Mama cu tulburare bipolara

14-09-2021
AMT97
Nu este medic/terapeut
AMT97
Buna seara..scriu acest mesaj in speranta ca ma poate ajuta cineva cu sfaturi si idei despre cum sa rezolv aceasta problema...mama mea a avut acum multi ani tulburare afectiv bipolara, am ajuns sa o internam la psihiatrie si dupa ceva tratament si a revenit complet.Timp de 10 ani nu a mai luat niciun medicament. De un an boala a revenit si a inceput iar sa spuna aceleasi aiureli ca in trecut: are impresia ca se vorbeste despre ea peste tot, pe internet, la tv, telefon. Am fost la medic, i a dat tratament insa nu vrea sa il ia de niciun fel, zice ca e sanatoasa. Nu o pot convinge de niciun fel sa le ia si sunt disperata deoarece nu o mai recunosc. A fost internata acum 3 saptamani iar timp de 8 zile, in spital a luat tratamentul insa cum ajunge acasa, renunta la el. Ce as putea sa fac?
2 comentarii
1
15-09-2021, ora 14:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Incercati sa o mai internati o data si sa rugati medicul sa o tina mai mult in spital (pana constientizeaza boala). Ca apoi sa isi ia medicatia singura. De obicei sunt necesare 3-4 saptamani de internare pentru un episod.
1
15-09-2021, ora 19:17
AMT97
Nu este medic/terapeut
AMT97
Multumesc mult de raspuns. O sa incerc sa vad ce pot face..
Adaugă un comentariu / răspuns