3. Altă problemă care îmi apare mie este aceea că lichidul se elimină chiar dacă penisul nu e în erecţie. Asta mă duce cu gândul la altceva. Dacă nu este vorba despre lichid prespermatic, ci despre alt tip ?( prostatic sau nu stiu)

4. Pe alt sait era un tip care spunea că are problema de la 18 ani... şi acum are 40! Asta e al dracu' de rău.

5. Exerciţiile Kegel pot ajuta sau fac mai mult rău?

6. Oricât de jenant sau penibil ar părea eu unul mi-am întărit lenjeria intimă cu o bucată de material, care absoarbe lichidul.

7. Treaba devine jenantă şi în pat. Într-un preludiu mai îndelungat te uzi tot... Sexul oral nu mai este deloc plăcut pentru parteneră, pentru că trebuie să înghită o bună cantitate de lichid, iar el nu are chiar gust de sirop.
0
06-07-2011, ora 14:51
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
8. Recomand să discutaţi cu partenera despre acest lucru, sunt sigur că o să înţeleagă... Dar noi nu vrem asta, eu nu vreau să înţeleagă, vreau să scap odată de problemă şi să nu fiu nevoit să mă trezesc în momente penibile! Mi se ridică părul pe mână când mă gândesc la tipul care la 40 de ani tot nu a scăpat...

9. Şi e frustrant rău de tot... e ca şi cum ai locui într-un ţarc făcut din sârmă ghimpată. Asta te scoate din minţi şi îţi scade mult încrederea în tine.

Oficial acesta este cel mai complex topic care există despre lichidul prespermatic. Aştept sugestii, răspunsuri, dezbaterii cât mai competente. Poate dacă ne punem toţi minţile la contributie îi găsim rezolvarea. Numai bine!

P.S : Vă rog să folositi un limbaj cat mai inteligibil, decent şi cât de cât corect gramatical, astfel o sa înţelegem mai bine despre ce e vorba. Mulţumesc! Cu sinceritate şi respect,
0
06-07-2011, ora 23:37
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Ai incercat sa vb cu un medic despre problema ta?Mergi la un cabinet particular, ca in general aloca mai mult timp si mai multa atentie pacientului..vezi totusi sa nu fie vreo infectie..o Bts, daca totusi nu e nimic, probabil asa este organismul tau..incearca sa ai o viata sexuala mai activa, adica sa intretii contacte sexuale mai des, poate se diminueaza..
0
07-07-2011, ora 22:39
greddy
Nu este medic/terapeut
greddy
Patesc si eu frecvent, odata am patit rau de tot, m-am intalnit cu prietena in parc si s-a intamplat inevitabilul. Ce a fost rau e faptul ca eram in niste pantaloni scurti subtiri. Si s-a vazut automat. Am tras de tricou mai jos sa nu se vada.

@floare albastra: Eu nu cred ca esti vreo problema gen bts. Probabil asa e organismul masculin la inceput.
0
08-07-2011, ora 12:15
BlackLotus
Nu este medic/terapeut
BlackLotus
@floare albastra Nu cred că este BTS. Mi-am făcut analizele de curând şi nu a reieşit că aş avea vreun fel de problemă. Sunt sănătos tun cu alte cuvinte.

@greddy După cum ziceam şi mai sus am dat peste o persoana care spunea că se confruntă cu problema de la vârsta de 18 ani (şi acum are 40) şi mai era una care avea 23 de ani cu aceeaşi problemă.

Este posibil ca problema să dispară odată cu o activitate sexuală mai constantă. Sau este posibil să nu dispară. LIchidul ăsta este raspunsul organismului la excitaţie, având rol de lubrifiant. Cred că este un reflex. Unul puţin "sucit" ca să zic aşa. Apare la excitaţii foarte mici... nu ar trebui să se secrete atunci când îţi iei iubita în braţie şi o săruţi.

Celelate întrebări rămân incă în picioare. O să experimentez pe mine exerciţiile Kegel, poate apare vreun rezultat pozitiv.

Ar fi bine să răspună şi un doctor la întrebări. Este un subiect destul de interesant şi din câte văd unul fără răspuns.

Numai bine!
0
08-08-2011, ora 13:47
urascmaneaua
Nu este medic/terapeut
urascmaneaua
floare albastra:Ai incercat sa vb cu un medic despre problema ta?
Nu fi bleaga (sau bleg) problema asta am avuto si eu si inca o mai am, nu este din cauza ca esti bolnav sau ca nu esti dezvoltat sau ca ai probleme cu penisul, lichidul ala din cate cred eu sau cel putin am auzit (conversatie cu fratele) acel lichid ajuta pe post de lubrifiant..deci tu cand te saruti cu partenera normal ca vine acel lichid pentru ca, tu te exciti, ai erectie si apoi urmeaza "sexul" in unele cazuri...ma intelegi????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Excitatia sexuala
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  •