Medabon

13-03-2021
BiaE
Nu este medic/terapeut
BiaE
Bună seara ! Am ales si eu avortul medicamentos pentru ca se face in confortul si intimitatea casei tale si mi s-a parut metoda cea mai potrivita pentru mine. Am fost miercuri la control si am aflat ca sarcina mea are 6 săptămâni și 3 zile. Am fost întrebată dacă sunt hotărâtă si vreau aceasta metodă si apoi m a pus sa semnez o hartie cu informatii despre efectele adverse si in ce consta această metodă. Am luat in prezenta medicul prima pastila, urmând ca astazi la ora 06:00 sa introduc în vagin cele 4 pastile. Dupa pastila luată în cabinetul doctorului nu am simtit nimic deosebit, doar dureri minore joi seara, iar vineri dimineață usoare sangerari. Am introdus cele 4 pastile dimineata si am asteptat speriata chinul (cum am citit aici, în comenatrii). Dupa aproximativ 20 de minute de la administrare au început durerile care tot creșteau in intensitate. Mentionez ca eu nu pot sa iau pastile pentru dureri pentru ca sunt alergica. Durerile erau mai intense decât cele de la menstruatie, greu de suportat ( dar totusi am suportat având în vedere că nu am luat niciun medicament care sa amelioreaze durerea ) pe langa toate aceste lucruri am avut si greturi. Durerile au continuat aprox. o ora dupa care am simtit nevoia sa merg la baie si atunci am eliminat primul cheag. Am revenit in pat, iar dupa 20 minute am mers iar la baie si de data asta am eliminat în cheag mult mai mare, după care durerile au dispărut. In schimb simțeam contractii care țineau cateva secunde. Am reusit sa adorm in jurul orei 10 pentru ca ma simteam foarte obosită si m am trezit apoi la 13. Sangerarile au fost mai abundente la început dar pana acum au mai scăzut. Acum la ora 02:00 mai am dureri care durează câteva secunde cand ma ridic din pat sau cad depun ceva mai mult efort. Urmează să merg la control sa vad daca sarcina s a eliminat complet. Eu recomand aceasta metodă de intrerupere a sarcinii, fiecare percepe si suporta durerea in moduri diferite.
4 comentarii
0
13-03-2021, ora 16:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Eu recomand protectia cu prezervativ impotriva sarcinilor nedorite.
Avortul nu este un mijloc de contraceptie.
Invitatia dumneavoastra la uciderea pruncilor in pantece nu este etica, cu orice mijloc ar fi ea. Era mai bine sa va abtineti.
Inima copilului incepe sa bata la 21 de zile.
Sa veniti peste luni sau peste ani sa scrieti pe topic cum vi s-a schimbat viata dupa avort.
Tuturor cazurilor pe care le cunosc eu, care au facut avort sau au ajutat alte persoane sa faca avort, sau au fost medici sau asistente care au facut avort, li s-a schimbat viata in rau, peste luni sau peste ani, din punct de vedere al sanatatii, al sanatatii membrilor familiei sau din punct de vedere financiar.
0
13-03-2021, ora 19:15
BiaE
Nu este medic/terapeut
BiaE
Dar nu cred că este problema dumneavoastră ce fac eu cu viata mea si ce decizii iau. E problema mea personala! Sunt momente în viata cand esti obligat sa folosești aceste metode. Am observat ca ati mai răspuns la diferite relatări de genul si nu cred că își are locul. Va intereseaza daca voi avea eu probleme de ordin financiar, legate de familie sau de sănătate? Păstrați vă părerea pentru dumneavoastră pentru ca ar fi mult mai bine!
Eu nu invit pe nimeni să-și ucidă copilul dar daca nu ai alta solutie poate fi si asta o rezolvare!
0
13-03-2021, ora 20:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu. Dumneavoastra deja ati facut gestul. Ma intereseaza de soarta celor care vor sa faca acelasi gest ca dumneavoastra, citindu-va invitatia la avort.
Daca taceati si nu scriati, filosof ramaneati.
0
13-03-2021, ora 20:45
BiaE
Nu este medic/terapeut
BiaE
Nu stiu care din noi ar trebui sa taca ! Nu e problema dumneavoastră nici daca celelalte urmează sau au facut avort. Cred ca ar fi mai bine ca fiecare să-și vadă de treabă lui! Fiecare cu motivele lui ! Si nu spune ti dumneavoastră nimănui ce sa faca, cum sau ce sa nu facă! Am mai citit comentarii scrise de dumneavoastră! Si nu inteleg ce căutați pe acest forum. Criticați si va dati cu parerea in stanga si in dreapta fara rost! Nu cred ca isi au rostul aici comentariile despre religie si cat de mare este păcatul. Trăiți dumneavoastră fără păcat, folosiți prezervativul ( eu nu stiam ca exista ! Noroc cu dumneavoastră că mi ati spus) și nu mai aberati ca nu ma interesează! Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •