mancarimea in zona genitala + bubite

o prietena are mancarime pe partea stanga pe exterior a sexului si se fac si mici bubite care o mananca foarte tare.ce sugerati?
3 comentarii

Papanicolau si analiza secretiei (+antibiograma) toate la aceeasi recoltare. Sanatate!

nu vreau sa comentz, vreau sa pun o intrebare si nu stiu unde, ma poate ajuta cineva?

Frank,
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi in interiorul vaginului si in exterior
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 3bubite albe in zona genitala!!! urgent
- 3pete rosii pe penis + manacarime
- 15Mancarimi puternice!
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 3Bubite si mancarimi.
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 5problema genitala: secretii si bubite rosii pe penis
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 2Mâncărimi roşeaţă la preput
- 1bubite albe putin grupate in zona testiculelor
- 2infectie
- 2Prurit vaginal
- 5Am niste bubite in vagin
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala