Mancarime in zona genitala
Buna ziua
In urma cu 3 saptamani am fost operata de un chist ovarian si ca si tratament postoperator am primit tratament cu antibiotice levofloxacina de 250 mg. Dupa terminatea tratamentului mi_a aparut o mancarime groaznica in interiorul vaginului iar la urinare ma ustura va rog frumos imi poate recomanda cineva un unguent sau ceva? Va multumesc
In urma cu 3 saptamani am fost operata de un chist ovarian si ca si tratament postoperator am primit tratament cu antibiotice levofloxacina de 250 mg. Dupa terminatea tratamentului mi_a aparut o mancarime groaznica in interiorul vaginului iar la urinare ma ustura va rog frumos imi poate recomanda cineva un unguent sau ceva? Va multumesc
4 comentarii
Daca nu sunteti alergica puteti folosi Clotrimazol ovule (minim 7 zile).
Buna ziua
As mai dori sa stiu daca ma pot intoarce la servici si daca pot ridica greutati?mentionez ca au trecut aproape 2 luni de la operatie. Operatia am avut-o mai precis pentru torsiune de ovar a pediculului ovarian si a trompei Fallope, acesta fiind diagnosticul principal, pe urma ca si diagnostice secundare am avut hematosalpinx, aderente peritoneale, hemoperitoneu.
As mai dori sa stiu daca ma pot intoarce la servici si daca pot ridica greutati?mentionez ca au trecut aproape 2 luni de la operatie. Operatia am avut-o mai precis pentru torsiune de ovar a pediculului ovarian si a trompei Fallope, acesta fiind diagnosticul principal, pe urma ca si diagnostice secundare am avut hematosalpinx, aderente peritoneale, hemoperitoneu.
Daca ati fost operata clasic nu laparoscopic e bine sa nu ridicati greutati cca 6 luni.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12mancarimi, bubite in zona pubiana
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 5buba rosie pe scrot
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 10candidoza genitala
- 1Urinare tulbure, arsuri, usturimi.
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 2imi ofera cineva un raspuns? cand urinez am senzatia ca urinez incomplet
- 0Umflatura vagin si usturime urinare
- 1Bubițe pe labiile mici
- 0Iritatie si mancarime penis
- 0Vaginita?
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 6Infecție urinara ?
- 0Roseata pe una din labiile exterioare
Mai multe informații despre: usturimea la urinare mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: