Medabon

16-03-2024
Camilla01
Nu este medic/terapeut
Camilla01
Fetelor, nu va speriați!! Eu, după ce am citit ce au pățit unele fete cu Medabon, eram gata să renunț la administrarea lui! Nu este deloc așa! Eu nu am vomat, nu am avut diaree, nu am avut dureri decât ca la menstruație. Am luat nurofen și metroclopramid și am fost foarte bine. Reacția diferă de la un organism la altul, dar RAR se întâmplă să fie așa rău cum au scris unele fete. Aveți grija de voi!
2 comentarii
0
18-03-2024, ora 14:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.
0
18-04-2024, ora 22:47
Lia91
Nu este medic/terapeut
Lia91
Camila01 la ce clinica ai fost pentru efectuarea avortului medicamentos??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •