lipsa de calciu sau ce?

20-10-2008
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
buna ziua, am o intrebare la dvs si as dori sa imi raspundeti! Ma numesc Ionel, sunt din Bucuresti si am o problema ca sa ii zic asa. Dimineata cand ma trezesc ma simpt obosit fara pofta de mancare.am ameteli, tremuraturi uneori...Daca nu mananc mi se face rau si incep sa tremur, nu ma pot concentra, obosesc, transpir, etc... Daca mananc bine dimineata si iau o pastila(care cintine multe vitamine si calciu) nu am nimic.Cateodata ma simt cam rau cand sunt in centrul ateniei dar uneori, dar daca glumes, comunic nu am nimic.Tremuraturile apar numai dimineata si cand mi-e foame sau ma doare stomacul. Ce ar putea fi? Este ceva extrem de grav, pt ca asa dori sa scap de simptomele astea cat mai repede posibil, multumesc mult, o zi buna! Sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 comentarii
0
21-10-2008, ora 07:59
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie facut un set complet de analize. Cu ele in fata, medicul d-voastra de familie, cunoscandu-va, va decide ce e de facut.Fumati mult, de mult timp?Consumati alcool?Aveti activitate ziua?Mancati consistent dupa ora 20?Cu tensiunea cum stati?Intai faceti analizele.
0
21-10-2008, ora 20:50
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
analizele medicale le-am facut, am mers la medicul de familie cu ele, mi-a spus ca sunt in regula, doar am crescuta un pic glicemia, dar nu sunt probleme, numai sa nu mananc mult dulce.am vb de tremuraturi si mi-a zis ca e din cauza lipsei de calciu.Alcool nu consum decat la ziua mea si la o petrecere mare sau de sarbatori, nu fumez absolut deloc, cafea nu beau deloc, deci ce poate fi???
0
21-10-2008, ora 20:52
ionel_popescu
Nu este medic/terapeut
ionel_popescu
VREAU SA PRECIZEZ CA MI SE FACE FOAME FOARTE DES, DACA MANANC BINE ACUM PESTE 2 ORE IAR MI-E FOAME DESI INCERC SA MANANC SANATOS SI DES, MULTUMESC PT RASP
0
23-10-2008, ora 13:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tremuraturile, oboseala, transpiratiile pot fi expresia unei caderi glicemice. Faptul ca va e foame foarte des si aveti si glicemia crescuta poate arata un inceput de diabet [mai ales daca si urinati mult si vi se face sete des]. Mergeti la medicul de familie si solicitati cate o glicemie saptamanal. In functie de valori, va decide.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Calciu scăzut în sânge - de ce și cum se manifestă
  •