ma arde si ma doare in crestetul capului

28-10-2011
claudia83fg
Nu este medic/terapeut
claudia83fg
Buna, de cateva zile am o durere puternica in crestetul capului si simt ca ma maninca dar nu pielea ci inauntru, ziua nu simt asa tare seara cand ma pun in pat simt ca mor, am si vomitat in seara asta dar m-am simteam rau la stomac, imi curge si nasul ma durut si gatul un pic cu doua zile in urma, am tot avut probleme cu sinuzita, va rog din suflet sa imi dati un raspuns, imi este foarte frica sa nu fie ceva mai grav, Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra, Va multumesc mult.
4 comentarii
0
29-10-2011, ora 09:13
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
simptomele descrise NU sunt de la sinuzita
este vorba de o tensiune intracraniana marita.. ( cauze pot fi mai multe.. coloana cervicala, circulatia cerebrala, probleme gastrice sau renale.)
1 faceti o radiografie SAF.. si vedeti ce fel de sinuzita este si unde este localizata.
mergeti cu radiografia la ORL
2 faceti un consult la Neurologie..si dupa o sa stiti daca e cazul si de reumatologie sau alta specialitate
0
29-10-2011, ora 10:16
lostintheworld
Nu este medic/terapeut
lostintheworld
Buna ziua!
Am facut de curand un RMN la cap si la concluzii scrie: -leziune infracentimetrica sechelara parietala dreapta
-mic angiom venos frontal stanga
Imi poate spune cineva ce inseamna ? Si imi poate recomanda ce sa fac?
Tin sa mentionez ca de ceva timp am probleme vizuale in sensul ca am impresia ca obiectele vin peste mine, se intampla acest lucru cateva fractiuni de secunda iar apoi totul revine la normal.
Este ceva grav?
Astept un respuns, o recomandare!
Va multumesc!
0
29-10-2011, ora 11:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
un medic Neurochirurg.. poate sa.ti explice despre ce este vorba
0
29-10-2011, ora 11:12
claudia83fg
Nu este medic/terapeut
claudia83fg
Va multumesc pt raspuns d-nul Dr Fluerariu Valeriu, aseara nu am mai rezistat si am chemat salvarea si am fost la spital, tensiunea, pulsu au fost bune, au zis ca am probleme cu ficatul, gastrita, despre durere si arsurile din crestetul capului au zis ca de la nervi, dar luni ma duc sa fac o radiografie cum ziceti d-voastra, sinuzita a zis ca nu am, nici nu stiu ce sa mai zic, va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns