mancarimea in zona genitala + bubite
o prietena are mancarime pe partea stanga pe exterior a sexului si se fac si mici bubite care o mananca foarte tare.ce sugerati?
3 comentarii
Papanicolau si analiza secretiei (+antibiograma) toate la aceeasi recoltare. Sanatate!
nu vreau sa comentz, vreau sa pun o intrebare si nu stiu unde, ma poate ajuta cineva?
Frank,
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pare un cos in zona genitala
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 14Pete albe si mancarime
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 3mancarimi genitale
- 3basici in zona genitala la copil
- 1Roseata in zona inghinala
- 1Mancarime si usturime
- 3Bubiţe pe labiile mari
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala