Medicamente antidepresive?
dr t
v.am mai cerut parerea si va multumesc am o nelamurire; seara dorm cu somnifere dar a doua zi ma trezesc un pic obosit iar dupa 12 am o oboseala enorma si.mi vine sa dorm dar nu pot ca si tratament iau de aproape trei saptamini zoloft 50 mg dimineata de trei ori anxiar 1mg pe zi pt ca ma simt agitat iar seara flunoxde15mg pt somn intrebarea mea este aceasta stare de somnolenta pe parcursul zilei va trece ?vreau sa ma trezesc fresh si sa pot face activitatile pe care le faceam inainte mai este posibil?va multumesc inca o data dr.t
v.am mai cerut parerea si va multumesc am o nelamurire; seara dorm cu somnifere dar a doua zi ma trezesc un pic obosit iar dupa 12 am o oboseala enorma si.mi vine sa dorm dar nu pot ca si tratament iau de aproape trei saptamini zoloft 50 mg dimineata de trei ori anxiar 1mg pe zi pt ca ma simt agitat iar seara flunoxde15mg pt somn intrebarea mea este aceasta stare de somnolenta pe parcursul zilei va trece ?vreau sa ma trezesc fresh si sa pot face activitatile pe care le faceam inainte mai este posibil?va multumesc inca o data dr.t
Starea de somnolenta / sedare este de la anxioliticele benzodiazepine, o sa treaca atunci cand Zoloft isi va face pe deplin efectul, iar benzodiazepinele se vor scoate treptat.
romulus
Eu am apelat la acupunctura in 2006, fiind intr-o situatie disperata.Eu sufar de tulburare schizoafectiva din 2000.Cand am inceput acupuctura luam de 6 ani medicamente ca sa pot dormi, nu ti le insir pt ca au fost multe..
Prima data am fost la Bucuresti la dna doctor Ana sau Anca Andreescu, iau gasit numarul de telefon pe net.Atuci costurile au fost decontate de casa de asigurari.In orasul in care locuiesc eu am gasit doctori care faceau acupuctura contra cost, in cabinete sau in clinici private.Binenteles ca am apelat si la ei, m-a ajutat foarte mult acupuctura, dormeam dupa masa, dormeam noptea fara medicamente, nu-mi venea sa cred.
Eu am mare incredere in acupuctura, trebuie sa incerci tu ai probleme mici in comparatie cu mine si cred ca vei avea succes.
Eu am apelat la acupunctura in 2006, fiind intr-o situatie disperata.Eu sufar de tulburare schizoafectiva din 2000.Cand am inceput acupuctura luam de 6 ani medicamente ca sa pot dormi, nu ti le insir pt ca au fost multe..
Prima data am fost la Bucuresti la dna doctor Ana sau Anca Andreescu, iau gasit numarul de telefon pe net.Atuci costurile au fost decontate de casa de asigurari.In orasul in care locuiesc eu am gasit doctori care faceau acupuctura contra cost, in cabinete sau in clinici private.Binenteles ca am apelat si la ei, m-a ajutat foarte mult acupuctura, dormeam dupa masa, dormeam noptea fara medicamente, nu-mi venea sa cred.
Eu am mare incredere in acupuctura, trebuie sa incerci tu ai probleme mici in comparatie cu mine si cred ca vei avea succes.
drt zoloftul isi va face efectul si in starile de agitatie daca da in cit timp va rog
ptru firuta cam de cite sedinte dupa parerea ta sunt nevoie
romulus
Fiecare medic face acupuctura cum a invatat, cum s-a specializat.Eu am aflat ca chinezii spun ca se face o singura data in viata pentru o afectiune.Eu fac o data sau de doua ori pe an cate 10 sedinte.Sa stii ca mie si anxietatea mi-am rezolvat-o cu acupuctura.In general dupa a 3 sedinta ma simt bine
Fiecare medic face acupuctura cum a invatat, cum s-a specializat.Eu am aflat ca chinezii spun ca se face o singura data in viata pentru o afectiune.Eu fac o data sau de doua ori pe an cate 10 sedinte.Sa stii ca mie si anxietatea mi-am rezolvat-o cu acupuctura.In general dupa a 3 sedinta ma simt bine
In mod normal cand trece anxietatea o sa treaca si agitatia; mai asteptati putin.
Dr T am si eu o intrebare la tine
Vreau sa merg saptamana viitoare la psihiatru intrucat gandurile si analizele si obsesiile nu au trecut..sunt zile cand sunt foarte puternice!!!!mai mult ca sigur medicul imi va da un tratament, vreau sa te intreb daca voi putea sa mai merg la lucru la inceputul tratamentului, adica nu voi fi foarte somnolent sau alte efecte adverse destul de puternice care sa ma impiedice sa lucrez?
Vreau sa merg saptamana viitoare la psihiatru intrucat gandurile si analizele si obsesiile nu au trecut..sunt zile cand sunt foarte puternice!!!!mai mult ca sigur medicul imi va da un tratament, vreau sa te intreb daca voi putea sa mai merg la lucru la inceputul tratamentului, adica nu voi fi foarte somnolent sau alte efecte adverse destul de puternice care sa ma impiedice sa lucrez?
Depinde ce anume iti va da medicul; cel mai probabil va fi un antidepresiv SSRI care e bun pentru obsesii / anxietate, dar si vreun anxiolitic din grupa benzodiazepinelor care sedeaza putin la inceput pana ce antidepresivul va incepe sa lucreze.
Buna seara, ma bucur tare mult ca v-am gasit.
Imi cer iertare ca sar direct peste ce au scris ceilalti, dar am stat si am citit cateva pagini si am simtit nevoia sa scriu si eu. V-am gasit tot cautand medici psihiatri pe net si detalii despre antidepresive.
Cred ca ma aflu in depresie, ii cunosc manifestarile pentru ca m-am confruntat cu un astfel de episod acum 8 ani, iar atunci am avut tratatemnt si chiar am revenit la liman cu Xanax (cea mai mica doza, 0.25 parca).
Eu zic ca e depresie pentru ca m-am pomenit intr-o noapte cu o spaima de nedescris, am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, ca se darama tot in ceea ce credeam pana in acel moment. Mi-am revenit in 2 zile cat de cat, iar inca 3 am fost ok, ca saptamana aceasta luni sa recad iar. Frica, spaima, groaza, insomnii, efort deosebit ca sa ies din casa, la munca tot frica, mi-era greu sa ma si misc, sa fac gesturi banale. Au loc multe anomalii si mi-am dat seama ca nu e doar o deprimare, ci ceva peste mine. Simt ca fara un ajutor medicamentos nu voi ajunge la liman ca sa imi recapat puterea de lupta. Pe mine ma mira tare mult situatia in care sunt pt. ca sunt un om credincios, sau cel putin eram, acum am ajuns sa ma indoiesc si de mila lui Dumnezeu, sau ca m-ar mai putea ajuta ceva (ceea ce e groaznic, pt. ca accentueaza starea mea de frica in fata viitorului). Nu stiu exact de ce am ajuns aici, au fost multe frustrari care nu le-am spus nimanui, sunt departe de casa, fara familie, fara prieteni. Nemultumiri cu locul de munca, cu lipsa de sens in viata, si tot asa. M-au "
Imi cer iertare ca sar direct peste ce au scris ceilalti, dar am stat si am citit cateva pagini si am simtit nevoia sa scriu si eu. V-am gasit tot cautand medici psihiatri pe net si detalii despre antidepresive.
Cred ca ma aflu in depresie, ii cunosc manifestarile pentru ca m-am confruntat cu un astfel de episod acum 8 ani, iar atunci am avut tratatemnt si chiar am revenit la liman cu Xanax (cea mai mica doza, 0.25 parca).
Eu zic ca e depresie pentru ca m-am pomenit intr-o noapte cu o spaima de nedescris, am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, ca se darama tot in ceea ce credeam pana in acel moment. Mi-am revenit in 2 zile cat de cat, iar inca 3 am fost ok, ca saptamana aceasta luni sa recad iar. Frica, spaima, groaza, insomnii, efort deosebit ca sa ies din casa, la munca tot frica, mi-era greu sa ma si misc, sa fac gesturi banale. Au loc multe anomalii si mi-am dat seama ca nu e doar o deprimare, ci ceva peste mine. Simt ca fara un ajutor medicamentos nu voi ajunge la liman ca sa imi recapat puterea de lupta. Pe mine ma mira tare mult situatia in care sunt pt. ca sunt un om credincios, sau cel putin eram, acum am ajuns sa ma indoiesc si de mila lui Dumnezeu, sau ca m-ar mai putea ajuta ceva (ceea ce e groaznic, pt. ca accentueaza starea mea de frica in fata viitorului). Nu stiu exact de ce am ajuns aici, au fost multe frustrari care nu le-am spus nimanui, sunt departe de casa, fara familie, fara prieteni. Nemultumiri cu locul de munca, cu lipsa de sens in viata, si tot asa. M-au "
Mda, am dat "trimite" din greseala si nu am apucat sa spun tot. Din nefericire consider ca m-au "ajutat" la stare niste sedinte de psihoterapie pe care le-am facut si care au scos la iveala multe probleme din treucutl meu si situatii neplacute din copilarie intr-un timp f scurt, si nu am facut fata la atata informatie. Ce m-a doborat de fapt a fost faptul ca tot scoteam probleme, pe care tot eu trebuia sa le rezolv, eu stiindu-mi neputintele. Mi-a lastat o impresie tare neplacuta experienta asta si chiar regret ca m-am dus asa de capul meu la psihoterapie ok fiind, ca apoi sa cad in depresie...
Ce ma intereseaza e daca imi puteti recomanda un medic ok in Bucuresti la care sa merg si sa-mi dea ceva medicamente sa ajung la liman, adica sa am iar putere sa exist firesc si sa lupt cu greutatile firesti ale vietii...
Sa ma iertati pt. lungimea mesajului,
Irina.
P.S. tot cautand pe net si intreband o prietena farmacista mi-a recomandat Remotiv si mai iau si Calmogen, Passiflora si calciu-magneziu-seleniu-zinc. Dar nu stiu cat de eficiente sunt pastilele acestea pentru starea mea oscilanta...
Ce ma intereseaza e daca imi puteti recomanda un medic ok in Bucuresti la care sa merg si sa-mi dea ceva medicamente sa ajung la liman, adica sa am iar putere sa exist firesc si sa lupt cu greutatile firesti ale vietii...
Sa ma iertati pt. lungimea mesajului,
Irina.
P.S. tot cautand pe net si intreband o prietena farmacista mi-a recomandat Remotiv si mai iau si Calmogen, Passiflora si calciu-magneziu-seleniu-zinc. Dar nu stiu cat de eficiente sunt pastilele acestea pentru starea mea oscilanta...
Trebuie mers la psihiatru; va puteti prezenta la spitalul Alexandru Obregia.
dr t doctorul meu din italia mi.a spus sa iau 75mg zoloft de tri ori pe zi ansiar de 1mg iar seara gabapentin de 300 seara impreuna cu flunox 15 mg a spus ca este mare ansia chiar daca dorm ma trezesc obiosit toataziua tra tamentul cu zoloft il fac de tri saptamini 50mg iar de astazi sa iau in plus 25mg zoloft si gabapentinde 300 si cu timpul sa renunt la anxiar si flunox dv ce parere aveti ziua cind vreau sa dorm parca am halucinatii sicind matrezesc ma doare capul dupa care trece este din cauza ansiei prea mare? va rog un sfat
acum m.am intors in italia
acum m.am intors in italia
Tratementul abia acum incepe sa isi faca efectul, urmati tratamentul dat de medic. O sa treaca toate simptomele astea neplacute.
drt va rog cum as putea sa ma lAS DE FUMAT STITI vreun tratament sunt disperat fumez cam 2 pachete pe zi va rog mult vreau sa renunt dar fara ajutor nu pot va rog mult
Medicamentele împotriva fumatului acţionează la nivelul creierului, de aceea, deşi într-o măsură mică, mică spre medie, pot provoca schimbări în comportamentul şi starea celor care le iau.
Există două medicamente: unul care poate da sau agrava anxietatea şi care e posibil să nu fie recomandat în cazul dvs. şi altul care a avut un început de-a dreptul promiţător, dar în jurul căruia la ora actuală planează destul de multe suspiciuni (în mare parte, neconfirmate).
Aţi putea încerca să reduceţi numărul de ţigări fumate cu câte o zecime o dată la câteva zile. Ştiind că pe parcursul atâtor ore, fumaţi atâtea ţigări, la un interval mediu de...x minute, începând de săptămâna viitoare fumaţi cu 10% mai puţine, câte o ţigară la 13 minute (în loc de 11). O prietenă mi-a povestit că tatăl ei, care era paznic, s-a lăsat de fumat propunându-şi să fumeze câte o ţigară la FIX în fiecare oră. Dacă rata momentul 0, aştepta ora următoare. Având televizor şi fiind captivat de ce se povestea la ştiri sau de meciuri, vă daţi seama că rata constant. Deşi mă tem că la două pachete veţi ajunge la un moment dat să staţi cu ochii numai pe ceas şi să nu vă mai puteţi concentra pe nicio altă activitate. Deci o întrerupere sau măcar o reducere graduală ar fi cea mai bună.
Ţineţi cont că voinţa este elementul cheie în renunţarea la fumat indiferent de ajutorul oferit de medicamente. Acestea nu fac decât să scadă dorinţa şi plăcarea de a fuma, însă doar când le luaţi. O dată ce le-aţi întrerupt şi v-au năpădit amintirile vechiului obicei (la o întâlnire cu prietenii fumători, într-un loc unde e fum de ţigară etc.), dacă nu aveţi voinţa de a rezista, vă apucaţi din nou. Mai mult de trei sferturi dintre cei care n-au mai fumat cât timp au beneficiat de tratament s-au apucat din nou dupa 6 luni.
Există două medicamente: unul care poate da sau agrava anxietatea şi care e posibil să nu fie recomandat în cazul dvs. şi altul care a avut un început de-a dreptul promiţător, dar în jurul căruia la ora actuală planează destul de multe suspiciuni (în mare parte, neconfirmate).
Aţi putea încerca să reduceţi numărul de ţigări fumate cu câte o zecime o dată la câteva zile. Ştiind că pe parcursul atâtor ore, fumaţi atâtea ţigări, la un interval mediu de...x minute, începând de săptămâna viitoare fumaţi cu 10% mai puţine, câte o ţigară la 13 minute (în loc de 11). O prietenă mi-a povestit că tatăl ei, care era paznic, s-a lăsat de fumat propunându-şi să fumeze câte o ţigară la FIX în fiecare oră. Dacă rata momentul 0, aştepta ora următoare. Având televizor şi fiind captivat de ce se povestea la ştiri sau de meciuri, vă daţi seama că rata constant. Deşi mă tem că la două pachete veţi ajunge la un moment dat să staţi cu ochii numai pe ceas şi să nu vă mai puteţi concentra pe nicio altă activitate. Deci o întrerupere sau măcar o reducere graduală ar fi cea mai bună.
Ţineţi cont că voinţa este elementul cheie în renunţarea la fumat indiferent de ajutorul oferit de medicamente. Acestea nu fac decât să scadă dorinţa şi plăcarea de a fuma, însă doar când le luaţi. O dată ce le-aţi întrerupt şi v-au năpădit amintirile vechiului obicei (la o întâlnire cu prietenii fumători, într-un loc unde e fum de ţigară etc.), dacă nu aveţi voinţa de a rezista, vă apucaţi din nou. Mai mult de trei sferturi dintre cei care n-au mai fumat cât timp au beneficiat de tratament s-au apucat din nou dupa 6 luni.
@Romulus: Pentru fumat e bun un antidepresiv numit bupropiona; dar nu stiu in ce masura vi-l va da medicul. Eu unul sunt reticent la el pentru ca agita. Cel mai bine ar fi cu o tigara electronica.
dr t am cumparat plasturi cu nicotina sunt buni?
nu au contraindicatii cu antidepresivele?
nu au contraindicatii cu antidepresivele?
servus tuturor
e prima data cind scriu in speranta ca voi gasi raspunsuri si ajutor
anul trecut nu m-am simtit bine si am facut o gramada de analize printre care si rmn
au constatat ca a niste atacuri cerebrale si o tumoare la locul unui atac
dupa 7 luni de internari, neurologi, analize diverse inca nu am un diagnostic scris si evident 15 neurologi=15 interpretari.
as lua de bun ce a concluzionat dr. Ciurea;scleroza multipla
pentru ca nu era destul am inceput sa fac atacuri de panica in ian2011.
de atunci fac tratament cu XANAX, VALDOXAN, IMOVANE
problema e ca nu vad mare progres, nu vad o tendinta clara, starile revin aproape zilnic
a trebuit sa renunt la servici
acum fac si psihoterapie si cred ca arunc alti bani
vreau sa intreb daca mai este cineva care are starile mele:greata puternica, durere de cap, senzatii de rau general, tristete profunda...
probabil ca da, dar apar tot din senin, fara nici un motiv anume si la voi?
am remarcat ca totusi cei mai multi, desi au depresie, reusesc sa mearga la servici
eu nu mai pot, orice efort de gindire, logica ma trimite automat in una din starile de mai sus
am citit mult pe net de medicamente, de cazuri.sint constient ca nu scap usor de depresie dar incerc sa aflu cit conteaza depresia si cit ar conta problema neuronala
sper sa trezesc interesul cuiva
multumesc
e prima data cind scriu in speranta ca voi gasi raspunsuri si ajutor
anul trecut nu m-am simtit bine si am facut o gramada de analize printre care si rmn
au constatat ca a niste atacuri cerebrale si o tumoare la locul unui atac
dupa 7 luni de internari, neurologi, analize diverse inca nu am un diagnostic scris si evident 15 neurologi=15 interpretari.
as lua de bun ce a concluzionat dr. Ciurea;scleroza multipla
pentru ca nu era destul am inceput sa fac atacuri de panica in ian2011.
de atunci fac tratament cu XANAX, VALDOXAN, IMOVANE
problema e ca nu vad mare progres, nu vad o tendinta clara, starile revin aproape zilnic
a trebuit sa renunt la servici
acum fac si psihoterapie si cred ca arunc alti bani
vreau sa intreb daca mai este cineva care are starile mele:greata puternica, durere de cap, senzatii de rau general, tristete profunda...
probabil ca da, dar apar tot din senin, fara nici un motiv anume si la voi?
am remarcat ca totusi cei mai multi, desi au depresie, reusesc sa mearga la servici
eu nu mai pot, orice efort de gindire, logica ma trimite automat in una din starile de mai sus
am citit mult pe net de medicamente, de cazuri.sint constient ca nu scap usor de depresie dar incerc sa aflu cit conteaza depresia si cit ar conta problema neuronala
sper sa trezesc interesul cuiva
multumesc
Linistit Romulus...sunt OK.sper sa va ajute, caci eu am incercat si fumam cu plasturii aia de numa'.dar asa am fost eu, alti colegi de-ai mei cat aveau plasturele nu fumau.
@Sorin: Daca sunt evidente probleme neurologice, e clar ca de la alea sunt starile, nu tine de psihiatrie cat tine de neurologie. Ati putea incerca niste Bilobil si Guarana, plus Piracetam. Depinde mult de tot si in ce parte a creierului sunt acele leziuni lasate de AVC-uri si tumora unde e localizata etc.
@Sorin: Daca sunt evidente probleme neurologice, e clar ca de la alea sunt starile, nu tine de psihiatrie cat tine de neurologie. Ati putea incerca niste Bilobil si Guarana, plus Piracetam. Depinde mult de tot si in ce parte a creierului sunt acele leziuni lasate de AVC-uri si tumora unde e localizata etc.
@ sorin0310
Incercati sa schimbati tratamentul pentru depresie.
In general trebuie sa aveti rabdare pina gasiti acele medicamente care functioneaza pe organismul dumneavoastra.
Incercati sa schimbati tratamentul pentru depresie.
In general trebuie sa aveti rabdare pina gasiti acele medicamente care functioneaza pe organismul dumneavoastra.
clara_p
observ ca aveti -probabil-aceeasi pb. ca mine legata de somn
cu toata medicatia, inclusiv somniferul, nu reusesc sa dorm legat si odihnitor;intotdeauna am dormit putin, nu am simtit nevoia de a dormi
probabil asta este una din cauzele pt care ma aflu in aceasta situatie
am tras de corp pina la limita extrema, atit fizic cit si psihic
eram hotarit sa trag pina la 40 de ani dupa care sa ma opresc si sa ma bucur de copii si viata
nu a fost o decizie buna
acum sint la pamint si cei care ma vad sau ma cunosc nu inteleg ca nu ma pot ridica
am fost(vezi vorbesc la trecut) un om f. activ fizic, nefumator, bautor de ocazie, putin sportiv, ambitios si f.practic, realist
de aceea simt ca m-ar ajuta f mult sa am un dignostic neurologic;nu pot sa gindesc pozitiv si nu ma pot schimba acum dupa ce toata viata am fost realist-nu negativist-un om dintr-o bucata, ori alb ori negru
sa inteleg ca e normal sa am ore mai bunicele si zile rele?
totusi, trecerea brusca de la bine la rau ma omoara
totul la mine a fost stiinta exacta(am fost bun la mate -fizica, olimpiade, premii...)si acum imi ia minute bune sa fac o scadere banala de clasa primara.
si ma enerveaza ca nici un dr. nu considera relevant faptul orice efort de gindire, chiar faptul ca ma chinui sa scriu acum ma face sa ma simt rau
sint teribil de suparat pe lipsa de interes, profesionalism, respect, tact si pina la urma de bun simt a medicilor din BRASOV cel putin, macar pt simplul motiv ca platesc un serviciu
imi cer scuze ca ma descarc si poate esti chiar medic-situatie in care totusi imi vei da dreptate, sper.
as dori sa fiu mai academic in exprimare dar pe linga abilitatile de gindire am pierdut poate 80 % din cultura gen.
vad cuvinte, reclame la produse pe care stiu ca le-am folosit ani de zile.si nu stiu ce inseamna, ce sint
dar ma pot obisnui cu ideea de a trai in subcultura-gen subiecte pepe si oana-si ma resemnez ca dupa o viata in care am incercat sa fiu bun in ceea ce am facut sa recunosc ca atit mai pot
dar mie greu sa accept ca parintii si socri imi iau lapte si mincare pt copii
TREBUIE sa ma fac bine macar atit cit sa-mi intretin familia
gata ca mie rau
MULTUMESC tie si oricui va citi si crede ca este intr-o stare similara
poate impreuna vom gasi o solutie sa ne fie bine toata ziua pt. ca seara dupa ce iau VALDOXAN ma simt limpede la cap.
mai ia cineva acest medicament?
observ ca aveti -probabil-aceeasi pb. ca mine legata de somn
cu toata medicatia, inclusiv somniferul, nu reusesc sa dorm legat si odihnitor;intotdeauna am dormit putin, nu am simtit nevoia de a dormi
probabil asta este una din cauzele pt care ma aflu in aceasta situatie
am tras de corp pina la limita extrema, atit fizic cit si psihic
eram hotarit sa trag pina la 40 de ani dupa care sa ma opresc si sa ma bucur de copii si viata
nu a fost o decizie buna
acum sint la pamint si cei care ma vad sau ma cunosc nu inteleg ca nu ma pot ridica
am fost(vezi vorbesc la trecut) un om f. activ fizic, nefumator, bautor de ocazie, putin sportiv, ambitios si f.practic, realist
de aceea simt ca m-ar ajuta f mult sa am un dignostic neurologic;nu pot sa gindesc pozitiv si nu ma pot schimba acum dupa ce toata viata am fost realist-nu negativist-un om dintr-o bucata, ori alb ori negru
sa inteleg ca e normal sa am ore mai bunicele si zile rele?
totusi, trecerea brusca de la bine la rau ma omoara
totul la mine a fost stiinta exacta(am fost bun la mate -fizica, olimpiade, premii...)si acum imi ia minute bune sa fac o scadere banala de clasa primara.
si ma enerveaza ca nici un dr. nu considera relevant faptul orice efort de gindire, chiar faptul ca ma chinui sa scriu acum ma face sa ma simt rau
sint teribil de suparat pe lipsa de interes, profesionalism, respect, tact si pina la urma de bun simt a medicilor din BRASOV cel putin, macar pt simplul motiv ca platesc un serviciu
imi cer scuze ca ma descarc si poate esti chiar medic-situatie in care totusi imi vei da dreptate, sper.
as dori sa fiu mai academic in exprimare dar pe linga abilitatile de gindire am pierdut poate 80 % din cultura gen.
vad cuvinte, reclame la produse pe care stiu ca le-am folosit ani de zile.si nu stiu ce inseamna, ce sint
dar ma pot obisnui cu ideea de a trai in subcultura-gen subiecte pepe si oana-si ma resemnez ca dupa o viata in care am incercat sa fiu bun in ceea ce am facut sa recunosc ca atit mai pot
dar mie greu sa accept ca parintii si socri imi iau lapte si mincare pt copii
TREBUIE sa ma fac bine macar atit cit sa-mi intretin familia
gata ca mie rau
MULTUMESC tie si oricui va citi si crede ca este intr-o stare similara
poate impreuna vom gasi o solutie sa ne fie bine toata ziua pt. ca seara dupa ce iau VALDOXAN ma simt limpede la cap.
mai ia cineva acest medicament?
dr.t va deranjez din nou v.am spus ca dr mia dat gabapentin seara 300mg dorm dar ma trezesc obosit i nu am chef de nimic as vrea sa dorm dar nu po t intrebarea mea este imi voi recapata viata de dinainte in sensul sa ma trezesc freh si sa nu mai fiu obosit tot timpul?
iau de trei saptamini zoloft 75mg ansiar 1mg de trei ori poe zi pentru agitatie iar seara flunox15mg doctorul a spus ca trebu ie un pic de timp pina isi face efectul gabapentinul ca apoi sa scoata ansiarul si flunoxul care este parerea dv va rog starile de oboseala si gindurile obsesive ca si cum nu sunt normal vor trece?mentionez ca din cauza gindurilor nu pot sa dorm ziua desi am o oboseala teribila si noaptea la fel va multumesc oare tratamentul este bun va rog un sfat si scuzatima ca va deranjez din nou cu respect romulus
iau de trei saptamini zoloft 75mg ansiar 1mg de trei ori poe zi pentru agitatie iar seara flunox15mg doctorul a spus ca trebu ie un pic de timp pina isi face efectul gabapentinul ca apoi sa scoata ansiarul si flunoxul care este parerea dv va rog starile de oboseala si gindurile obsesive ca si cum nu sunt normal vor trece?mentionez ca din cauza gindurilor nu pot sa dorm ziua desi am o oboseala teribila si noaptea la fel va multumesc oare tratamentul este bun va rog un sfat si scuzatima ca va deranjez din nou cu respect romulus
Vor trece si gandurile obsesive, precum si starea de oboseala, dar trebuie sa acordati timp tratamentului, dupa 1-2 luni nici nu veti mai sti ce e anxietatea si oboseala, insa tratamentul isi exercita efectul lent. Stiu ca sunteti speriat de situatie, toti pacientii sunt cand au pentru prima data astfel de simptome, insa cu tratament corect ele vor trece.
dr t de ce cu paroxentina, doxepin, cimbalta60(carema agitat cel mai mult), cipralex20mg nu au trecut aceste simptome? nu a fost tratamentul corect?va multumesc parca cu zoloft 50 era mai bine dar dr meu a spus ca trebuie sa ajungem la 100.eeste necesar?
de cind am marit cu 25mg parca sunt mai agitat
de cind am marit cu 25mg parca sunt mai agitat
cymbalta este foarte bun si efectul de agitatie il are la incepututl tratamentului ca orice antidepresiv; si Zoloftul agita putin la marirea dozei, insa e tranzioriu totul; trebuia sa incercati sa rezistati cu Cymbalta care e ceva mai puternic decat Zoloft.
Cat ati luat zilnic din fiecare antidepresiv si ce perioada?
Zoloftul 100 mg e doza mai marisoara pentru tratarea depresiei si anxietatii refractare; daca nu cedeaza la doza minima, atunci se mareste; si la Dvs e necesar sa se mareasca doza din moment ce nu ati reactionat la doze mai mici.
Puteti sa imi scrieti pe privat.
Cat ati luat zilnic din fiecare antidepresiv si ce perioada?
Zoloftul 100 mg e doza mai marisoara pentru tratarea depresiei si anxietatii refractare; daca nu cedeaza la doza minima, atunci se mareste; si la Dvs e necesar sa se mareasca doza din moment ce nu ati reactionat la doze mai mici.
Puteti sa imi scrieti pe privat.
20mg paroxentina sase luni fara efect dureri insuportabile de cap zi si noapte si insomnii crunte.doxepin doua èpastile si imovane trei luni dormeam 12 ore si nu mai eram bun de nimic.cimbalta 60mg sase luni fara raspuns ziua oboseala mare si agitatie.cipralex 20mg trei luni aceleasi simptome.iar acum zoloft 75 (de doua zile de cind iau gabamentin dorm dar ma trezesc agitat si o stare de somnolenta toata ziua iar daca vreau sa dorm nu pot deoarece gindurile nu ma lasa in pace iar daca atipesc parca am halucinatii si ma trezesc speriat agitat si cu dureri de cap.nu mai stiu sincer ce sa fac.(mentionez ca pe parcursul zilei am o sete incredibila si nu am pofta de mincare absolut deloc)sunt disperat nu mai stiu ce sa fac unii doctori spun ca este ansietate cu atacuri de panica altii ca este si depresie nu mai stiu ce sa cred! noaptea dorm foarte agitat.va multumesc pentru intelegere dar cum sa va scriu pe privat va rog multttttttt ajutatima ca va voi ramane dator toata viata
.
.
ca si ansiolitice am luat valium ansiar sanax
am facut toate analizele ficat rinichi glicemie glanda tiroida.rmn simplusi cu contrast si toate au iesit bune
va rog inca o data daca puteti sa ma ajutati no sa va uit
va rog inca o data daca puteti sa ma ajutati no sa va uit
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 17Vreau o parere in legatura cu sindromul depresiv
- 5Depresie sau...
- 1depresia afecteaza si fizic?
- 10Atacuri de panica, depresii. Am nevoie de un ajutor
- 13Cum sa depasesc depresia cauzata de dorinta de stabilitate?
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 4zyprexa si 5htp
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 0Metode ultramoderne de tratare a anxietatii (cu sau fara AP) si depresiei
- 1Xanax - Reactii adverse
- 0Anxietate si atac de panica
- 3Halucinatii
- 4Anxietate generalizata
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 4Perioada Maxima de Prescriere a Medicamentelor Psihiatrice
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 7Medicamentele psihiatrice afectează ficatul?
Mai multe informații despre: Depresia medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: