Ma sufoc

17-06-2022
Florentina93
Nu este medic/terapeut
Florentina93
Acum 2 luni am avut un nod in gât, am mers la ORL mi sa prescris Augumentin.Nodul in gât a trecut, dar am rămas cu o flegma pr gât care o înghit mereu și e ft deranjanta.Și nasul se mai înfunda câteodată. Dimineața când ma trezesc ma uit in gât si se vede mucusul respectiv alb cum se prelinge pe gât. Am mai urmat încă un tratament cu antibiotic din cauza maselelor de minte aproape când sa termin tratamentul mi sa făcut rău am urcat niște scări am început sa obosesc groaznic si sa ma sufoc nu aveam. Episodul a trecut in vreo 1 ora. Peste 2 zile am mâncat niște carne tocata si prăjită si iar mi sa făcut rău de data aceasta nu am avut aer vreo 2 ore, am chemat salvarea in salvare a ieșit toți ok normal m-au dus la spital, radiografie pulmonara ok analize la sânge ok m-au trimis din nou la ORL acolo a zis ca e posibil sa fie de la stomac. La gastro am fost mi-a prescris un tratament urmează sa îl iau dar sunt foarte speriata mănânc puțin pt ca simt ca ma sufoc.
5 comentarii
0
17-06-2022, ora 17:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti orientativ un test de anxietate online. Sufocarea poate fi somatizare de anxietate.
0
20-06-2022, ora 09:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. da frica..se trateaza la psiholog
2. gatul.. face parte din tractul digestiv..si poate fi afectat de acidul gastric. poate fi uscat si nu luneca..are nevcoie de mancare calda si Uleioasa..sa unga. ceaiuri calde cu infuzii 1 minut.
3pe forum gasesti sute de poastari unde am scris ce NU ai voie sa mai consumi in asa caz
0
30-06-2022, ora 16:57
Florentina93
Nu este medic/terapeut
Florentina93
Mulțumesc pt ca mi-ați răspuns. Am mai fost încă o data la ORL și mi-a dat tratament aerosol cu dexa 3 fiole pe zi și mai voia sa îmi dea antibiotic dar am refuzat. Azi am foat la cardiologie nu am nimic la inima dar din ce i-am povestit a zis ca e posibil sa fie astm bronșic alergic. Acum urmează sa merg la pneumo sa văd. Am făcut aerosol de 2 ori pe zi cu Dexametazona dar ma simt cam rău după aerosol îmi vine sa tușesc mult și ma îneacă rău din gât nu știu cum sa explic și sunt răgușită vreo jumătate de ora.. mucusul din gât nu dispare am dureri și in piept și in spate uneori și mănânc ft greu și alimente moi.. gâtul îl am uscat ft tare mai ales noaptea uneori parca ma și arde in partea de jos a gâtului aproape de piept.Și fac crize de respiratie rămân fără aer efectiv și ma panichez și îmi este ft rău.
0
30-06-2022, ora 20:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
La Gastrologie
0
03-08-2022, ora 10:24
Florentina93
Nu este medic/terapeut
Florentina93
Buna ziua. Am găsit într-un fel problema. La plămâni am făcut o spirometrie și valorile au ieșit :
Fvc 2.91, FEV1 2.01, FEV1/FVC 68, 6
Astea sunt rezultatele de acum, am mai făcut o spirometrie acum exact o luna și au ieșit la fel și acum au fost fără nici o îmbunătățire. Menționez ca in luna asta am avut tratament cu spray Foster. Mi sa dat sa fac un CT cu sunbstanta. Întrebarea mea este este posibil sa fie un nodul cancer sau ceva îmi este groaznic de frica de rezultat și is la pământ.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.