Mancarimi genitale
Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarime in zona genitala
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 14Pete albe si mancarime
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 3pete rosii si mancarime
- 16mancarmi zona vaginala
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 4de doua saptamani - mancarimi in zona intima si insarcinata in luna a IV-a
- 12mancarimi vaginale
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 1Sunt destul de panicată. Dacă știți despre ce este vorba, va rog ajutați ma!
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala