Mancarimi genitale

Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii

Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 5mancarime dupa urinare + urina tulbure
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 3Bubite si mancarimi.
- 5ce as putea sa fac fara sa ma duc la ginecolog?
- 8Mancarimi vaginale
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 1Mancarimi vaginale
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 0Salutare tuturor !!
- 0Prurit in zona intima
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala