ma enervez foarte repede

26-02-2009
belar
Nu este medic/terapeut
belar
Buna ziua, am si eu o problema, ma enervez foarte usor si in momentele alea imi vine sa arunc cu toate obiectele de imi sunt in cale, in persoana de langa mine. Problema e ca dupa cateva minute ma calmez si imi pare rau pt ce am facut. Oare e vreo boala? Se poate trata cumva?
3 comentarii
0
26-02-2009, ora 19:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
In termeni stiintifici, sunteti o persoana mai mult sau mai putin nevrotica. Trebuie sa va controlati, daca nu, aveti nevoie de un sedativ. Sunteti hiperexcitabil nervos si cu putina terapie comportamentala si un produs din plante, va veti face perfect bine.

Va recomand Sedocalm
Luati-l conform prospectului si conform reactivitatii organismului; este natural!

P.S. Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, ; cand am spus ca aveti nevoie de terapie comportamentala si ca sunteti nevrotic, nu v-am facut nebun sau dezaxat. Toata lumea se enerveaza sau este irascibila, cheia consta in autocontrol si un sistem nervos vegetativ cat mai echilibrat!
Numai Bine, multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ceea ce doriti in viata!
0
27-02-2009, ora 18:51
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Buna, Belar

Nu este o boala, ci o modalitate ineficienta de a face fata trairilor pe care le ai in acel moment. Banuiesc ca nu de fiecare data cand te enervezi iti vine sa arunci cu obiecte, iar atunci cand iti vine, ma indoiesc ca o faci mereu. Ceea ce inseamna ca reactiile tale nu sunt complet scapate de sub control, ci doar gresit gestionate.
Cum fiecare invat are si un dezvat, retine ca nu impulsurile tale te controleaza pe tine, ci tu pe ele! In felul asta, vei fi scutita de "pretul" pe care il ai de platit, si anume culpabilizarea.
Iti recomand sa inveti niste tehnici terapeutice care sa ajute eliminarea tensiunilor psihice provocate de stresul zilnic sau conflictele interioare. La nevoie, adreseaza-te unui cabinet psihologic in acest sens.

Mult succes si sanatate deplina!
Psiholog clinician,
Simina Munteanu
0
01-03-2009, ora 17:10
belar
Nu este medic/terapeut
belar
Va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul