Ma masturbez des, cam de 3-4 ori pe saptamana

06-01-2012
Bebell
Nu este medic/terapeut
Bebell
Salut, ma numesc Mihai, si am aproape 16 ani.
Am si eu o intrebare despre masturbare, dar nu stiu exact cum sa ma pronunt in termeni medicali.

'Daca ma masturbez des, cam de 3-4 ori pe saptamana ce afectiuni poate dauna?'
*Din cauza asta e si faptul ca penisul meu 'se scoala' des uneori, si de ex., daca vad o fata dezbracata, uneori 'se scoala' sau cand ma sarut cu o fata(Sau vad pe cineva sarutanduse uneori)...

Va rog sa nu radeti.
Imi poate da cineva ceva sfaturi sa nu mi se mai intample acest lucru?, Ca intr-un fel e jenant.

Multumesc!
9 comentarii
0
06-01-2012, ora 22:08
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
nu e bine asa ceva stii cate boli se fac? foarte multe asa ca nu mai face..masturbare produce sperma si la urma ies foarte multe vitamine din aceasta sperma.si corpul ramane cu putine vitamine.etc zinc.fosfor
0
06-01-2012, ora 22:09
Bebell
Nu este medic/terapeut
Bebell
Multumesc de sfat:), Dar astept si un raspuns la cealalta intrebare

"""*Din cauza asta e si faptul ca penisul meu 'se scoala' des uneori, si de ex., daca vad o fata dezbracata, uneori 'se scoala' sau cand ma sarut cu o fata(Sau vad pe cineva sarutanduse uneori)... """"
0
06-01-2012, ora 22:15
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
iauzi-l, corpul ramane fara vitamine :))))))))))) muhahaha, asta e buna!
bebel e normal ca se scoale "ala micu" ca esti tanar, incearca sa-ti faci o prietena, si nu-ti fa griji ca nu patesti nimic
0
07-01-2012, ora 01:50
blakdeth_89
Nu este medic/terapeut
blakdeth_89
Corect, dak pierzi din vitamine dc nu le reinoesti?adik mananci mai multe fructe si legume.sau tie frica ca o sa mori de la fructe si legume? si app nu pierzi nimik, e o vrajeala, dak nu crezi intreaba un doctor
0
08-01-2012, ora 20:27
alin17
Nu este medic/terapeut
alin17
auzi mai baiatule..care nu crezi ca prin sperma ies multe vitamine si asa mai departe ia si mai citeste..nu prea stii nimic tumoare ai sa faci tu :)) am mai auzit una e normal dac ai obseravt ca dupa ce faci sex.iti este foame?de ce? pt ca ies multe vitamine..atat vroiam sa spun si bafta mai spuneai ca dac vezi pe cineva ca se saruta ca ti se scola? fati o prietena..toate cele bune!
0
09-01-2012, ora 16:00
monza
Nu este medic/terapeut
monza
Incearca sa gasesti pe cineva, sa iubesti pe cineva, sa iesi cu prietenii.Masturbarea nu e indicata, toti avem o perioada cand facem asta in exces.E bine sa o lasi deoparte, sa gasesti altceva de facut, sa nu mai stai cu gandu doar la sex.E greu pana incepi, trebuie sa ai ambitie.Eu am stat si vreo 2 luni fara si m-am simtit bine, dar la inceput imi era foarte greu.Si inca sunt in acel proces, in 4 luni de vreo max 5 ori am facut, deci.e ceva fata dinainte.
Incearca si nu ai sa regreti.
Masturbarea produce o erecţie mecanică, care nu seamănă cu aceea din condiţii naturale.
Think about it ;)
0
27-01-2013, ora 20:19
Ciocanel
Nu este medic/terapeut
Ciocanel
Salut tuturor.
Stai linistit Mihai. Tu chiar nu ai nici o problema. inca :)

Eu am 26 de ani(imediat 27). Am inceput sa ma masturbez la varsta de 11 ani. Stiu ca suna un pic cam deplasat. Practica asta are si avantaje si dezavantaje. Incep cu avantaje. Ajungi sa ai un control excelent asupra propriului corp. Incepi sa apreciezi partenerele mai mult decat ca pe o "tipa care ma ajuta sa ejaculez" cum fac majoritatea(se refera si la tipe, am intalnit suficiente). Comportamentul nu-ti mai este condus de instincte in aceesi masura. Vai... cred c-as putea scrie un eseu pe tema asta. Am vrut sa scriu doar cateva randuri dar am impresia ca te bag mai mult in ceata.
Aspecte negative: Ajungi sa nu mai fii tot mai putin satisfacut de sexul normal deoarece imaginatia ta incepe sa depaseasca limite si astfel tot ce vei intalni in viata cotidiana va fi cu 2-3 pasi in spate :). Ajungi sa ejaculezi foarte greu. Pierzi din motivatia sa-ti gasesti o partenera (observi ca te descurci si singur destul de bine:D) lucru care nu da prea bine in societate.
Astea sunt doar cateva din afectiunile care le-am urmarit la mine. Tin sa precizez ca nu sunt medic si nici psiholog.
Adevarul este ca eu am facut-o intr-un mod "foarte" excesiv poate de aia am ajuns acolo unde sunt. Restul efectelor le poti citi pe net la diferiti "specialisti". Eu consider ca e chiar indicat sa o practici cu o frecventa de 1/saptamana sau si mai bine 2/ luna (desigur in perioadele in care nu ai o relatie). Si ca sa inchei pe o nota pozitiva:

"Sunt un amant atât de bun pentru că exersez mult de unul singur"
Woody Allen
0
23-02-2013, ora 00:41
manea1991
Nu este medic/terapeut
manea1991
Salutare eu unul ma masturbez de la 12 ani cam asa...gen poate chiar de 7 ori pe saptamana actual inafara de contacul sexual care il am cu partenera mea care sunt de ceva timp...
Ideea este ca chiar daca contactul sexual cu partenera este unul sadisfacator nu pe deplin pe cat imi doresc eu din punctul meu de vedere probabil imi doresc ma mult.
Cand imi vine cheful sau cand am o erectie recurg la masturbare indiferent ca sunt la munca sau acasa chiar dupa un raport la 3-4 ore sau mai devreme am iar chef recurg la masturbare.
Am incercat sa ma las de acest sport...referindu-ma la masturbare...si incerc in continuare dar tentatia de a ma simti bine mai mult timp este mai mare tot timpul..
S-a intamplat odata sa o fac cu o fata necunoscuta...o cunosteam de o zi si nu am avut nici un fel de erectie chiar nu am reusit sa ma concentrez sa am una...cred ca este pe plan psihic..langa prietena mea am mereu dar daca sunt cu alta fata necunoscuta totul este un esec nu inteleg dc ??? o fi din cauza ca ma si masturbez destul de des inafara de contact?... Eu unul vreau sa scap de masturbare dar mintea imi debiteaza aiurea si ajung mereu la ceea ce nu vreau sa fac...e deja o obsesie cred.. :) Astept pareri mersi.
0
02-04-2013, ora 17:07
maius
Nu este medic/terapeut
maius
Cand iti vine sa te masturbezi, gandestete la masini, la anii copilariei cand te jucai, lucruri copilaresti.. si ai sa vezi ca o sati treaca cheful asta de masturbare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alternative la Viagra - pentru problemele de erecție
  • Exerciții pentru disfuncția erectilă
  •