lipsa menstruatie

buna!fetita mea are 17 ani si de 3 luni nu mai are menstruatie, am fost la medic i-a dat tratament zicea k e pe baza de stres dar tot nu s-a intamplat nimic.Sa fie ceva grav?Mentionez ca s-a mai intamplat si alta data o luna avea si doua luni nu...astept un raspuns
3 comentarii

si eu am patit tot asa, nu am avut timp de 6 luni dar am facut tratament cu anticonceptionale si s-a rez problema, atata timp cat le luam.3 luni tratamen, 3 luni pauza..dar tot nu imi venea cum trebuia.dar am renuntat si la tratament ca am primit un alt raspuns de la un medic care mi-o zis ca pot face tratament sau sa astept sa se regleze el de la sine.era vorba de o menstruatie intarziata.am 22 ani si nici acum nu e asa cum ar trebui cu pauze de 1, 2 luni dar..se mai intampla.

consultati un medic endocrinolog si unul ginecolog, se poate remedia situatia dupa analize hormonale si prescrierea unui tratament

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 2Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 17amenoree secundara
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 0ovare polichistice, endometrioza si amenoree
- 1Premenopauza nu, tiroida nu, am bufeuri si amenoree. Carui tip de medic sa ma adresez?
- 0amenoree de trei luni
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 0nu am ciclu
- 0Nu mi-a mai venit menstruatia
- 1Întârzierea menstruației
- 1Menstruatie intarziata
- 0Amenoreea primara
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
- 2Lipsa menstra 60 zile
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: