Medabon pastila

18-06-2024
Antoniamada
Nu este medic/terapeut
Antoniamada
Bună tuturor ! Abia am aflat ca sunt însărcinata și din anumite cauze nu pot păstra copilul.
Cum se procedează aici(am locuit în Anglia în ultimii ani ) inafara de a mă duce la un spital unde costă 1000 Ron întreruperea medicamentoasa ? Sau decât de acolo mi se poate da pastila ?
Mulțumesc anticipat
2 comentarii
0
20-06-2024, ora 09:29
Della32
Nu este medic/terapeut
Della32
Nu te Grabill cu aceasta decizie radicala!Dzeu stie de ce a trimis acest suflet in viata ta! Exists centre precum Roua sau Lifecall care te pot sustine material. Mergi la ecograf sa I auzi bataile inimii.. nu renunta la o viata nevinovata, peste Ani se poate sa regreti sau chiar sa nu mai poti avea copii..
0
20-06-2024, ora 21:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Când femeile însărcinate sunt pe marginea prăpastiei, în criza de sarcină, ele au nevoie de sprijin. Nu au nevoie să fie amăgite că avortul le va rezolva problemele – orice problemă ar putea rezolva, în mod cert își pierd copilul.
De aceea, au nevoie să nu li se închidă ușa unei vieți împreună cu copilul lor. Au nevoie să poată să aleagă să-și nască copilul și să fie sprijinite pe acest drum.

Centrele Roua

Ești însărcinată și ai nevoie de ajutor?
Sună-ne la numărul: *8282. Suntem alături de tine!

Consilierea psihologică te poate ajuta să depășești cu bine provocările apărute în timpul sarcinii, iar centrele oferă și sprijin concret pe parcursul sarcinii și după nașterea copilului.

Sunt multe femei aflate în criză de sarcină care spun că ședințele de consiliere sunt ca o rază de speranță. Ce facem de fapt? Le ascultăm, le ghidăm, le ajutăm să devină mai puternice pentru ele însele şi pentru copiii lor. Să aibă acel moment revelator când virează pe drumul cel bun și văd luminița de la capătul tunelului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avortul medicamentos prin instalarea de agenti abortivi
  • Avortul medicamentos prin reducerea selectiva
  • Avortul medicamentos acasă - ce trebuie să știi
  • Administrarea fără restricții a pilulei pentru avort Mifepriston, sigură și eficientă
  •