masturbarea si orgasmul!
sunt obsedata de sex shi de aea ma masturbez fff des...
Din cauza k prietenul meu e la departare nu putem s-o facem decit maximun 2 ori pe saptamina.in restul timpului recurg la masturbare.dupa citeva saptamini dupa ce am inceput sa ma masturbez am observat k foarte greu ajung la orgasm atunci cind fac sex cu prietenul meu.o fi fiind din cauza masturbarii?
Din cauza k prietenul meu e la departare nu putem s-o facem decit maximun 2 ori pe saptamina.in restul timpului recurg la masturbare.dupa citeva saptamini dupa ce am inceput sa ma masturbez am observat k foarte greu ajung la orgasm atunci cind fac sex cu prietenul meu.o fi fiind din cauza masturbarii?
3 comentarii
E posibil ca excitatia cu prietenul sa nu fie la fel de intensa cu cea data de masturbare.
e normal sa fie mai greu cu prietenul pt ca tu te masurbezi si acole e mult mai simplu recurgi exact la metodele care iti plac si pe care le cunosti deja ceea ce cu prietenu nu se intampla ori nu iti cunoaste bine punctele forte ori ajunge la ele mai greu si devine plictisitor, spor la treaba :D incontinuare
sall vreau raspuns la intrebari:de ce cand ma masturbez imi dau drumul greu ?de ce nu ma pot sa o fac si peste cateva ore?
vreau si eu un raspuns si fara mistouri va rog.am 19 ani
vreau si eu un raspuns si fara mistouri va rog.am 19 ani
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4daca nu ai orgasm nu poti ramine gravida. E adevarat?
- 22cum imi pot da seama daca am orgasm?
- 3in urma unei masturbari mai puternice, mi s-a rupt pielea de pe varful penisului
- 2atunci cand ma masturbez, penisul mi se umfla si imi apar bubite
- 12nu am avut orgasm niciodata
- 7ajutati-ma
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 13De ce nu am orgasm?!
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 3e normal sa am usturimi la urinare dupa sex?
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 2prea mult orgasm?
- 0Cel mai tare orgasm posibil
- 15nu am avut orgasm
- 1Ejaculare precoce cand ma masturbez
- 1Poate masturbarea sa opreasca din cresterea in inaltime?
- 6Orgasm dureros
- 2Masturbare rapidă
- 4Conditionare sexuala
- 5Nu pot urina.
Mai multe informații despre: Orgasmul masturbarea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: