mancarimea in zona genitala + bubite
o prietena are mancarime pe partea stanga pe exterior a sexului si se fac si mici bubite care o mananca foarte tare.ce sugerati?
3 comentarii
Papanicolau si analiza secretiei (+antibiograma) toate la aceeasi recoltare. Sanatate!
nu vreau sa comentz, vreau sa pun o intrebare si nu stiu unde, ma poate ajuta cineva?
Frank,
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
intra pe prima pagina a forumului, sus dai click pe categoria care te intereseaza, apoi se deschide o alta lista, dai click si pe unul dintre subiecte si apoi vezi un dreptunghi albastru pe care scrie adauga un subiect/intrebare. Asa apare pe prima pagina si vede oricine. Pune la subiect problema exacta ca sa fie usor de identificat problema. Apoi, pe lag ce te intereseaza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5luna de miere cu... probleme
- 3Este bine sa fac spalaturi vaginale cu Tantum Rosa?
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 5am mancarimi foarte mari in zona axiala si inghinala
- 3bubita in zona pubiana.
- 6raspundeti va rog... am simptome asemanatoare cu balanopostita
- 7Inflamatie vaginala cu mancarime!
- 0bubite in zona sexului
- 2mancarimi in zona genitala
- 1Iritaţii?
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 1Bubițe pe testicule
- 3bubite/negi zona genitala
- 0Mancarime
- 1Bubițe (asemănătoare coșurilor mici, dar fără cap alb)
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala