Mancarimi genitale
Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de ce rani? un tratament?
- 4Mancarime la anus si vagin
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 9pata pe picior in zona genitala si mancarimi
- 10ce credeti?
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 5Pruit genital si anal
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 1penis cu mancarimi
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 1Mancarime in zona genitala si secretie diferita
- 4Bubite rosii si mancarimi vaginale
- 2Ajutor - bubite rosi pe capul penisului si pe preput, usturimi si mancarimi
- 1Umflatură penis
- 0Prurit in zona intima
- 2Mâncărimi capul penisului
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala