ma dor amigdalele

de 4 zile ma doar amigdalitele am mancat inghetata dar de obicei nu mi s-a mai intamplat asa ceva nu pot sa inghit ma jeneaza foatre rau.de obicei cand mi se umfla imediat apar simptomele de raceala dar de data aceasta nu s-a intmplata asa nu stiu ce sa fac.este foarte umflat in partea dreapta in partea stanga nu am nimic.seara ma trezesc pt ca nu mai pot sa dorm se usuca foarte rau gatul si trebuie sa ma trezesc pt ca simt nevoia sa elimin mucoasa din gat.va rog frumos poate imi puteti da dumneavostra un sfat.multumesc.
PS.am si un gust foarte ciudat un pic cam amar.
PS.am si un gust foarte ciudat un pic cam amar.
2 comentarii

Buna, incearca sa faci o gargara cu apa cu sare, preferabil sare grunjoasa adica ca aceea pt muraturi, pui apa sa coteasca, adaugi o ligura de sare, lasi sa se dizolve sarea si sa se raceasca putin, o stecori si apoi faci gargara fara sa inghiti apa, multa sanatate

buna ziua!
este riscul unui flegmon periamigdalin. intradevar gargara poate sa ajute la drenarea flegmonului.
ospen la 6 ore. flamefin la 8 ore. tantum verde de supt. si maine dimineata te duci la ORL.
este riscul unui flegmon periamigdalin. intradevar gargara poate sa ajute la drenarea flegmonului.
ospen la 6 ore. flamefin la 8 ore. tantum verde de supt. si maine dimineata te duci la ORL.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6moldamin 1-zi 15 zile - gatul umflat
- 7ASLO si amigdalele
- 6tgp tgo foarte mari la copil de sase ani
- 9Rinita alergica, acum amigdalita
- 5hipertrofiere amigdale palatine si linguala cu prelungirea pediculata a amigdalei linguale
- 4amigdale marite
- 4amigdale inflamate
- 8amigdalita acuta - sfaturi
- 0Amigdalite cu puncte de puroi la bebe de 1 luna jumatate!
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 1Amigdale, durere de gat
- 4cancer amigdala dreapta, radioterapie sau operatie?
- 6amigdala inflamata si dureroasa in spatele limbi
- 1OPERATIE AMIGDALE
- 3faringoamigdalita acuta copii
- 2chist amigdalian?
- 3Puroi pe amigdale luna de luna
- 4Rog sfat operatie amigdala linguala
- 2Pata neagra pe amigdala
- 2Amigdale marite
Mai multe informații despre: amigdalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: