Amorteli mana si piciorul drept

07-10-2018
Stefi.m.
Nu este medic/terapeut
Stefi.m.
Buna ziua, acum un an si jumatate am simtit pentru prima data amorteli la unul dintre degetele mainii drepte, dupa o saptamana simteam amortita mana dreapta de la incheietura, dupa o luna deja simteama amortita cu furnicaturi mana dreapta de la cot si furnicaturi si amorteli si pe piciorul drept. Am facut un RMN la cap si coloana cervicala de unde am aflat ca am:
"substanta cerebrala infra si supratentoriala fara imagini de procese inlocuitoare de spatiu intra sau extranevraxiale si fara leziuni vasculare recente sau sechelare
"rectitudinea segmentului cervical cu corpii vertebrali in ax care prezinata osteofite posterioare etajate de la c3 la c6 si efilari anterioare etajate"
"discurile intervertebrale cu inaltime si semnale normale"
"la nivel c3-c4 osteofit paramedian bilateral"
"la nivel c4-c5 si c5-c6 osteofit paramedian dreapta"
"maduva cervicala si toracala superioara cu anatomie si semnal normale"
Apoi am fost la neurolog la Bucuresti unde a vazut rmn-ul si a zis ca sunt ok, sa iau calciu, nirvusal si melatonina, si ca intradevar am niste "ciocuri" la coloana dar nu crede ca de acolo sunt amortelile si furnicaturile.
Treptat ( pe parcursul a doua trei luni) au disparut amortelile si furnicaturile de la picior apoi si de la mana, dar reapar ocazional (mai ales la palma si rar se intind spre cot si tot la fel de foarte rar apar si la picior). Am observat ca reapar mai ales daca fac un efor de nivel mediu, de exp: merg la o nunta unde joc, ma joc cu un copil de 5-6 ani pe care-l ridic in brate repetat, fac o curatenie in casa mai profunda si deobicei reapar in ziua urmatoare celei in care am depus efort.
Am 34 ani, 1.74 inaltime si 65kg, va rog sa ma indrumati, ce ar trebuii sa mai fac sau unde sa mai merg, nu as vrea sa las lucrurile asa!
Va multumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: