Limba crapata.
Buna ziua, Ma numesc Catalin, am 18 ani, problema este ca de cativa ani parca tot mai rau limba se crapa, acum pot zice ca o am crapata pe mijloc si ambele parti laterale, uneori ma ustura cand consum, suc, alcool, 'ca oricare' si dimineata cand ma trezesc parca am ceva pe limba de culoare alba asa..daca stiti un tratament ceva sau oricare raspuns e bine primit, va multumesc !
2 comentarii
1. Limba este OGLINDA tractului digestiv
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita
2 ai probleme serioase mai jos..stomac, intestine.. asa ca faci investigatii la gastro si in aralel se rezolva problema cu limba
3 local.. apa de gura dupa fiecare masa si Vit A uleioasa cateva picaturi cu putina miere de albini tinuta in gura
4 sa Terminat pentru tata viata cu energizantele, cola, alte sucuri acidulat, fructe citrice, otet..s.a care irita
Buna ziua, am 22 de ani...si tin sa va anunt ca aceeasi problema o am si eu...limba crapata..., dimineata cand ma trezesc... este plina de 'o ciuperca' (poarta forma unor 'dungi', albe)...cand inghit...uneori, parca ceva retine 'la nivelul amigdalitelor' in plus de asta nu prea stau bine cu kg. am 1 metru 80 si inaltime,... 65...max 70 am avut!!Nu am facut analizele!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite sub limba
- 3limba amortita
- 11arsuri limba
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 2Papila alba pe limba
- 4basicute pe limba
- 8Umflatura sub limba si la gat
- 10Umflatura pe limba
- 9candidoza bucala
- 7pentru limba scrotala - ce tratament exista?
- 4Condiloame limba
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 10Dureri in gat si de limba
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 4Mi s-a inclestat gura, simteam limba umflata in gura, inima imi batea mai repede
- 0senzatie limba arsa
- 1Aspect straniu al limbii
- 1Limba incarcata, gust rau, canale biliare ingrosate, gastrita
- 3Ranula sublinguala/ afta ? stomatolog sau ORL?
- 3Papilom pe limba
Mai multe informații despre: Limba limba crapata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: