Mancarimi genitale
Buna ziua, de ceva timp al început sa am mâncărimi genitale care se întind de la vagin pana la anus. Mâncărimea este îngrozitoare iar dacă te scarpini te ustura și sunt ușoare sângerări.
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
Țin sa Menționez ca nu am întreținut relații sexuale de ceva timp. Deoarece sunt in Anglia nu pot vedea un doctor nu pot explica corect și n am mai fost la in ginecolog. as vrea cel puțin un sfat sau o rezolvare, va rog frumos.
Va mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua,
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
fara o analiza a secretiei vaginala este foarte dificil de spus ce ar putea fi; va recomandam sa consultati un medic, in cazul in care urmati un tratament fara o analiza si fara recomandarea unui medic acesta poate fi nepotrivit si sa creeze alte dereglari
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22sexul implica riscuri! Un sfat: nu mai faceti fara prezervativ!
- 13Am un fel de rana in zona genitala care ma mananca ocazional...
- 15O recomandare si un sfat
- 3bubite insotite de mancarime
- 4mancarimi in zona inghinala
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 5buba rosie pe scrot
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 15Mancarime vaginala
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 4usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 0Piele crapata aspect faina pe penis si baza penisului
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
- 2Ginecologie
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
- 1Mâncărimi zona intimă
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala