Mancarimi genitale

Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii

Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3mancarimi si usturimi in zona genitala insuportabile
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 5un tratament pentru acnee si am inceput sa am mancarimi in zona genitala
- 3Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 3Mancarimi in zona genitala
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 10O mica mare problema, va rog cititi. :) usoara mancarime
- 2mancarimi dupa act sexual
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 3am o mancarime in zona genitala dar nu am nici un fel de simptome ca as avea sifilis
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Bubite rosi pe scrot
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala