Maladaptive daydreaming si executive function disorder
Am incercat de toate, antidepresive, benzodiazepine, somnifere, antipsihotice, timostabilizatoare... nimic
Am aceasta problema cu perfectionismul, visarea cu ochii deschisi, dezorganizare
As vrea sa stiu daca se pot folosi stimulente asemeni celor cu adhd
Manifest simptome de hiperactivitate cu reverie, ma izolez social, am comportament evitant in situatii sociale de multe ori fiindca simpt o neliniste, ma balbai uneori cand vb si la telefon
Sunt o persoana dezorganizata, foarte visatoare, leneșa, dorm mult, nu am rabdare si imi e greu sa duc la capat ce incep.
Am inteles ca simptomele astea sunt un fel de manifestare a adhd ului
Maladaptive daydreaming disorder cu executive function disorder
Am aceasta problema cu perfectionismul, visarea cu ochii deschisi, dezorganizare
As vrea sa stiu daca se pot folosi stimulente asemeni celor cu adhd
Manifest simptome de hiperactivitate cu reverie, ma izolez social, am comportament evitant in situatii sociale de multe ori fiindca simpt o neliniste, ma balbai uneori cand vb si la telefon
Sunt o persoana dezorganizata, foarte visatoare, leneșa, dorm mult, nu am rabdare si imi e greu sa duc la capat ce incep.
Am inteles ca simptomele astea sunt un fel de manifestare a adhd ului
Maladaptive daydreaming disorder cu executive function disorder
3 comentarii
Pe langa raspunsul oferit la intrebare ta Dan de la subiectul tulburari de personalitate, unde simptomele mentionate duceau mai degraba spre o tulburare de cluster B, aici simptomele tin mai degraba de o tulburare de personalitate evitanta (pb in relatii sociale, teama de abandon si chiar si perfectionismul pot tine de asta).
In practica tulburarile de personalitate sunt mai degraba mixte si rareori respecta tiparul specific al unei singure probleme. Incurajez lumea sa dezlipeasca etichetele ce tin de o tulburare de personalitate sau alta si mai degraba sa abordeze intermediul psihoterapiei schimbarile necesare in comportamentele, gandurile, atitudinile si reactiile emotionale ce definesc aceste etichete.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
In practica tulburarile de personalitate sunt mai degraba mixte si rareori respecta tiparul specific al unei singure probleme. Incurajez lumea sa dezlipeasca etichetele ce tin de o tulburare de personalitate sau alta si mai degraba sa abordeze intermediul psihoterapiei schimbarile necesare in comportamentele, gandurile, atitudinile si reactiile emotionale ce definesc aceste etichete.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Multumesc! Asa este, e si o tulburare evitanta la mijloc
Sunt multe lucruri la mijloc, indiferente de numele si limba in care sunt mentionate.
Raspunsul este insa unul singur: psihoterapie
Raspunsul este insa unul singur: psihoterapie
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Exercitii fizice
- 5Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 32Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 5Pronoia? Delir paranoid?
- 7Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata