mancarimea in zona genitala + bubite
o prietena are mancarime pe partea stanga pe exterior a sexului si se fac si mici bubite care o mananca foarte tare.ce sugerati?
3 comentarii
Papanicolau si analiza secretiei (+antibiograma) toate la aceeasi recoltare. Sanatate!
nu vreau sa comentz, vreau sa pun o intrebare si nu stiu unde, ma poate ajuta cineva?
Frank,
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 16mancarimi in zona genitala
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 9herpes genital?
- 3mancarimi in zona genitala = infectie?
- 2Mancarime genitala
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 0Ce poate sa fie? Un tratament? Poate fi herpes?
- 1Buba rosie, la baza penisului
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 0Mancarimi si brobinte pe capul penisului
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 1Iritatie piele testicule
- 4Mancarime zona genitala
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala