Ma pot pensiona in cazul acesta ?

05-12-2013
Augustin25
Nu este medic/terapeut
Augustin25
Bunaziua !

Rog in posibilitatea de a afla daca ma pot pensiona pe caz de boala, acestea fiind : Insuficenta valvulara, anevrism toracic, sunt barbat am varsta de 59 ani.

Acum o luna am fost la un control intr-un cabinet medical privat si in urma aceastuia mi-a dat biletul de internare,
dupa doua zile m-am dus sa ma internez pentru 6 zille.
In perioada internarii m-i s-au efectuat controalele de cuviinta in urma acestelor s-a constatat ca sufar de bolile enumerate mai sus.

Doctorul mi-a recomandat sa nu fac efort fizic, sa nu ma enervez, fara sa ma stresez si sa imi iau medicamentele prescrise, menzionand ca boala nu este vindecabila ci doar tinuta sub control.

Vreau mai exact sa aflu daca pot lua pensie de invaliditate sau sa aflu care sunt legiile in viguare.

Aici se afla rezultatul anelizei mele : http://fbx.ro/v1m1uw2iljkt342n

Multumesc !
2 comentarii
0
05-12-2013, ora 20:51
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cel mai sigur vei afla mergand la comisia de expertiza ( la sect. 2 se afla pe calea mosilor intre Eminescu si Obor), ce pot sa-ti spun sigur este ca te poti pensiona oricand pe caz de boala daca suferi de o boala care este pe lista celor care se incadreaza, dar conteaza si la ce pensie.
Poti intra pe net si sa iei numarul de telefon sa suni si sa intrebi ca sa stii sigur sa nuti faci griji degeaba.
SUCCES SI SANATATE MAXIMA.
0
09-12-2013, ora 12:27
Augustin25
Nu este medic/terapeut
Augustin25
Mulumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici