Lyme- borelioza!!! Este cineva bolnav?

222 comentarii 1 2 ..... 567 8 Înainte ›
0
16-05-2019, ora 16:28
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
destul de mari!
0
16-05-2019, ora 17:32
Cris19it
Nu este medic/terapeut
Cris19it
Personal nu cred ca trece doar cu o singura cura de 14 zile., simptomele se vor remite incet si treptat. Cel putin asa a fost la mine
0
19-05-2019, ora 16:50
Patriciabia
Nu este medic/terapeut
Patriciabia
Ana357 mai esti activa pe forum?
0
15-07-2019, ora 20:32
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Chiar daca nu am mai scris de ceva vreme revin cu unele precizari in legatura cu evolutia simptomelor mele sperand ca poate vor ajuta si pe altii care sunt intr-o situatia similara.

In Mai mobilitatea mea ajunsese extrem de limitata, si de abia reuseam sa ma mai deplasez din cauza problemelor mari de echilibru si a unei greutati imense pe care o simteam pe membre si spate. Situatia era grava pentru ca aveam usturimi si dureri crunte in tot corpul, mai ales in unghii si degete care s-au inrosit si umflat, plus dureri de fata, de incheieturi, probleme de memorie, de gandit probleme de vedere etc.

Incepusem deja un tratament de naturiste de la doctorul Ion, dar intrucat starea de rau s-a accentuat am sunat la clinica si mi-au spun sa merg sa fac analizele si apoi sa vin la ei sa ma vada. Zis si facut, am facut analizele si in afara altor infectii cu mycoplasma mi s-au gasit si 2 proteine de valori foarte mari care dadeau indicii asupra infectiei cu Borelioza.

Doctorul Ion mi-a zis ca analizele arata ca as avea-o din nastere, si chiar daca a 3-a proteina lipseste pentru a mi se pune diagnosticul conform protocolului am sanse de peste 90% sa am borelioza.

Acum urmez schemele domnului doctor Ion si progresele sunt evidente in fiecare zi. Antibioticele sunt tari si chiar daca mai am si zile rele evolutia este spre bine. Mobilitatea si-a revenit considerabil, sunt din nou independent la deplasare, pot sa lucrez si mi-a revenit si moralul. Mi s-a zis ca recuperarea va dura multe luni, poate ani pentru ca situatia mea este cronica, suferind de simptome de peste 3 ani de zile, cu ultimii 2 ani fiind de cosmar.

Asa ca nu va pierdeti speranta si daca aveti nevoie de un sfat de la un medic care chiar intelege complexitatea unei astfel de mizerii de infectie si inflamatie mergeti la doctorul Ion sa va vada, si sper va poate ajuta sa scapati de chin. Sanatate.
0
17-07-2019, ora 17:53
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
------------*

(*modificat de admin)
0
21-07-2019, ora 07:23
Ana154
Nu este medic/terapeut
Ana154
In primul rand acest doctor nu are competențe în boli infecțioase. Suna absurd (frizeaza ridicolul) ca sa nu mai zic cat de periculos! Oamenii in sufefinta sunt vulnetabili. In realitate dupa "ani" de antibiotic oricine intelege ca poate fi un drum fara sanse de recapatare cu adevărat a sănătății vreodata! Cautati informatii despre lyme, exista! Americanii (si nu numai), cei care de altfel au descoperit si studiat aceasta boală, in protocoalele lor de tratament sunt excluse antibioticele de ani de zile pentru ca au ajuns la concluzia ca nu au efect, dr. Klinghardt, de asemenea, si multe multe alte informații. Sanatate multa!
0
21-07-2019, ora 20:49
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Chiar nu e nevoie sa insisti. Daca tu nu ai incredere in anumite terapii sau medici e problema ta. Multa sanatate si tie.
0
21-07-2019, ora 22:09
camcuta
Nu este medic/terapeut
camcuta
Așa e.
Chiar daca nu crezi in doctorul Ion, nu mai insista asupra lui cît de neprofesional e e, ajuta-ne și da.ne alte informații clare care ne pot ajuta mai departe deoarece după cum știi boala e complexă și încă mai avem de luptat cu ea...și vreau să.ti spun că chiar americanii, doctor Horowitz.spunea că cel mai bun antibiotic pentru lyme e Bicilin5.deci daca tu o sa reușești să te tratezi numai cu naturiste..scrie.ne și nouă aici, , deocamdată cel ce ne a putut ajuta pe citiva dintre noi..e doctorul Ion. Deci steptam vesti, care ne ar putea ajuta mai departe.pina atunci..ssnatate tuturor!!
0
22-07-2019, ora 16:48
Ana154
Nu este medic/terapeut
Ana154
Sigur ca da. Dintre americani dr. Jay Davidson care a facut un seminar de lyme (lyme summit) unde aoar zeci de specialiști americani care spun cum poate fi tratata aceasta boală, si ce este de fapt. Dr. Bill Rawls care are un protocol pentru tratarea lyme. Sophia Health Institute a dr. Klinghardt. Articolul: Informatie importanta -epuizarea suprarenalelor de pe pagina Centrul natura, unde credeti-ma veti gasi explicatie pentru toate simptomele asociate cu lyme. The Detox Summit tot de la americani unde vorbesc 30 de doctori. Acestea sunt o parte din informațiile reale care ajuta cu adevarat la restabilirea sanatatii si care se gasesc pe internet. Eu mai am niste portari pe acest forum unde am mai scris si alte informatii de luat in seama, si de la pacienți romani. Sanatate tuturor!
0
22-07-2019, ora 17:06
Ana154
Nu este medic/terapeut
Ana154
@camcuta poti sa spui unde ai gasit informatia cu dr. Horowitz? Ma mira, desi este cel mai popular susținător al protocoalelor alternative cum ar fi The Cowden Protocol cu care sustine ca a tratat peste 12000 pacienți. A scris si o carte.
0
22-07-2019, ora 18:27
camcuta
Nu este medic/terapeut
camcuta
Da..poți să.ti spun.de pe www symptome.ch
5 nov 2018..Stichpunkte von DR Horowitz ILADS Konferenz 2010.o sa găsești în germană dar pe la mijloc apare " Bicilinul 5 der beste Antibiotica" cel mai bun antibiotic
Ana te rugam daca ai informații ce ne pot ajuta.postează..aici...important e sa facem cît mai multi pași spre bine, sa scăpăm odată de aceasta boala chinuitoare.Inca odată sănătate tuturor
0
29-08-2019, ora 21:58
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Camcuta, , te rog, îmi poți spune cum ai reușit să găsești bicillin 5?.
0
30-08-2019, ora 10:45
camcuta
Nu este medic/terapeut
camcuta
ptr Mioara Angela
Din cunoștință în cunoștință, , , interesează.te de șoferi de tir care fac Moldova sau pe internet mai poți găsi...și mie mi.a fost greu la inceput!
Și ca sa întăresc spusele lui Mark 2011, vreau sa revin cu o propunere personala:daca vretisă ieșiți din impas apelați la doctorul Ion, se pare că pe mine și pe Mark 2011 ne.a adus la verticala, deci nu ezitați să.l aveți în vizor.Până să ajung la Doctorul Ion nu a fost nimeni care să mă ajute sa.mi de-a un tratament eficient, corespunzător bolii mele, tratament care m.a ajutat.. cu pași mici.dar m.a ajutat.Va doresc sănătate și succes!
0
30-08-2019, ora 14:06
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Camcuta, multumesc pentru răspuns, am inceput sa întreb...deocamdată fara nici un rezultat, nici pe internet nu sunt anunțuri active legate de acest medicament.Cosmarul meu a inceput cu doi ani în urma, drumuri la nenumărați doctori, bani irositi pe analize, consultații și în urma cu doua luni am ajuns la dl doctor Ion și în sfârșit știu cu ce mă lupt.sunt deja la a doua schema de tratament.
0
30-08-2019, ora 17:21
Patriciabia
Nu este medic/terapeut
Patriciabia
Incearca sa intri pe grupurile de lyme de pe facebook acolo mai sunt unele persoane care mai vand moldamin.Eu de exemplu am
luat de la o doamna care era alergica la moldamin si a vandut fiolele pe grupsau daca nu poti afla informatii mai usor
0
30-08-2019, ora 21:29
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Mulțumesc, Patriciabia, voi căuta și pe Facebook trebuie sa procur acest medicament pentru că am mare nevoie de el. Multă sănătate, tuturor!
0
30-08-2019, ora 22:36
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Mark, am citit cele scrise de tine și multe din simptomele descrise de tine le-am regăsit și la mine.Mi-ar fi de mare ajutor ceva sfaturi și.nu știu, cum ați făcut față situației în sine.Multumesc.
0
31-08-2019, ora 07:01
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Mioara, eu intr-o luna termin ultima schema de tratament, dupa care voi face o pauza o de luna, iar apoi repet analizele si merg la Ion. E posibil ca dupa acea sa intru si eu la schema cu antibiotic injectabil. Tratamentul de la Ion m-a ajutat fara doar si poate, dar inca mai am probleme. Initial ajunsesem sa nu mai pot merge, si aveam dureri si senzatia de arsura pe picioare si maini. Acum durerile sunt suportabile, si sper ca in timp sa treaca de tot. Nu am fost foarte strict cu dieta, si am incercat sa fiu activ, sa ma misc cat mai mult. Pentru mine e important ca pot sa lucrez la capacitate maxima pentru ca in perioada Decembrie - Mai, pana sa incept schema dr Ion, nu mai puteam face mare lucru la serviciu. Merg si o data pe saptamana la masaj care m-a ajutat fara doar si poate. Nu stiu cum e la tine dar eu ma simt si mai rau la caldura. Mie inflamatie asta nenorocita mi-a afecatat nervii foarte tare si cand e cald parca zvacnesc. Pe scurt situatia s-a stabilizat de cand iau tratamentul dar sper sa evolueze si sper mai bine. Multa sanatate.
0
31-08-2019, ora 09:17
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Mark, mulțumesc pentru răspuns, la mine și-au făcut apariția de mai bine de doi ani, dureri musculare, intepaturi, senzația de arsură pe tot
corpul, amețeli, probleme ale tranzitului intestinal iar cu timpul s-au intensificat, durerile de cap extrem de puternice acompaniate cu amețeli, dureri și sensibilitate oculara.In urma analizelor s-au pozitivat mai multe infecții virus herpetic, rujeolic, zoster, parvovirus, cmv, bartonela, toxoca, mycoplasma iar la borellia garini au ieșit doua benzi ușor pozitive.Nu știu de ce dieta spui, sau trebuie să excludem pe cât se poate produsele mai nesănătoase, poți să-mi spui cate ceva?In momentul de față sunt la a doua schema de tratament, mă bucur foarte mult pentru că am reușit să ajung la dl doctor Ion, nu mă simt prea bine insa incerc sa muncesc și să-mi duc viața pe mai departe.Multa sănătate!
1
31-08-2019, ora 19:43
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Am avut si eu toate simptomele tale, care au aparut acum 3-4 ani, dar in ultimii 2 s-au intensificat foarte tare. Tocmai asta ziceam ca nu tin nicio dieta, nu am exclus nimic in timpul tratamentului de la Dr Ion. Prin 2017-18 am tinut regim si am exclus perioade lungi fainoasele, dar nu am simtit ameliorari, asa ca mananc cate putin din orice. Mie mi-au iesit 2 benzi puternic pozitive, si chiar daca nu a iesit si a 3-a atat cei de la laborator cat si dr Ion au zis ca am infectia in proportie mare. Si cel mai probabil am dobandit infectia congenital pentru ca si mama are unele simptome similare, sau cel putin asa a zis dr Ion. Si mi-au iesit 3 micoplasme pozitive care ar cauza durerea. Am inteles ca recuperarea poate dura si ani de zile, asa ca ne trebuie multa rabdare. Multa sanatate !
0
31-08-2019, ora 21:15
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
In cazul meu rezultatul western-ului blot a fost negativ și m-am bucurat am crezut că am doar celelalte infecții pe care le-am amintit insa pe raportul desfășurat ce însoțește analiza sunt cele doua benzi pe care eu nu am înțeles ce semnifica, apar la rubrica boderline și dl doctor mi-a spus că este vorba de neuroborelioza, nu știu de când este dar știu că mi-au provocat dureri ce cu greu pot fi descrise.Multa sanatate!
0
31-08-2019, ora 21:19
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Nici măcar acum nu înțeleg prea bine dar spunând benzi mă gândesc că sunt acelea ce au initiala p iar în josul paginii sunt rubricile cu control.care nu știu ce semnificație au...
0
01-09-2019, ora 11:02
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Am si eu o curiozitate: aceste spuneri ale Dr Ion sunt scrise si negru pe alb, sau sunt spuse doar pe gura. Nu neg ca tratatemntul dr Ion ( care banuiesc ca, consta in multe vitamine si tratament hiperbar la clinica dansului) da rezultate.

Eu unul cred ca e o problema a sistemului imunitar, dar sa spui ca e o borelioza congenitala... mi se pare un pic cam f gresit dpdvd medical.
Pana la urma dr Ion, este dr? Are diploma de la facultatea de medicina? Nu stiu intreb si eu de curiozitate.
0
01-09-2019, ora 12:33
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Da, este absolvent de medicina si a profesat foarte multi ani in Germania. Nu imi aduc aminte sa fi fost muscat de capusa, iar Dr Ion mi-a zis ca e congenitala fara sa ii dau detaliile anterioare. Atat schemele de tratament cat si diagnosticele confirmate si suspiciunile de infectii au toate parafa si semnatura lui. Cat despre Hiperbara nu insista sa o faci, ti-o recomanda de obicei daca nu apar ameliorari dupa primele 3 saptamani de tratament. Nu e neaparat sa fie ceva gresit dpdv medical. Pot exista infectii care se activeaza dupa o perioa foarte lunga de timp cand factorii declansatori s-au activat. Exista si aici un caz in care infectia s-a activat la peste 20 de ani de la muscatura de capusa.
0
02-09-2019, ora 07:35
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Ok Mark merci!. Cred că o să îi fac și eu o vizita la Constanța (eu sunt din București). Tratamentul in ce consta (in linii mari)?
0
17-09-2019, ora 22:07
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
1AngiV,

intr-adevar, din toata pleiada de simptome care au navalit peste mine durerile au fost cele mai agresive, foarte greu de suportat, crunte pe portiuni mari de corp, mai ales in zona extremitatilor si a pieptului. Si zic asta din prisma unei persoane cu toleranta mare la durere inainte ca problemele astea sa apara. Sper sa fie si mai bine dupa ce termin schemele, si sa vedem ce vor arata analizele in Decembrie cand trebuie sa le refac.
0
17-09-2019, ora 22:19
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Flrazvan,

sunt mai multe scheme cu suplimente, antivirale, antibiotice, dar atat numarul lor si durata tratamentului difera in functie de rezultatele analizelor. Eu m-am dus la dr Ion mai devreme decat eram programat pentru ca imi era foarte rau. Ajunsesem sa nu mai pot sta drept in scaunul de la munca si de abia mai puteam lucra/deplasa dupa ce inainte cu 2 ani eram managerul a 10 oameni intr-o multinationala si faceam fata la un ritm de munca cu mult mai intens. Oricum, schemele, plus masajul de 2 ori pe saptamana si 1 luna jumate de concediu medical m-au ajutat sa ma refac cat de cat, si acum muncesc la 80-85% din capacitate. Pot spune ca in ultimii 2 ani am reinvatat de 2 ori sa ma deplasez dupa problemele neuro si de mobilitate cauzate de inflamatia generalizata pe care o resimt. Sechele au mai ramas, dar sunt constient ca mai am nevoie de timp pana ajung la o refacere si mai buna.
0
01-10-2019, ora 13:00
1AngiV
Nu este medic/terapeut
1AngiV
Mark, te rog, as dori sa discut mai multe lucruri cu privire la aceasta infecție și am nevoie sa adun câteva informații de la cineva care trece prin asa ceva, nu stiu, am multe întrebări și multe prea putine răspunsuri.Te rog dacă crezi că se poate sa discutam undeva in privat daca este posibil pe acest forum, chiar as vrea sa aflu daca sunt pe drumul cel bun...in momentul de față chiar nu stiu ce sa mai cred.Multumesc si astept un raspuns.
1
01-10-2019, ora 23:50
mark2011
Nu este medic/terapeut
mark2011
Putem discuta, doar lasa-mi numarul in privat si o sa te contactez eu pe whatsapp. Urmeaza o perioada infernala de 2 saptamani cand o sa fiu mai mult pe drumuri, dar duminica cred ca o sa fiu acasa si putem vb.
0
25-05-2020, ora 19:28
erick2000
Nu este medic/terapeut
erick2000
Salutare tuturor!
Dupa ce am observat atatea discutii legate de aceasta blestemata de boala, as avea o mare rugaminte la voi daca ati putea sa ma ajutati cu anumite informatii :((( nu stiu exact daca sufar de aceasta boala, inca nu mi a pus nimeni un diagnostic clar, ba ca am Poliartrita Reumatoida, ba ca am artrita reactiva, nici eu nu mai stiu, am fost la 7 medici, diagnostice diferite :(((( crunt :((( vreau sa stiu daca mai are cnva asemenea simtome ca ale mele: furnicaturi pe tot corpul, dureri nu mai zic de toate, in ceafa, la toate articulatiile, am momente cand mi se slabesc pur si simplu toate articulatiile zici ca sunt din plastilina, imi pocnesc toate articulatiile, am deformari la degete de la mana, mi s a slabit un picior, dureri de spate, cap, mi se umfla venele pe mine, mai ales cand ma apropii de caldura, oboseala, in palme mi se vad ca niste negreli, toate starile lu'Dumnezeu pe Pamant :((
Am fost la dr Bogdan C Ion CT si mi a dat o schema de tratament greu de suportat :((( cu antibiotice si antivirale( aciclovir si isoprinosina) antibiotice 3 scheme : 1) minoz si azitrox( 3zile pe sapt) si tinizol(2zile), 2) minoz cu ciprinol si tinizol 3) clyndamicin, tinizol si biseptol... ma crucesc vazand atatea antibiotice, am luat d abia prima schema si mi a iesit si ochii din cap, mi s au ingalbenit, m am balonat rau si am luat pauza ca nu mai pot :((( app cand iau antibiotice ma simt mai bn, se opreste boala din evolutie, cand le intrerup ma tine 2 sapt si revine; app: la analize mi a iesit la Borellia Centrum : mycoplasma hominis, chlamydia pneumonae, cmegalovirus, zonazoster, herpex1 si la camp intunecat appp aici as vrea sa aflu daca s a mai intalnit la cnva, in sange mi a iesit ca o spirocheta se vede ca un viermisor, oare sa fie ala problema??? are cnva asemenea analize, asemenea situatie, va rog sa ma ajutati ca nu mai stiu incotro sa o iau, inca n am diagnostic, dar eu cred ca am Borellioza :((( e prea crunta boala, toate simptomele de pe Pamant, ca un blestem, nu cred ca o artrita reactiva sau PR sa dea atatea simptome scoase din iad :(((( va multumesc din suflet !
Adaugă un comentariu / răspuns
222 comentarii 1 2 ..... 567 8 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Boala Lyme, diagnosticată în doar câteva minute
  • În Europa de Nord, incidența infecțiilor cu borelioză urmează variațiile abundenței populațiilor de șobolani
  •