Mancarime in zona genitala

02-08-2017
Rekka
Nu este medic/terapeut
Rekka
Buna ziua
In urma cu 3 saptamani am fost operata de un chist ovarian si ca si tratament postoperator am primit tratament cu antibiotice levofloxacina de 250 mg. Dupa terminatea tratamentului mi_a aparut o mancarime groaznica in interiorul vaginului iar la urinare ma ustura va rog frumos imi poate recomanda cineva un unguent sau ceva? Va multumesc
4 comentarii
0
02-08-2017, ora 15:05
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca nu sunteti alergica puteti folosi Clotrimazol ovule (minim 7 zile).
1
02-08-2017, ora 17:53
Rekka
Nu este medic/terapeut
Rekka
Multumesc mult doamna doctor.
0
07-09-2017, ora 18:22
Rekka
Nu este medic/terapeut
Rekka
Buna ziua
As mai dori sa stiu daca ma pot intoarce la servici si daca pot ridica greutati?mentionez ca au trecut aproape 2 luni de la operatie. Operatia am avut-o mai precis pentru torsiune de ovar a pediculului ovarian si a trompei Fallope, acesta fiind diagnosticul principal, pe urma ca si diagnostice secundare am avut hematosalpinx, aderente peritoneale, hemoperitoneu.
0
11-09-2017, ora 14:25
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca ati fost operata clasic nu laparoscopic e bine sa nu ridicati greutati cca 6 luni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Ginecolog sau Urolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.