ma inteapa inima des

01-01-2012
th2
Nu este medic/terapeut
th2
Am 17 ani niciodata nu am avut probleme cu inima dar de cateva zile ma inteapa in zona inimi ieri am incercat si am luat calciu si.mi-a trecut dar asta seara m-au apucat din nou durerile nu stiu daca e din cauza lipsei de calciu pentru ca mi-a iesit bun mereu si in urma cu o luna chiar am luat tratsment cu calciu in schimb am fierul mic.Va rog spuneti-mi cat de grav poate fi pentru ca imi este frica.
1 comentarii
0
03-01-2012, ora 19:58
tema
Nu este medic/terapeut
tema
In primul rand trebuie sa te consulte un doctor cardiolog, pentru a verifica starea inimii.
Daca nu ai nimic la inima, cred ca este vorba de o infectie in corp.
Daca ai si fierul mic, cea mai probabila este o infectie vaginala cu e-coli.
Mai sunt si alte bacterii care consuma fierul din organism.
Bacteriile emit toxine in organism care irita articulatiile ( degete, genunchi, sold + zona lombara), dar pot da probleme si in zona inimii - acele intepaturi pe care le simti.
O infectie mai veche cu e-coli, de exemplu, poate da si o lipsa de fier, deoarece bacteria consuma fierul din organism si apare anemia prin deficit de fier.
De la aceasta lipsa de fier poti avea si ameteli.
Ar fi bine sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma.
Antibiograma este necesara ca sa stii la ce antibiotice este sensibila bacteria gasita, pentru a te trata corect.
Pentru analiza, nu te speli in vagin, nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare si sa treaca 10 zile de la ultimul antibiotic luat, in caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Daca esti virgina, ii spui asistentei care recolteaza secretia si o sa stie cum sa procedeze. Nu se mai folosesc valvele, ci doar un betisor cu vata, ca si cel pentru urechi.
Verifica deasemenea si dantura, bacteriile din carii pot produce deasemenea astfel de probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici