amortesc mainile si picioarele

22-10-2012
uke235
Nu este medic/terapeut
uke235
Buna ziua.am si eu o problema.akuma 4luni am fost la o petrecere, iar spre dimineata am inceput sa tremur.totul a tinut 5 min.si asa mi sa intamplat de 3 ori in interval de o ora.am mers akasa am dormit, iar seara cand m-am trezit nu aveam nimik.am mancat si dupa vreo 10 min mi-a amortit capu mainile piciorele gura tot corpul...nu mai puteam nici respira.daram iesit la aer si am inceput sa-mi revin.in interval de 30 min.mi sa intamplat de vreo 4 ori.nu am mers la medic.ma gandeam ca o sa-mi treaca.dupa vreo luna am mers sa-mi fac analize toate analizele erau bune.a zis sa iau magne b6 si dupa ce termin sa iau magneziu vitamina d..fier calciu plus b6 separat.dar tot aceleasi senzatii am...ameteli nu ma prea iau...dar mainile si piciorele ma furnica aproape tot timpul.numai stiu ce sa fac.daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi, va rog frumos.va multumesc
14 comentarii
0
22-10-2012, ora 17:33
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Buna Uke,

As avea nevoie de mai multe detalii. Ca de exemplu ce varsta ai si daca la acea petrecere ai consumat anumite excitante ca etnobotanice, energizante, etc. Sau ce evenimente mai speciale au aparut la acea petrecere. Astept raspunsul tau, pentru a putea sa-ti dau vreun sfat.
0
22-10-2012, ora 18:57
uke235
Nu este medic/terapeut
uke235
am 26 de ani.da am consumat vin rosu, whisky cu energizat si putina bere, si fumez..si inainte sa incep sa tremur, m-am enervat pe un prieten.si dupa 5 min am inceput sa tremur.in viata mea nu am mai patit asa ceva..si am fost la multe petreciri cabane corturi, eram seful petrecerilor:)iar akuma imi este frica sa merg sa ma mai distrez.nu stiu ce sa mai zic.la toti prietenii mei nu le vine sa creada ce m-am schimbat.ei nu stiu treburile astea.si nu m-am schimbat doar ca imi este frica.si etnobotanice, prostii din astea n-am consumat in viata mea.
0
22-10-2012, ora 22:03
Dr.Psih.Gabriela Marin
Identitate neconfirmată
Dr.Psih.Gabriela Marin
Din ce povestiti - faptul ca toate analizele va ies bine si ca aceste simptome au aparut in urma unui conflict, inclin sa cred ca poate fi vorba de un atac de panica care se manifesta cu aceste simptome. Este posibil ca o vizita la un psihoterapeut cu experienta sa va ajute sa treceti peste aceasta problema. Mult succes!
0
22-10-2012, ora 22:07
uke235
Nu este medic/terapeut
uke235
Va multumesc...am sa incerc si ce ziceti dumneavoastra
0
24-04-2014, ora 16:48
mary dumitru
Nu este medic/terapeut
mary dumitru
Buna ziua! Simptomele acestea le am si eu. Prima data sa intamplat intr-o dimineata la ora 7.M-a luat o ameteala insotita de o stare de voma, dupa cateva minute de aceasta stare am vomitat un lichid usor verzui, m-am albit la fata si dupa aceea am inceput sa simt ca imi amorteste capul incepand din dreptul urechilor, fata o simteam omortita si cu furnicaturi, gura dadea sa se inclesteze (muschii se strangeau si aproape ca nu puteam vorbi), in piept la fel il simteam ca imi amorteste si ca nu mai simt nimic, mainile mi se incordase-ra de nu mai puteam de durere(mi se strangeau pumni la maxim) picioarele la fel le simteam ca se incordeaza si acele furnicaturi nu dispareau nici de acolo, apoi stomacul mi se strangea si el deci tot corpul era numia o furnicatura si totodata incordat.Asta a fost acum un an.Acum sa repetate iar, asta find in seara de Paste eram in drum spre casa ne intorceam din parc si dintr-o data am simtit ca imi amorteste capul. Simteam ca raman fara aer si imi venea sa vomit simteam o agitatie probabil si din cauza ca mi sa facut frica cand am simtit asta ma lasa putin revenea mai rau pana mi sa strambat putin gura si tot corpul era intepenit mainile mi se strangeau rau spre piept.Acum as vrea sa aflu daca este ceva grav, din ce cauza mi se intampla asta si ce trebuie sa fac.nu consum nici un fel de bauturi sau cafea.multumesc
0
24-04-2014, ora 23:06
Dr. Todorescu Arta-Melania
Neurologie, Timisoara
Dr. Todorescu Arta-Melania
Simptomele descrise de Dvs pot apartine mai multor afectiuni, unele mai usoare, altele serioase. Ar fi de folos daca ati preciza varsta si daca mai suferiti si de alte afectiuni diagnosticate. Prudent ar fi sa va prezentati cat mai repede la un neurolog, mai ales pentru ca episodul s-a repetat, ceea ce sugereaza persistenta/reaparitia cauzei.
0
05-05-2014, ora 11:49
mary dumitru
Nu este medic/terapeut
mary dumitru
Varsta 27.Am fost si la neurolog, mi-a dat sa fac TAC(tomograf) pentru ca acuzam dureri de cap (nu era un punct anume, mi-a gasit ca am sinusita prin zona obrajilor.Am mai stat o perioada de vreo 3 luni dupa care am fost si la o vizita oftalmologica (cand ma uitam la obiectele de prin casa eu le vedeam ca si cand ar respira ca s-ar umfla si desumfla )acolo mi-au spus ca, cu vederea nu as avea probleme si mi-au spus sa ma duc din nou la neurolog.Am fost si de data aceasta mi-au dat sa fac rezonanta magnetica cu jumatate de contrast.Raspunsul a fost acelasi 'sinozita' si ca nu mi-au gasit nimic altceva, ca totul e bine.Poate este important, am uitat sa precizez ca am trei copii.Cand ajungeam la neurolog si spuneam ca am 3 copii ei spuneau ca ar fi vorba de stres si ca din aceasta cauza am dureri de cap si vad obiectele asa.Da, pot spune ca e foarte mult stres cu ei si eu sunt o fire care ma agit mult prea repede si din nimic (am o frica imensa sa nu cada sau sa se intample altceva rau)acum mi-au dat sa iau LAROXYL e un antidepresiv, inca nu a inceput sa-si faca efectul ca il i-au doar de aproximativ trei saptamani si spun ei ca dureaza putin mai mult pana va incepe(sa lucreze).Cand am fost la urgente cu mainile incordate si gura...etc cei de acolo mi-au spus ca am facut crisi di ansia (atac de panica), acum am inteles de la an umite persoane ca la al trei-lea atac e mult mai rau ca si cum ar fi preinfarcturile si nu stiu cat de adevarat este ca acum sa mai adaugat o, , frica, , in plus.
0
05-05-2014, ora 20:16
Dr. Todorescu Arta-Melania
Neurologie, Timisoara
Dr. Todorescu Arta-Melania
Cel mai probabil este de natura psihica, din ce povestiti. Si, chiar, cum faceti sa nu aveti stres cu 3 copii caci eu cu 2...(imi cer scuze pentru gluma dar nu ma pot abtine). Revenind la lucrurile serioase- daca tulburarile de vedere sunt urmate de durere de cap de fiecare data ar putea fi vorba de migrena cu aura; ar mai intra in discutie epilepsia.Sau pb oftalmologice temporare... Cam cat dureaza o astfel de criza insotita de tulburari de vedere?
0
06-05-2014, ora 12:33
mary dumitru
Nu este medic/terapeut
mary dumitru
nu am dureri tot timpul si nici cand sunt acele tulburari de vedere, din cand in cand simt ca si cum mi-ar urca ceva rece in cap sau ceva asemabator cu o furnicatura care dureaza cateva secunde.
0
06-05-2014, ora 14:00
Dr. Todorescu Arta-Melania
Neurologie, Timisoara
Dr. Todorescu Arta-Melania
Are importanta durata episodului in care vedeti imaginile deformate.
0
08-05-2014, ora 13:22
mary dumitru
Nu este medic/terapeut
mary dumitru
nu am tinut o evidenta, dar pot spune ca mai mult seara mi se intampla asta.pe timp de zi mai putin seara daca ma uit in jos de ex, vad cum (respira) gresia, cat despre EPILEPSIE nu cred ca s-ar pune problema, 1 ca am vazut persoane care sufera de asa ceva si nu fac si eu ca acestea, 2 e ca daca am facut si tomograf, rezonanta magnetica cred ca ar fi putut medicul neurolog de aici ca as suferii de epilepsie.Eu pe toata perioada cat mi se incordeaza mainile si...de fapt tot corpul, sunt constienta de tot, pot gandi orice in acel moment doar ca nu prea pot misca buzele sa pot vorbi si restul corpului.
0
24-07-2016, ora 23:26
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Buna Mary, aceste simptome le am si eu.As vrea sa te intreb mai multe se poate ? multunesc
0
28-07-2016, ora 09:24
Dr. Adrian Barna
Medicina generala, Sibiu
Dr. Adrian Barna
Aceleaşi probleme pot fi generate si de probleme la coloana vertebrală cervicală superioară (articulaţia atlanto-occipitală). Sigur că nu este primul loc unde ar trebui să căutăm cauzele manifestărilor dumneavoastră, dar dacă aţi căutat peste tot şi nu aţi găsit nimic concludent poate ar fi utilă şi o vizită la un medic osteopat. Acesta poate evalua situaţia din punctul lui de vedere şi vă va spune dacă şi cât de multr vă poate ajuta.
0
03-08-2016, ora 13:32
Dr. Merlas Cornel
Chirurgie generala, DEJ
Dr. Merlas Cornel
Buna mary dumitru,
În prezent am mai multe cazuri in îngrijire, cu simptomatologie asemănătoare celei pe care o descrii că te paște.
Și ei au fost îndumați de colo până colo fără a obține rezultate favorabile.Nu este vina celor la care te-ai adresat.RMN-ul și Tomografia Computerizată au posibilitatea de a pune în evidență modificări lezionale de la 1-2 mm în sus.Mulți
pacienți au leziuni sub această dimensiune, ceeace încurcă lucrurile, suferințele continuă.Există o șansă -examinarea cu aparatele METATRON-4027 METAPATHIA CLINICAL urnată de examinarea cu aparatul SCIO EDUCTOR 64
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: