mancarimi in zona inghinala
De o saptamana mi au aparut in zona inghinala de o parte si de alta a testicolelor doua pete rosii care ma mananca ingrozitor si nu mai pot sa dorm din cauza lor. Acum aceasta mancarime a inceput sa se manifeste si pe testicole. Va rog sa-mi spuneti ce am si dak trebuie sa i-au ceva medicamentatie
4 comentarii
De obicei in aceasta regiune apar micoze (infectii cu o ciuperca), dar nu sint excluse si reactii alergice, de ex la contactul cu un material iritant. Trebuie sa va adresati unui dermatolog pentru un tratament local (unguent).
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
salut! te contactez in legatura cu problema de sanatate privind mancarimile in zona inghinala. Am shi eu aceiasi problema de vreo doua saptamani. La inceput am crezut k e o simpla iritatie dar acum ma simt cam rau din cauza asta. As vrea sa stiu shi eu ce medicamente ai luat pt aceasta problema si dak au avut efect ! ti-as fi foarte recunoscator dak m-ai putea ajuta cu aceasta problema! astept un mesaj. multumesc.
Salut alecccs AM si eu aceasi problema ca si a ta ai putea sa-mi spui ce ai luat si dak ti-a trecut.Multumesc mult. Dak aflati ceva trimiteti-mi un mali -. Va multumesc.
Si eu am nish pete rosiii in zona inghinala, am mancarimi, ca si o arsura, dispare pt cateva zile si apara din nou mai umflat, inainte de a disparea apar nshte zone albe care se exfoliaza putin. ce sa fac ?
ce poate fi?
ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 1pete in zona pubiana si pe piele
- 5Pete rosi dupa spalare + mancarimi
- 9Punct rosu pe nas
- 10ce credeti?
- 4am o infectie alba varscoasa, mancarimi, dar nemirositoare
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 4pete pe piele
- 3pete cu aspect de murdar...
- 1probleme in zona genitala
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0pete in urma acneei
- 2mancarimi si usturime in timpul contactului sexual...
- 1Pete pe piele la copil 2 ani
- 6Infectie sau bts?
- 1probleme jos
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
- 1Candida se tot repeta!
Mai multe informații despre: pete pe piele mancarimile in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: