mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
Dupa 2-3 zile de la primul contact sexual, au inceput mancarimile in zona genitala.Dezvirginarea s-a facut insotita de dureri si scurgere de sange...
3 comentarii
sangerarea si durerea este ceva normal. dar mancarimile nu sunt normale asa ca ar fi bine sa consulti un medic. ar putea fi o infectie!
Bună Cristina,
Se poate să fi făcut candidă, prima reacţie este aceasta, mâncărimi în zona vaginului. Prietenul tău are şi el mâncărimi sau numai tu. Aţi folosit prezervativ?
Candida nu se ia numai prin transmitere, dar poţi să faci de la orice, chiar şi de la alimentaţie, deci să nu ai reţinerea, în caz de nevoie, să vorbeşti cu mama ta pentru programare la medic- în caz că eşti minoră.
Caută mai multe informaţii şi vezi dacă simptomele se aseamănă.
Se poate să fi făcut candidă, prima reacţie este aceasta, mâncărimi în zona vaginului. Prietenul tău are şi el mâncărimi sau numai tu. Aţi folosit prezervativ?
Candida nu se ia numai prin transmitere, dar poţi să faci de la orice, chiar şi de la alimentaţie, deci să nu ai reţinerea, în caz de nevoie, să vorbeşti cu mama ta pentru programare la medic- în caz că eşti minoră.
Caută mai multe informaţii şi vezi dacă simptomele se aseamănă.
Poti merge la medic si fara parinti, chiar daca esti minora, daca asta te impiedica cumva sa mergi la un consult ginecologic...Ar trebui sa-ti faci PAP si analiza secretiei, numai asa medicul iti poate spune sigur ce ai, de la distanta.subiectiv...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 4Mancarimi inauntru pe tubul din penis!!! Ajutor !
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4mancarimi... pete rosii pe penis
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 0Am mancarimi in zona genitala
- 0Mancarimi zona genitala AJUTOR
- 1mancarime si usturime!
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 3mancarimi genitale
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 6Infectie sau bts?
- 1Bubite rosii penis
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala