Medabon experienta si costuri

13-01-2022
Emms
Nu este medic/terapeut
Emms
Buna ziua! La fel ca multe altele dintre dumneavoastra ma aflu aici deoarece a trebuit sa fac recurg la avortul medicamentos.Am aflat de sarcina dinainte sa se vada la ecograf.Am asteptat sa se observe unde e sarcina pentru a incepe procedura de avort.M-am programat la 5-6 saptamani la avort insa din pacate am racit foarte tare (covid).Incepuse deja varsaturile plus raceala deci a fost oribil.Nu mancam nimic iar ce incercam sa mananc vomitam.Incepusem sa ma gandesc daca o sa rezist avortului deoarece comentariile negative de aici mi-au provocat o panica si ingrijorare imensa.Mai facusem un avort la 18 ani insa fusese chirurgical (o experienta oribila).Am ajuns intr-un final la clinica Ilife Controceni iar la ecograf aveam deja 8 saptamani si 4 zile prin urmare am primit Medabon.Procedura a costat 800 lei achitati integral la prima vizita (ecografie, medicatie, consult si ecografia de dupa pentru confirmarea eliminarii sarcinii).Oricum gasiti tarifele si toate informatiile necesare la gasiti la ei pe site.Am luat prima pastila de fata cu doamna doctor dupa m-am intors acasa.A doua zi, dupa ora 20:00 trebuia sa imi administrez celelalte 4 comprimate vaginale.In decursul zilei am incercat sa ma fac cat mai confortabila.Am facut ordine in casa, am gatit cate ceva, mi-am facut o baie buna unde m-am exfoliat, epilat si dat cu toate cremele posibile, tratamente facial, mi-am pregatit nurofenul, pernuta calda electrica, pijamalele, un film bun de comedie si aia a fost.Mi-am administrat pastilele pe la ora 21:00 cu o frica exacerbata si m-am pus in pat.In primele doua ore au fost niste dureri infime iar cand m-am dus la baie am observat o sangerare curata fara cheaguri.Dupa 2 ore au inceput niste dureri mai puternice iar ala a fost momentul in care m-am panicat si au inceput sa ma ia cu niste friguri polare.Iubitul meu mi-a dat un nurofen, a pus cea mai groasa patura pe mine plus perna calda pe burta si am adormit.Cand m-am trezit numai aveam niciun fel de durere, ma simteam bine si realizasem ca totul era in mintea mea.Am pus mana pe burta si puteam simti un oval destul de accentuat.Pe la ora 2:30 m-am dus la baie si am eliminat sacul simtindu-l foarte tare si destul de mare insa nimic de speriat, l-am impins destul de usor fara nicio durere.Se vedea ca nu este un cheag din cauza faptului ca era ca un fel de piatra.Durerile au fost la ca la o menstruatie normala pentru mine.Sangerarile sunt normale iar procedura e cat se poate de simpla.Partea cea mai grea a fost sa trec pe panica indusa in urma citirii comentariilor de aici.Asa ca fetelor, nu e nimic de speriat, este ca si cum ti-ar veni menstruatia normala.A doua zi dimineata, m-am trezit fara dureri, fara niciun fel de greata, fara ameteli, frisoane sau senzatii de slabiciune.Psihicul conteaza enorm! Si sa ai pe cineva aproape ca sa te incurajeze.Eu l-am avut pe iubitul meu.Mult succes si optati pentru aceasta metoda!
4 comentarii
0
13-01-2022, ora 13:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Urmari ale avorturilor: saracie (se pierde sporul casei), boli ale parintilor, boli ale copiilor ramasi in viata sau care se vor naste ulterior, alcoolism la barbati, probleme in familie, certuri, divorturi, morti la varste tinere ale membrilor familiei, depresie sau alta boala psihica aparuta atat la femeia care face avortul, cat si la partener.
Nu cred ca avortul trebuie promovat si incurajat prin niciun fel de mijloc.
Traim in secolul 21. Exista modalitati de contraceptie suficiente pentru a preveni o sarcina nedorita.
Avortul nu trebuie folosit ca mijloc de contraceptie.
2
13-01-2022, ora 15:01
Emms
Nu este medic/terapeut
Emms
Da, intr-adevar.Trebuie sa ii facem si sa ii chinuim intr-o saracie lucie ca mai apoi cand o sa ajunga adulti sa fie frustrati si traumzatizati de familia care nu a putut sa ii ofere nici minimul de conditii decente.In loc sa stai sa dai copy paste la acelasi mesaj pe aici mai bine te-ai duce in comunitatile de rromi la tara unde stau copii neavortati, nemancati cu zilele.E mai mare pacat sa il faci si sa iti bati joc de el decat sa nu il faci.Si pe urma, poate unele dintre noi au probleme de sanatate sau l-i s-a oprit sarcina din evolutie.Poate unele dintre noi suntem alergice la metodele contraceptive sau pur si simplu nu putem sa luam din anumite conditii medicale.Faptul ca vii aici si lasi un comentariu prinvind Universul si mercur in retrograd nu are nicio legatura cu realitatea propriu zisa.Asa ca data viitoare, te rog sa faci altceva mult mai bun cu timpul tau decat sa te bagi in seama in necunostina de cazul.Eu am pierdut sarcina din cauza covidului iar comentariul tau mi se pare lipsit de bun simt si total deplasat.Si indiferent de covid, nu puteam sa tin sarcina din cauza unei malformatii asa ca opreste-te din a lasa comentarii pe baza unor acuzatii nefondate.
0
13-01-2022, ora 23:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Comentariul tau e... o invitatie la un avort usor in combinatie cu un film bun de comedie...
Eu am scris despre urmarile avortului. Daca nu se pot face copii din varii motive, e bine sa te protejezi. Metoda calendarului, metoda ejacularii in afara. Exista metode daca nu o suporti pe una. Chiar si cu rata lor de esec.
Provin dintr-o familie cu 3 medici ginecologi care au facut avorturi si am studiat mult scest fenomen in timp, pe parcursul a generatii care au recurs la aceasta metoda. Dupa ce lasi tu comentariu intra alte persoane pe topic si citesc.
Pe mine m-a deranjat foarte tare topicul tau si mi s-a parut lipsit de bun simt. Asa ca e egal.
Uneori tacerea este de aur.
Fiecare are dreptul la o opinie din experienta sa de viata si e bine ca persoanele care intra pe topic sa stie la ce sa se astepte. Nu toata lumea are malformatii. Unele persoane practica avortul pe post de contraceptie.
Eu ii respect pe romi ca nu si-au avortat copiii.
2
14-01-2022, ora 21:04
Emms
Nu este medic/terapeut
Emms
Din punctul meu de vedere, discutia asta poate fi interminabila insa aleg sa imi vad de treaba mea si de viata mea deoarece nu am timpul dumneavoastra de a lasa comentarii peste tot.Am observat ca s-au plans destule persoane de activitatea dumneavoastra pe acest forum.Sunteti o persoana fictiva ascunsa dupa un ecran digital.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  • Avortul medicamentos la domiciliu după 12 săptămâni: o opțiune sigură și eficientă
  •