logest pauza

19-07-2009
mada_m
Nu este medic/terapeut
mada_m
As avea o intrebare...iau logest si am pierdut intr-o seara una dintre pastile.asa ca le-am luat pe celelalte in continuare deoarece stiam ca nu conteaza ordinea lor, adica am luat doar 20 in loc de 21. le-am terminat miercuri si nu joi cum ar fi trebuit, iar ciclul trebuia sa imi vina luni si mi-a venit astazi adica duminica.as vrea sa stiu cand ar trebui sa reincep urmatoarea folie?ziua ramane aceeasi adica vineri(chiar daca trec 8 zile si nu 7) sau trebuie sa iau mai repede?
4 comentarii
0
20-07-2009, ora 11:36
mada_m
Nu este medic/terapeut
mada_m
va rog mult sa imi dati un raspuns la intrebarea mea...
0
20-07-2009, ora 18:27
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cel mai bine este sa luati mai repede, in felul acesta "mutand ziua" in care veti incepe, de fiecare data, folie noua.
Daca doriti, puteti si sa va pastrati ziua, adica sa luati dupa 8 zile de pauza, avand grija in acest caz sa va protejati suplimentar timp de 7 zile.
0
21-07-2009, ora 09:03
mada_m
Nu este medic/terapeut
mada_m
multumesc mult !
0
03-01-2014, ora 15:37
Andreea03
Nu este medic/terapeut
Andreea03
Buna ziua,

As dori de la d-voastra un.la intrebarea mea, am mai postat ce am scris aici, sper sa primesc raspuns.

De vreo 4 ani iau pilule contraceptive si nu mi s-a mai intamplat sa le incurc pana acum, cand din greseala am inceput blisterul de pilule cu o zi mai devreme, practic am inceput in a 7/a zi si nu a 8/a cand ar fi trebuit...avand senzatia ca e joi..am inceput miercuri. As vrea sa stiu cum procedez de acum cu urmatoarea folie, mi-as dori sa-mi pastrez si zilele sa termin miercuri si sa incep joi..insa nu stiu daca nu/mi dereglez ciclul..nu as vrea nici lucrul asta. Ce ma sfatuiti? sa continui cu folia si sa mai iau o pastila la final, astfel vor fi 22+7 ca sa incep tot joi( cat de daunator imi va fi?), sau sa termin normal si sa fac pauza cu o zi mai mult 21+ 8 sa incep in a 9/a zi si sa suplimentez contraceptia jumatate de luna?..sau sa uit de zilele cu care eram obisnuita si sa termin cele 21 de zile +7, schimband in marti si miercuri reinceperea.?..care e varianta cea mai sigura si mai putin daunatoarea organismului fara dereglari de ciclu mari. Multumesc mult! Astept raspuns!

Am vazut ca mai sus ati scris ca se pot pastra si zilele obisnuite facand pauza de 8 zile, este in regula pt organism?, , nu se deregleaza ciclul..?Multumesc..astept raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •