Maini amortite noaptea
Buna ziua,
De cateva zile am niste probleme ciudate. Se intampla doar noaptea. Eu dorm numai pe o parte, iar mana care se afla deasupra imi amorteste complet. Asta se intampla la ambele brate in functie de partea pe care dorm. Intotdeaua mana care este deasupra, nu cea pe ca stau amorteste. Mentionez ca asta se intampla spre dimineata in ultimele 2...3 ore de somn. Un episod asemanator mi s-a mai intamplat acum cativa ani si a trecut de la sine. Ce ar putea fi ?
De cateva zile am niste probleme ciudate. Se intampla doar noaptea. Eu dorm numai pe o parte, iar mana care se afla deasupra imi amorteste complet. Asta se intampla la ambele brate in functie de partea pe care dorm. Intotdeaua mana care este deasupra, nu cea pe ca stau amorteste. Mentionez ca asta se intampla spre dimineata in ultimele 2...3 ore de somn. Un episod asemanator mi s-a mai intamplat acum cativa ani si a trecut de la sine. Ce ar putea fi ?
2 comentarii
Descrieti niste simptome foarte discrete legate de plexul brahial respectiv de coloana cervicala de unde plexul brahial isi are originea. Asadar, recomand o radiografie(sau mai bine un RMN) de coloana cervicala. Mai departe...scrie-n carte...poate sa nu fie nimic sau sa fie ceva la coloana cervicala...Puteti pana atunci sa amendati terapeutic acest tablou clinic cu milgamma N 2 x 1 tb/zi.
Multumesc pentru raspuns. Simptomele relatate s-au diminuat considerabil.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 4durere cot-antebrat drept si amortire pod palma si degete
- 1amortirea degetelor de la maini
- 2amorteli mini si picioare
- 5amorteli ale miini in timpul noptii...
- 3Amorteala mana stanga
- 0Interpretare rezultat RMN cervical
- 1Senzatie de arsura - toata mana stanga.
- 1Tunelul carpian
- 0Furnicaturi maini
- 1Intrebare - imi amortesc mainile
- 1Durere groaznică de picioare in timp ce merg, mîinile f amorțite si nu le pot folosi
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Durere de la cot înspre degete
- 0Înțepături in piept si amortire mana dreapta
- 1Amorteala si racire a mainii stangi in timpul somnului
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
- 6Este vorba despre fibromialgie?
Mai multe informații despre: amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: