Medicamente antidepresive?

3135 comentarii 1 2 ..... 656667 ..... 104 105 Înainte ›
0
18-02-2012, ora 18:03
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Pentru ca ai adus-o in discutie si pe K.V., iti spun ca ar avea toate motivele din lume sa intre in depresie!

Dar nu o face pentru ca este un om responsabil, cu caracter, si care nu fuge de probleme, ci cauta sa le rezolve!

Aceasta doamna e de admirat! E un exemplu de cum sa NU te resemnezi in fata loviturilor vietii!
0
18-02-2012, ora 18:28
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu intelegi nimic, cel fara maini si fara picioare nu intra in depresie din cauza ca are o personalitate puternica si are puterea sa lupte asa, am si spus mai sus despre asta, insa tu nu ai citit.
Nu inseamna ca daca cineva are un rau mai mare ca altul, intra in depresie, nu are nici o legatura, cel ce are o problema mai mica si nu ii face fata, poate face depresie, nu sunt comparabile situatii-le.
Si da, recunosc ca nu-s ca acela, asta e.
K.V desi ar fi avut probabil cum spui tu toate motivele sa intre in depresie, nu intra si nu va intra niciodata pentru ca are o personalitate puternica si face fata problemelor cu brio.
Dar Depresia poate fi indusa, de ce nu vrei sa testam pe tine sa vezi ? Citisem ca si disforia se poate induce, ca numa gura ta se aude de sfaturi din partea cuiva care nu stie ce inseamna depresie.
Faptul ca ai avut necazuri nu contest, insa de acolo si pana a face depresie e cale lunga.
Da, io-s neresponsabil, fug de probleme si mananc placinta cu Mere din aia calda si buna rau, ai ceva contra ?
Uite pentru maine am comandat din aia cu Dovleac, iti dau si tie insa tu fugi de mancare buna ca de dracu' pentru ca probabil nici miscare nu faci.
Io vreau moment si placere nu sa stau o viata luptand si sa mor asa si sa ma feresc si de mancare buna, esti culmea.

Adrian, mda, daca Mizarten nu-ti face nici bine nici rau inseamna ca nu e bun pentru tine, sper sa rezolvi pe cale naturista.
0
18-02-2012, ora 20:37
Wip
Identitate neconfirmată
Wip
Ciorapel tu esti ca martorii lui iehova te da omul afara pe usa si intrii pe geam...
0
18-02-2012, ora 21:12
potra maria
Nu este medic/terapeut
potra maria
Costy si Sorin
Noi cei care avem aceasta boala suntem din fire niste fiinte mai sensibile si totodata meticuloase, perfetioniste... Asa cu ai spus si tu Costy d-na k.v. nu va face niciodata atac de panica, depresie sau alte afectiuni de genul asta pentru ca chiar daca se consuma in urma unor fapte sau se streseaza punctul ei slab nu este psihicul.. ( o chesti foarte tare de altefel... )
Mama mea pe fond nervos a facut diabet ( acum e insulinodependenta ) atunci cand a ramas fara servici ( a afectat-o f tare... in sfarsit... ) eu la firea pe care o am cred ca inevitabil, daca eram sanatoasa si mi se intampla un lucru care sa ma afecteze asa mai mult ca sigur ca intram direct in stari de atac de panica maaaaaaaxime urmate apoi de anxietatea ce de toate zilele. si dupa aceea ce urma : spital, medici, tratamente etc... tot tacumul ca sa zic asa.Tot ce pot sa spun este ca psihicul este punctul meu slab, primul care se deterioreaza la cea mai mica zduncinatura..de orice tip.
Ciorapel este o persoana care vb ( si aici o rog sa ma scuze ) in necunostinta de cauza... Iar cu acesti oameni nu poti discuta pe tema asta.
Eu nu intru sa postez la subiecte cu care nu am avut de a face pentru ca tot ce asi putea sa spun ar fi doar din auzite ceea ce nu ar ajuta pe nimeni care astepta un raspus sau o parere din propria experienta.

Mie un dr psihiatru mi-a si spus sa nu vb cu nimeni despre asta ca oricum nu va intelege nimeni prin ce trec doar o persoana care a trait aceste stari pe propria lui piele ( ca voi de ex )
Si acum imi aduc aminte cand eram sub primul tratament, m-am intalnit cu o prietena ( care este asinstent medical ) si am crezut de cuviinta sa-i impartasesc din trairile pe care le am crezand ca le va intelege a spus " aoleu te rog sa nu ma musti...". Si am zis hopa daca ea ca prietena si cadru medical pe de asupra ii e frica sa nu o musc, dapai un om normal ce o sa zica de mine si asa mi-am invatat cumva o lectie f importanta.. lumea care un a trecut prin asa ceva nu are cum sa inteleaga sub nici o forma indiferent cat ai explica tu...( bine singurul om care cred ca m-am inteles este mama care ca mama cumva simte ce simte si copilul ei). Aici ma gandesc si la k.v. care a putut sa-si ajute enorm copilui chiar daca ea nu are nici o legatura cu aceasta boala cumva mai mult ca sigura ca cumva a sintit...
Majoritatea ce spun... ia uite d-le nu o doare nimic, nu-i curge sange, ce naiba are.Asa ca... suntem singuri cu acest cosmar care nici macar, dupa cate vad nu prea multe tratamente sau chiar daca are cumva trebuie sa iei pastile toata viata ( sau ma rog cu unele intreruperi )
Si apropo am incercat acum vreo 3 ani si tratament homeopat... Din pacate la mine nu a ajutat deloc... :( Boala a revenit din nou in toata splendoarea ei
Acum asi avea si eu o inrebare. Stiti cumva la cat timp ies din corp medicamente ca rivotrilul si zoloftul?
O seara buna la toti cu liniste si somn usor.
0
19-02-2012, ora 00:20
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Ai dreptate, nu are nimeni cum sa inteleaga prin ce trecem, Ciorapel vorbeste sapte la leu sa se afle in treaba si atat, am impresia ca nu si-a luat tratamentul cum trebuie de fapt si de drept. Ori e in psihoza pe parte de schizo ori in psihoza maniacala, iar cum a doua poate dura si 3-4 luni, normal ca vine si se da salvatoarea noastra a tuturor.
Clonazepam are timp de injumatatire intre 18 si 50 ore, iar Zoloft 24 ore, asa calculezi cam in cat timp iese, dupa alt interval jumate din ce a ramas si asa mai departe.
Eu am pus din start 50 ore la Clonazepam ca sa fiu sigur.
Clonazepam mi-a dat depresie si a amplificat Anxietatea.
Normal ca a revenit si la tine problema, nici eu nu cred in homeopate.
0
19-02-2012, ora 01:10
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
In general, in cazul antidepresivelor inhibitoare ale recaptarii, se asteapta o perioada echivalenta cu de 5 ori timpul de injumatatire.
0
19-02-2012, ora 15:34
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Gata, Costy, ai intrecut orice limita! Am lasat garda jos din mila, am crezut ca esti om si intelegi, dar m-am inselat. N-ai stiut sa te opresti, ba e a doua oara cand faci schizofrenic tocmai un om sanatos!

Si nu e numai problema asta, aici e vorba ca dai recomandari incompetente si indemni oamenii sa se arunce ca oile la medicamente ( desi la inceputul acestui subiect, cand scriai cu nick-name-ul The Master, sustineai contrariul)!

Un om disperat, care intra direct pe ultimele pagini, ar putea lua de bun ce scrii tu pe-aici! Dar eu ii spun sa ia la citit toate cele 66 de pagini si se va lamuri ce e cu tine si cat de nepotrivit esti tocmai tu sa dai sfaturi in domeniul asta atat de sensibil si periculos!
Ai umplut acest topic cu ineptii, iar unii se pot lua dupa tine nestiind ca problema lor se poate rezolva si altfel! Asta cu medicamentele ar fi o ultima solutie, numai daca esti pe o margine de prapastie, cu un picior in groapa, si si atunci doar pe o perioada cat mai scurta posibil!

Pai tu n-ai nici un drept sa indemni la antidepresive atata vreme cat problema ta e una de LENE, LASITATE, PARAZITISM !

Ii parazitezi viata mamei tale, biata femeie ma mir ca nu a facut ea depresie in locul tau!

Sa fii aproape de pensie si sa muncesti sa intretii un trantor de 34 de ani!!!

Eu te-as fi luat de-o aripa si te-as fi dat afara din casa una-doua!

Pentru ca tu NU ai o problema medicala, ci una mult mai grava! Tu suferi de lene cronica si atat!

Uitati, oameni buni, ce scria Costy /The Master pe la sfertul acestui topic. Uitati si voi care este cauza depresiei lui si de ce nu se va vindeca el niciodata, oricate medicamente va lua!

Nu ii place sa munceasca, vrea sa traiasca bine, vrea sa aiba o iubita care sa nu imbatraneasca niciodata, nu vrea sa aiba responsabilitati, serviciu, nimic! Dar ii place sa manance unele produse ecologice ( desi alimentatia lui e incorecta si total neadecvata depresiei!), ii place sa se duca la sala, sa se ingrijeasca......

N-ar fi rau daca toate astea nu ar fi din banii munciti cu greu de biata lui mama!

De fapt, e INFIORATOR!

Inteleg ca un parinte sa-si duca crucea atunci cand are realmente un copil bolnav si fara nici o sansa, si sa-l ingrijeasca, sa-l hraneasca, sa-i ofere tot ce poate pana la moarte, dar in cazul de fata, boala e inchipuita iar lenea e pretextata de o asa-zisa depresie!

Macar ai decenta si nu mai scrie BALIVERNE pe topicul asta, sa mai influentezi si pe altii mai slabi de inger sau neinformati cum trebuie!

Si acum, filozofia de viata a acestui om:

"...[...]..eu sunt mai pretentios, am fost facut pentru viata confortabila fara prea mult efort, am ramas mai copil, sunt un pic cam imatur, iar mama cand a aflat prin 2002 ca nu sunt in stare sa produc bani, si-a dat arama pe fata, s-a purtat urat cu mine, pe vremea cand eram la liceu, se purta mai frumos cu speranta ca dupa, o sa beneficieze de bani a la long, se facea ca o intereseaza electronicele, discutam impreuna, parea ca e binisor, era fals, eu nu-mi dadeam seama pe moment, nici prin cap nu-mi dadea ca e ireal comportamentul ei.

Apoi in 2009 in Iunie s-a purtat foarte urat, cam cel mai urat ca pana acum, ajungand la expresia 'si daca faci Diabet ce (ca eu mananc multe legume care-s destul de scumpe) ? E problema ta, nu e problema mea, tu imi mananci mie banii, asta conteaza, mananci mult, consumi mult', se uita cu ura la mine, orice faceam i se parea pe invers tocmai avand ura asta in substrat, asa ca BUM, dupa o luna de la faza asta am simtit cum Depresia incepe. Si de atunci tot se agraveaza. O simteam independent de ce actiune faceam.
Nu eram eu fericit nici inainte, insa nu eram cuprins de Depresie, eram mai normal sa spun asa, aveam chef de una de alta, mergea si sala.
Sa ma umflu de medicamente din cauza unor idioti ? Nu mi se pare corect.
[.......]
Oricum cu nerealizarile si neajunsurile de pana atunci, rezistam inca, Depresia poate oricum mocnea, dar nu era cazul sa-i dea ea startul, poate ca nu s-ar fi startat niciodata, nu stiu.
Si cel mai important lucru este ca adevarata cauza a fost sentimentul de abandon, adica cand am simtit ca nu-i mai pasa de mine, atunci s-a rupt firul.
[.]
Si uite asa cum un parinte poate starta o Depresie ce nu mai poate fi oprita in mod natural indiferent ce faci, ca mananci sanatos, ca faci sport, ca nu te gandesti, nu merge deloc. "

Iar acum urmeaza PARTEA DE GROAZA din The Costy"™s life and show! (gasiti textul integral pe acest topic, la pagina 26):

"Eu as face ceva pedepse penale pentru asemenea oameni sa stii.
Adevarat ca munceste pentru mine, dar pana la urma eu ce vina am ca nu-s in stare sa suport asa un chin care se numeste servici ?! Am incercat de 2-3-4 ori, nu am putut, ma luat nervii de nu se poate, asta e, trebuia sa inteleaga. Serviciul pentru mine era cel mai mare izvor de frustrari, gandeste-te ca acolo 8-9 ore pe zi esti la cheremul altuia, faci ce ti se spune, deci toata ziua nu poti face ce-ti place, nu poti sa-ti dai o parere contradictorie, plus ca ai mereu sentimentul de sluga, un sentiment destul de naspa pentru mine.
Si tu iti doresti servici ! Te inteleg pe deoparte ca asa doresti tu, dar aoleeeeu, mai bine liber ca pasarea cerului sa te bucuri de tot timpul ce-l ai, ca nu se mai intoarce."

E? Ce parere aveti, oameni buni? Tu, un om sanatos tun, moral, integru din toate punctele de vedere si responsabil cu viata ta dar si a altora de pe langa tine, sa fii facut schizofrenic si bipolar tocmai de un trantor fara nici un fel de repere sociale, spirituale, etice, profesionale!
Asta eu o numesc culmea obrazniciei si a tupeului!

Mai are cineva vreun dubiu ca depresia acestui personaj deriva din frustrarile, neimplinirile, LENEA, INDOLENTA, COMODITATEA si inferioritatea lui ca om?!?
Pai pe acest om poate sa-l indoape orice doctor cu pastile la orice ora din zi si din noapte, este un irecuperabil, dar nu dpdv medical, ci moral, profesional, uman!

El e inca o dovada si o confirmare a spuselor mele: depresia NU se rezolva pana nu se rezolva problemele, framantarile, slabiciunile, neimplinirile, nefericirile! Pentru ca de fapt depresia tocmai asta inseamna!

Pai te compari tu cu K.V. si spui ca ea e puternica si de-aia nu face depresie? Iti spun eu de ce nu face (desi sunt sigura ca a avut momente de clacare, dar a gasit forta sa le depaseasca pentru ca de ea depinde viata unui om!): pentru ca aceasta doamna ARE CARACTER, SUFLET si are un copil de care trebuie sa aiba grija!
Pentru ca aceasta doamna isi asuma responsabilitatile, nu fuge de ele, munceste, se chinuie, ajuta, se zbate, intr-un cuvant NU TRAIESTE DEGEABA PE PAMANTUL ASTA!
Nici n-ai voie sa o amintesti in comentariile tale!
0
19-02-2012, ora 15:43
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Wip, eu stiu ca iti doresti ca oamenii sa devina dependenti de antidepresive, si nu e usor de priceput de ce...insa nu prea inteleg cine m-ar fi dat pe mine afara de pe acest forum?... si daca ar fi facut-o, e oare proprietatea lui privata?

Hai, te rog, ridica-te la inaltimea unor studii universitare si nu te mai pierde in comportament de cartier!

Ce trebuie sa stii, este ca tu incerci sa te lupti cu un om sanatos si extrem de puternic, deci sansele sa ma demoralizezi sunt nule!

Voi scrie aici atata vreme cat voi considera eu.

Oamenii ca mine, care sustin o viata echilibrata, pozitiva si indeamna la cautare, la informare, la analizarea in profunzime a propriei vieti, la alternative sanatoase si nedaunatoare, la rezolvarea cu adevarat a problemelor si NU ascunderea lor prin otravirea lenta si definitiva, vor fi intotdeauna descurajati, mai ales pe forumuri! Interesele sunt clare!

Asa cum exista postaci politici de serviciu pe toate forumurile, site-urile si blogurile romanesti, cu delegare precisa de la partide sa anihileze, sa discrediteze si sa manipuleze opinia publica, tot asa exista oameni ai anumitor concerne farmaceutice care vor incerca sa imprime o singura directie, cea a medicamentelor pe care le vand populatiei, si care vor incerca sa denigreze si sa descurajeze pe orice roman cu mintea limpede, caruia ii pasa de conationalii lui si ii sfatuieste ca inainte sa-si semneze o condamnare la o viata de leguma, sa incerce sa-si rezolve dramele, nemultumirile, problemele, sa traiasca frumos, pozitiv si mai ales SA FIE STAPANI PE VIATA LOR!

Big Pharma, daca inca nu si-a bagat coada prea mult pe forumurile romanesti, in curand o va face! Interesul e prea mare ca sa lase pe net niste informatii care ar elibera sufleteste oamenii, i-ar insanatosi si nu i-ar mai baga in tarc, asa cum doreste industria farmaceutica si cea alimentara!

Cea mai recenta victima, Whitney Houston.
Bine, inceputul decaderii a constat in cea mai proasta alegere a vietii ei, casatoria cu un drogat, alcoolic, afemeiat si violent, care a invatat-o si pe ea sa se drogheze, sa bea si i-a distrus cariera, respectul de sine si sanatatea!
Ea, in loc sa-si rezolve depresia aruncand starpitura afara din viata ei si scapand de dependenta, s-a dat pe mana antidepresivelor. Finalul il stim cu totii.

Asta este inca un exemplu de cum NU rezolva antidepresivele ceea ce trebuie rezolvat cu capul si sufletul.

Depresia se rezolva numai daca-ti cureti viata, mintea, sentimentele, constiinta de tot ce e rau si nociv si daca iti dezvolti personalitatea si iti gasesti repere pozitive si puternice!

Am terminat de citit tot topicul.

Okto, ti-am citit povestea. Din punctul meu de vedere, esti sanatos si nu ai nimic! Doar ca ai apucat-o pe un drum gresit cu tratamentele. Esti prea tanar pentru asa ceva, traieste-ti si implineste-ti viata frumos si nu o sa ai nevoie de nimic altceva! Trebuie sa capeti incredere in tine si in calitatile tale si vei vedea ca asta face minuni! E pacat ca un tanar ca tine sa se distruga inainte de a intra cu adevarat in problemele vietii, atunci ce vei mai face, cum le vei mai tine piept? Eu zic sa schimbi felul de a te trata si vei vedea ca iti va fi din ce in ce mai bine! Nu se va intampla nici usor, nici intr-o clipa, dar pas cu pas, cu rabdare, perseverenta si o optica diferita a problemelor, vei depasi angoasele si slabiciunile si-ti vei gasi drumul!
Eu iti urez succes pentru ca ai toate sansele sa devii vesel, plin de viata si cu pofta de a trai!

Mi-a placut Dr.T., chiar daca suntem la poli opusi in privinta antidepresivelor (si e normal, el e medic psihiatru, asta e meseria lui).
Insa am vazut la el latura umana, ceea ce inseamna enorm. Iar cine e interesat, sa-i ia la citit toate mesajele de pe acest subiect si va regasi acolo cateva fraze exceptionale, spuse de omul T, si nu de dr. T.
Ca si in viata, cine are ochi sa vada, urechi sa auda si stie sa citeasca printre randuri, e un om salvat!

Curaj, oameni buni, aveti toate sansele sa va vindecati CUM TREBUIE!
0
19-02-2012, ora 18:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Ciorapel

Fetita,

Esti bolnava rau de tot. Pacat de tine !
0
19-02-2012, ora 18:41
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Clara, nu ma pun la mintea ta afectata de zeci de tratamente de tot felul.

Insa iti spun ca luand apararea acestui individ, te injosesti.
Totusi, nu faci parte din aceeasi categorie cu el.

Eu zic sa-si vada fiecare de lungul nasului, ca nu te-am jignit si nici atacat.

Cu interventia ta total aiurea, nu ma faci decat sa inteleg ca "pacea" pe care o tot propovaduiesti la tot pasul, nu e decat o sfanta ipocrizie.

Te rog, nu mai interveni acolo unde nu faci decat sa fii ca nuca in perete.

Numai bine si mai multa intelepciune.
0
19-02-2012, ora 18:41
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@Ciorapel

Eu nu cred ca esti bolnava, cel putin nu pari a fi din punctul meu de vedere, si chiar daca ai mai mult sau mai putin dreptate in ceea ce spui, iti spun SINCER ca ITI PIERZI VREMEA DE POMANA pe forumul asta! Poate ai sindromul fetei bune, dar chiar nu e cazul sa iti irosesti timpul pretios pe acest topic. Asta e un loc pentru oameni cu probleme (ca sa nu zic bolnavi), in principal. Nu stiu pe cine si de ce incerci tu sa ajuti. ???
0
19-02-2012, ora 18:42
potra maria
Nu este medic/terapeut
potra maria
Multumesc mult de raspuns. Atunci inseamna ca in aproximativ 3 saptamini nu ramane mai nimic din chimicalele astea in corp...
Cosy sa sti ca eu cu rivotrilu ( cel de 0.5 mg ) ma calmez destul de bine, si nu stiu de ce dar la mine nu a creat dependenta.. ( asa cum am scris mai sus am loat o data 6 luni, a 2 a oara vreun an si ceva ) si am putut sa-l las cam intr-o saptamana scazand doza usor usor...
Si ma tot gandesc la tine ( citind aproape tot ce ai postat in acest topic ) cat de greu trebuie sa-ti fie dat fiind faptul ca medici nu ti-au gasit un tratament care sa te ajute sa fii ok.
Eu iti spun sincer, ca decat sa traiesc asa cu boala asta sa ma macine tot timpul si sa nu pot face nimic, mai bine iau pastile toata viata si macar traiesc si eu ca un om cat de cat normal..
Parca mi-aduc si acum aminte cum m-am trezit intr-o noapte pe la 1 si ceva in plin atac de panica.M-am imbracat in 10 sec si am loat-o la sanatoasa pe strada ( ploa si cu galeata asta asa ca bonus ) o strada plina de caini am mers vreo jumata de ora m-am calmat un pic, si apoi m-am intors acasa si am stat treaza vreo 3 ore ca sa-mi treaca cat de cat starea.
Si in cazul asta cum sa nu te duci la dr si sa incerci toate combinatiile de pastile poate poate o fii bine intr-un fel

Cum te mai simtri Costy si ce pastile mai iei acu?
Seara buna la toata lumea
0
19-02-2012, ora 18:48
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Pisicuto, in viata exista niste situatii care it pot schimba destinul la 180 de grade!

Si asta poate veni chiar si de la un cuvant ratacit pe un forum!

Nu se stie cine se va regasi vreodata in vorbele mele sau va capata mai multa forta sa invinga problemele, citind ce am scris eu!
Cine poate sti?..
0
19-02-2012, ora 19:45
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Unii se pot ridica pe baza vorbelor noastre.. La fel de bine altii pot sa cada din cauza acelorasi cuvinte care pe altii i-au ridicat. De aceea e bine sa nu ne avantam cu afirmatii extremiste prin care reducem importanta medicatiei intr-o tulburare afectiva. Pentru ca nu stiti cine va citeste si ce face. Sunt tulburari suportabile care il chinuie pe om, dar pe care le poate duce si tulburari grave. Si acestea au diferite grade de intensitate (usoara, medie, grava..). Poate va citeste un om cu o depresie usoara (el crezand ca manifesta o forma grava, desi in realitate nu a experimentat niciodata adancurile acestei boli), sa renunte la medicament si sa vada ca o duce bine. Dar se poate sa va citeasca cineva cu o forma grava, care chiar are nevoie de medicatie. Sa renunte la ea si sa vada ca se simte din ce in ce mai bine cand, de fapt, vireaza in manie. Sau sa revina la starea dinainte si tot timpul in care a suportat reactiile secundare ale tratamentului sa fie pierdut pentru ca va trebui s-o ia de la capat.

V-ati exprimat punctul de vedere si v-ati facut auzita printre cei care citesc aceasta arie in aceasta perioada. Acceptati ca de multe ori e nevoie de tratament si pentru depresie. Depresia netratata poate cauza atrofierea anumitor regiuni ale creierului. Acestea nu pot fi reparate cu ganduri frumoase din moment ce neuronii reprezinta suportul fizic pentru ganduri. Ar fi frumos daca sufletul ar fi o instanta superioara corpului. Dar traim pe pamant si ne supunem legilor fizice. Daca nu exista legaturi intre celulele nervoase pe unde sa treaca impulsul, nu exista nici gandul. Gandul poate imbolnavi mintea, dar nu o poate repara pentru ca a distrus suportul fizic de care avea nevoie pentru a exista. La fel cum omul isi poate lua viata, dar nu si-o mai poate recupera niciodata. De aceea trebuie sa alegi sa traiesti.

Medicatia e necesara in cazul afectiunilor psihice.
0
19-02-2012, ora 20:07
Wip
Identitate neconfirmată
Wip
Ciorapel,

Imi doresc ca oamenii care au nevoie de medicamente sa le ia si sa nu iti urmeze exemplul pentru ca pot merge in aceiasi directie ca si tine...una gresita zic eu...imi poti spune ce vrei tu dar numai ca esti sanatoasa nu...un om sanatos nu sta sa scrie 1000-2000 de cuvinte intr'un post si sa nu spuna nimic...
de curiozitate te intreb in ce domeniu lucrezi?
Cat despre tine the_eye ce mai pot spune...tu te-ai nascut talent si o sa mori speranta...
0
19-02-2012, ora 20:20
Asylum
Nu este medic/terapeut
Asylum
portra maria, atacul de panica a fost declansat de un vis? Nu cumva, in general, atacurile de panica apar nejustificat, adica fara vreo cauza pe care o constientizezi de exemplu visul? Am avut si eu probleme cu somnul: Eram o data (in vis) in pat si intrasem intr-o frenezie, aveam spasme, de abia respiram si imi tremura capul, trec peste detalii, iar cand m-am trezit (cu greu, dupa incercari repetate de a ma arunca pe podea, asta tot in vis, ca sa ma trezesc), starea aia a continuat. Nu doar ca o amintire din vis sau o ideea vaga, ci de abia respiram si corpul inca nu se oprea din tremurat. Alta data, cand m-am trezit nu-mi mai simteam corpul, am avut o 'out of body experience' ce s-a mai intamplat de cateva ori si pe afara, dar mai putin pronuntata. Cred ca stiu de ce am probleme cu somnul, ceva din trecut, alaturi poate de problemele din prezent si de anxietate netratata. Doar ca nu mai sunt asa disperata acum sa iau medicamente pt ea.
Nici nu stiu daca anxietatea e cauza sau efectul. Sunt momente cand nu ma pot opri din tremurat, ma ia cu friguri si stiu ca, daca as vorbi in clipele alea, si vocea mi-ar trada starea.

"Depresia netratata poate cauza atrofierea anumitor regiuni ale creierului."
Gandul asta ma ingrozeste. Am auzit de cineva care a facut Alzheimer si ca ar fi avut de-a face cu depresia de care suferea inainte.se poate?
0
19-02-2012, ora 20:27
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Wip, cu "diagnostice" pe care le dai pe nevazute, nu faci decat sa demonstrezi ca nu esti nici pe departe un profesionist in domeniu.

Cat despre faptul ca o tot ataci pe The_Eye ( si in general am vazut ca descurajezi oamenii de aici care au probleme), aproape ca bag mana in foc ca in meseria ta nu ai nici un rezultat pozitiv!

E si inuman ce faci, sa tot lovesti in sufletele celor bolnavi, dar e si impotriva conduitei si deontologiei profesionale!

Tu distrugi mai rau pacientii, nu ii vindeci!

Mie mi se pare inadmisibil sa iei orice speranta unui om afectat si sa-i spui cu atata rautate ca nu are nici o sansa!
E a doua oara cand faci asta cu The_Eye.

Faci de rusine ramura asta a medicinei care are, cu siguranta, si oameni valorosi si care mai ales sunt plini de OMENIE!

Meseria mea nu are nici o relevanta si in nici un caz nu ma pun sub lupa ta.
Ca sa ce? Si cine esti tu?

Wip, ti-am mai spus odata ca marea ta problema e lipsa sufletului!
0
19-02-2012, ora 20:40
utilizator_18918
Nu este medic/terapeut
utilizator_18918
Nu. Nu-ti imagina ca se lichefiaza creierul :)). Depresia e depresie si Alzheimer e Alzheimer. Cea din urma poate debuta prin simptomele tipice depresiei, dar e insotita si de alte semne prin care sa se faca diferenta dintre ele. Atrofierea se refera la faptul ca, din cauza dezechilibrului chimic din zonele respective, neuronii sunt mai putin stimulati si-si mai pierd din dendrite. Cu tratamentul adecvat, insa, problema se rezolva.

Ai fost vreodata la un consult pentru a afla cauza simptomelor tale?

Wip nu e medic. Nu mai credeti orice, din partea oricui.
0
19-02-2012, ora 20:44
potra maria
Nu este medic/terapeut
potra maria
Asylum,
Nu atacurile mele de panica nu au fost declansate in urma unui vis, nici nu stiu cu sa ma exprim. daca pe durata zilei faceam cu greu fata la axietate si atacurile de panica le tinem cat de cat sub control probabil ca atunci cand adormeam, anxietatea isi facea de cap cu toata forta ei si de acolo atacul de panica foarte intes ( de altfel cele mai naprasnice atacuri de panica le-am avut in somn. offf doamne,. ).
Parerea mea este sa nu te chinui si sa incerci un tratament pentru ca eu cu ajutorul lor mi-am revenit sa stii. Si chiar daca am avut recaderi si am urmat din nou alte tratamente ( pt ca cu ani medicamentele sau schimbat si ele ) sa sti ca in mare parte am fost multumita ( daca nu ma ducem la medic, nu cred ca mai eram in stare sa merg la servici, sa am grija de mine si de casa ) pentru ca am avut o viata normala
Eu personal pot sa spun ca daca postarile voastre le-am citi cuvant cu cuvant, si am tras multe invataminte din ceeace a scris majoritatea dintre voi, din postarile lui Ciorapel nu am putut citi decat maxim 10 cuvinte la inceput apoi oricat m-am straduit nu am mai putut citi nimic, pur si simplu am derulat tot ce a scris pana ce am ajus la postarile celorlanti. Nu cred ca este pe aceeasi lungime de unda cu noi..
Seara buna tuturor...
0
19-02-2012, ora 20:45
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Okto, o fi, n-o fi, in orice caz un lucru e cert: nu are nici caracter, nici suflet!

Cum sa ma incred eu in spusele unuia care are cu siguranta mai multe conturi pe acest forum?

Pai nu l-as banui cel putin de lipsa de caracter, ca sa nu merg mai departe si sa-l suspectez de personalitati multiple?

E? Cum e, Wip, sa te faca cineva nebun?

Vezi ce usor e?
0
19-02-2012, ora 21:19
Asylum
Nu este medic/terapeut
Asylum
Pai si deteriorarea nu afecteaza si partile responsabile cu amintirile?
Nu am fost inca, nu vreau sa experimentez cu medicamente chiar acum. Plus ca in ultimul timp nu m-am mai simtit ca inainte. As zice ca mi-a crescut nivelul de toleranta, ca m-am obisnuit asa, dar nu cred ca-i vorba de asta. E ceva temporar. Poate o sa ma duc la vara sau cand simt iar ca n-am de ales.
0
19-02-2012, ora 22:49
Laura85
Nu este medic/terapeut
Laura85
Buna seara! Nu am mai intrat pe forum de ceva vreme, desi din cand in cand am mai aruncat un ochi pe aici, citind cu multa placere comentariile lui KV, ale lui Nick, Okto, cateodata Ciorapel, The Eye.

Imi pare rau, Clara, ca ai mai avut un alt episod psihotic care a necesitat internarea indelungata. Acum, cam stii cum sta treaba, oare ai putea sa faci, (atat cat tine de tine) ceva sa eviti astfel de evenimente destul de dureroase?
Asa cum intuiam de mult timp, Daniel D a avut o super evolutie si a ajuns sa-si recapete stima de sine, increderea in fortele proprii si in SANATATE!! Ma bucura foarte mult acest lucru, eu il percep ca pe un om f. bun!
Acum, desi imi pierdusem parola, (am obtinut o alta de la romedic) am simtit ca nu pot sa stau si sa citesc doar!
Aici a fost jignita in mod repetat si cu multa mitocanie, o DOAMNA, Ciorapel!! Cum pot unii sa emita judecati de valoare asa total aiurera?
Da, poate ca discursul Lui Ciorapel e uneori logoreic si mult prea entuziast si optimist pentru unii, dar asta nu-i da nimanui dreptul sa o jigneasca. Desi in multe locuri, dumeaei a avut dreptate. Nu vreau sa insist pe partea medicala, nu sunt medic si tot ceea ce stiu (am citit mult, am doctori in familie si printre cunostinte) filtrez prin ratiunea proprie si mai ales prin REGULA BUNULUI SIMT!! In cazul lui Costy, nu cred ca ar fi potrivit ca eu sa ma pronunt(ca poate ii fi avand tu un tip special de depresie, care te lasa numai sa faci sport, sa mananci compulsiv si sa scrii pe forum!), dar multor oameni sanatosi cred ca le dai impresia ca tinzi spre lenevie si patetism!! Iar ceea ce a gasit d-na Ciorapel despre tine in arhiva, cand te semnai The master, sincer, no comment!! Si inainte ca sa negi ca nu esti tu The M, iti spun, e greu ca 2 oameni, de pe acelasi topic, sa aiba 1, 70 inaltime, pofte pantagruelesti, pasiunea salii de sport, depresie si anxietate, si mai ales acelasi stil de scris (iar la asta crede-ma ma pricep!!).

Plus ca mai este ceva ce ma supara, cum poti tu sa afirmi ca cei care cred in Dumnezeu sunt psihotici? Tu si inca cativa pe aici... 2000 de ani de crestinism= psihoza dupa parerea ta? De toleranta ati auzit si de respectarea optiunilor religioase FARA DISCRIMINARE, drept conferit si de constitutie? Personal, nu sunt practicanta, dar cred intr-un Dumnezeu frumos si bun si nimeni nu are dreptul sa ma faca sa ma simt prost din cauza asta!! Ati inteles?

Clara, nu te grabi sa tragi concluzii depre d-na Ciorapel, ce a scris in ultimele posturi(fiind jignita si ranita) despre Costy a sustinut prin citate! Wip si Costy jignesc, dupa cum vor ei, nu uita, ca pe la pagina 63 ti-a pus o intrebare capcana, in acelasi stil mitocanesc (despre S. Twain)! Daca Wip e doctor, atunci nici nu mai am cuvinte!!

The_Eye, esti o fata tanara, ai toata viata inainte, deja iti este mult mai bine, nu pune o secunda la suflet niste mitocanii! Un om care se respecta nu da lovituri sub centura!!

O seara buna tuturor!
0
19-02-2012, ora 23:07
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Ciorapel si Laura85, va multumesc ca imi luati apararea, dar sa stiti ca nu il mai bag in seama deja de ceva vreme pe Wip. Nu are sens. :)

Noapte buna va doresc!
0
19-02-2012, ora 23:19
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Pisicuto, stai linistita, pentru mine esti un om normal.

Anormal e "medicul" care raneste si loveste intr-un om cu probleme in special sufletesti (ca ele declanseaza aproape toate simptomele)!

Laura, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, tu esti unul dintre oamenii care ma fac sa cred ca nu am scris si pus suflet degeaba in mesajele mele!

Am o singura rugaminte, sa ne tutuim, suntem prea tineri ca sa ridicam o bariera.

Esti printre putinii care, deocamdata, au inteles cu adevarat mesajele mele.

Ele nu se refera numai la niste ganduri frumoase care ar vindeca depresia, pentru ca ar fi poate prea putin, ci la SCHIMBAREA RADICALA a vietii si viziunii asupra a tot ce ne inconjoara, incepand cu noi insine, cu sufletul si mintea noastra!

Da, e revoltator ca tocmai oameni cu reale probleme, striga altora ca le-ar avea!

Multumesc inca o data si numai bine!
0
20-02-2012, ora 00:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Laura85

Stimata doamna,

Stiti de ce am facut eu episod psihotic in vara anului trecut ?
Pentru ca m-am luat iar dupa oameni ca doamna Ciorapel care mi-au spus sa reduc medicamentele pina la a nu mai lua deloc. Si tare rau am facut pentru ca am sfarsit in spital cu un episod psihotic de toata frumusetea.
Daca ar fi ma iau acum dupa doamna Ciorapel, eu nu ar trebui sa iau medicamente decat daca as muri sau m-as afla la granita dintre viata si moarte. Ceea ce m-ar conduce la un alt episod psihotic. Si implicit la o alta internare.
Eu personal nu am nimic cu doamna Ciorapel. Atitudinea ei de incurajare ar trebui sa o aiba orice mama. Lucru care nu se intampla in cea mai mare parte dintre cazuri. Parintii de obicei nu inteleg bolile psihice si nu prea stiu sa se comporte cu noi.
Ceea ce ma deranjeaza la doamna Ciorapel este insa ca sustine in mod sistematic ca bolnavii cu afectiuni psihice sa nu ia medicatie, lucru care evident ca le-ar inrautati boala. Asa cum s-a intamplat si in cazul meu.

In ce calitate isi permite doamna Ciorapel sa sfatuiasca un bolnav sa nu se trateze ?
Copiii dumneaei cand se imbolnavesc nu primesc medicamente ca sa se insanatoseasca ?
Noi daca suntem bolnavi de depresie sau anxietate de ce ar trebui sa ne chinuim si sa nu luam medicatie ?

In ce calitate il judeca doamna Ciorapel pe Costy ? Stie doamna Ciorapel prin ce trece el zi de zi ?
A trecut vreodata printr-o stare asemanatoare cu a lui astfel incat sa nu poata avea un serviciu, sau sa isi doreasca sa moara de rau ce ii e ?
In ce calitate sfatuieste ea pe toata lumea sa nu ia sau sa renunte la medicatie ?
Daca ne-am lua dupa ea ar trebui sa consideram ca toti medicii care recomanda antidepresive sau anxiolitice sunt sarlatani. Si ca aceste pastile au fost inventate degeaba. Pentru ca de fapt bolnavii care sufera de asa ceva sunt toti lenesi, lasi si paraziti. Se prefac toti, nu ?
Doamna Ciorapel nu este nici doctor si nici nu s-a confruntat vreodata nici cu depresie nici cu anxietate asa ca cel mai potrivit este sa se abtina si sa isi pastreze remarcile pentru dumneaei.
Poate sa incurajeze pe oricine cu ce considera dar sa nu se lege de medicatia noastra si sa nu ne analizeze vietile ca nu face decat sa ne puna mai multa sare pe rana. Nu este de competenta ei sa ne judece pe noi. Numai Dumnezeu ne poate judeca.
0
20-02-2012, ora 01:51
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Eu am spus ca depresia si anxietatea la mine au venit pe un fond oricum defect, eram cam dus cu pluta de mic, avand o personalitate cam ciudata, nu am avut prieteni, nu am avut prietena, sistemul meu de valori este intors pe dos probabil de un mecanism psihotic dar nu-s asa sigur, deci nu stau acuma sa explic ce iese din sfera depresiei ca nu are sens aici.
Nu sunt deloc fericit desi recunosc ca am avut pana acum ce mi-a trebuit, voi credeti ce doriti, nu ma deranjeaza intrucat fiecare are aici dreptul sa-si spuna o parere, depresia si anxietatea nu ma lasa sa ma bucur de ce am.
Daca eram fericit nu mai aterizam aici.
Cu TheMaster pledam pentru no medicatie intrucat asa este de dorit, insa de multe ori ai o asa stare de rau ca nu poti trece fara sa incerci sa iei ceva macar pe un timp. Ca asa am facut, nu am luat nimic dupa ce m-am lasat de Rivotril si tot rau imi era, imi era din ce in ce mai rau si dupa 2 luni de zile, am crezut ca trece, trece pe dracu, cel putin la mine nu a trecut, hai ca depresia mai era cum mai era, insa aparea disforie adica ceva de genul ca ai si depresie si anxietate si iritabilitate, nervi de innebunesti daca nu o stingi cumva.
Si acuma pledez pentru no medicatie asa daca nu se impune musai, de exemplu in sevraj asa cum am fost eu, daca starea e din ce in ce mai buna si suportabila, e semn bun si nu e nevoie de luat ceva.
Sala o fac ca trebuie sa stiti, de fapt nu e o placere neaparat, este o placere doar cand sunt in euforie sau hipomanie deci real nu este, daca nu fac sport inseamna boala sigura si nu doresc asa ceva mai ales ca in trecut eram supraponderal si stiu cum e.
Deci fac eforturi supraomenesti sa ma tarasc pana la sala neavand nici chef nici motivatie sau bucurie, de cele mai multe ori anxietatea ma impinge acolo fiindu-mi teama de consecinte daca nu fac, in rest mai nimic.
Mancatul mult este tot boala, un om sanatos la cap nu mananca asa, din moment ce am asa ceva cum puteti sa spuneti ca e ceva misto rau ? Sigur ca aparent pare frumos dar e tare urat, credeti-ma.
Sala mergea bine daca nu era depresia si aveam placere ca la inceput.
Chiar acuma pe la 00, 50 am mancat placinta cu Dovleac cam 2, 2 Kg, e de bine ? Imi venea sa bag asa in mine, nici nu imi explic de unde tenta asta. Daca credeti ca e de bine, va cumpar io o luna ce doriti sa manacati asa sa va vad cum e ? (daca mai dormiti voi noaptea de frica ca ajungeti cat blocul, sa vedeti voi).
Deci sala fac ca trebuie, mananc in prostie pe fond depresiv si anxios, de dormit dorm uneori, uneori nu dorm din cauza anxietatii, iar ma scol, iar la sala, iar indopat, asta e viata ?
Sala facuta fara motivatie = disconfort si te chinuie.
Mancatul mult = anxietate amplificata dupa aia din cauza ca stii incotro te indrepti, desi uneori mai iti urca tonusul mancarea aia.
Dormit pe sponci = oboseala si nervi
Ce vedeti voi asa demn de invidiat ? In rest nu ma bucura mai nimic, nu imi vine sa fac mai nimic, ma refer si la distractie ca nu am chef de nimic, stau asa in pat de multe ori si dormitez de rau depresiv.
Si la o adica pana la urma care e treaba indiferent cum ar fi ? Nu va plac oamenii care ar duce-o bine, dar daca voi ati fi dus-o, nu mai erati lenese. Cine sunteti voi doua Ciorapel si Laura sa judecati pe altii ? Asta e chiar culmea.
Si in al doilea rand eu fac miscare ca lumea, voi faceti ? Un om care face sport nu poate fi numit lenes.
Tare impresie proasta va fac eu nu, de fapt asta suna a invidie nu-i asea mai Ciorepel si Laura ? Suna cam asa 'adica cum nene asta sta asa si face ce vrea si noi nu ? Ia sa incercam sa aruncam cu noroi in el'

Aaaa, inca ceva, acuma macar mi-a priit placinta asta amarata pentru ca iau Cymbalta si Strattera, altfel era vai de capul meu, as fi mancat cu noduri de frica desi in acelas timp aveam o tenta patologica de a ma indopa. Am mai patit-o in Noiembrie si doar cu juma de Seroquell de 50 am scapat, deci nu mai vorbiti ca nu stiti nimic.
Ideea era ca aveai tenta sa te indopi, in acelas timp nu mai simteai nici gustul la mancare, dupa ce mancai mecanic aparea furie si iritabilitate din cauza ca de fapt nu ai captat placere din masa aia, era iad.
Iar de K.V nu am zis ca nu are suflet si ca nu face bine ce face, eu am spus doar ca are o personalitate puternica si nu va face depresie indiferent de factorii stresori.
Baaaai, Gargantua manca mult dar ala nu manca pe psihic, manca pe bune de foame si aia este cu totul alta treaba, Pantagruel era fi-su :)))).

Am facut EEG cu Mapping si a iesit ca lobii frontali au foarte low activity, deci coincide cu asa cum ma simt, acolo este centrul motivational si tot acolo se formeaza emotii-le, nu stiu ce e fals aici si de unde ca nu as avea depresie. Medicul neurolog a pus diagnosticul de 'sindrom de lob frontal' desi nu e vb de vreo tumoare, deci nu mai vb voi tampenii.
Daca eram fericit nu mai ajungeam aici ca nu as fi avut motive, deci nu ne-am mai fi cunoscut.

Maria, mie dupa Rivotril mi-a fost rau de tot, depresie + anxietate naspa de tot, nu am scapat de sevraj cred nici acum. Normal ca a fost f rau, insa uite, vin persoane din astea care ma invidiaza ca mananc ca porcul si ma duc la sala ca sa nu devin obez, dar daca le pui pe ele sa faca macar 20 % din sportul ce-l fac eu, o sa vezi ca nu face.
Ce spune Okto e normal dat fiind ca daca zonele respective nu functioneaza mult timp, poate apare atrofia acelor zone, ca e reversibila sau nu, nu stiu.
0
20-02-2012, ora 01:54
Wip
Identitate neconfirmată
Wip
Ciorapel ai mare dreptate cand spui ca nu am suflet...aici m-ai citit...dar poate mă ajuti tu prin pildele tale sa îmi regăsesc sufletul...sa înţeleg ca nu muncesti si lucrul asta te deranjează foarte tare...cât despre meseria ta eu cred ca eşti profesoara de româna...te incadrezi in tiparul ăla...vorbiti mult si nu spuneti nimic...
P.S. Îţi doresc un copil bipolar ca sa îl tratezi tu cu sfaturi...asta dacă nu îl ai deja
0
20-02-2012, ora 03:27
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Hello, dear ones!
Multe şi diverse minciuni s-au scris şi susţinut despre mine în cadrul acestui topic, de către nişte persoane ale căror mesaje nu denotau decât ură, invidie, frustrare şi...nu mai continui.
Ei bine, ULTIMA şi cea mai bună replică pe care eu le-o pot da, fără doar şi poate, mai ales domnilor "wannabe-doctors" - Dr. House (fostul D. N. şi A. C.) şi Wip (acelaşi aluat al dnului Dr. House), este aceasta: ----------*

Versuri:

They can say,
Anything they want to say,
Try to bring me down,
But I will not allow anyone to succeed hanging clouds over me,
And they can try
How to make me feel that I,
Don't matter at all,
But I refuse to falter in what I believe or loose faith in my dreams

'Cause there's,
There's a light in me,
That shines brightly,
They can try,
But they can't take that away from me
From me

No no nooo

Oh they,
They can do
Anything they want to you,
If you let them in,
But they won't ever win,
If you cling to you pride, and just push them aside,
See I,
I have learned,
There's an inner peace I own,
Something in my soul that they can not possess
So I won't be afraid and the darkness will fade

'Cause there's,
There's light in me me,
That shines brightly, yes
They can try,
But they can't take that away from me

No oh oh,
They can't take this
Precious love I'll always have inside me,
Certainly the Lord will guide me where I need to go

They can say
Anything they want to say,
Try to bring me down,
But I won't face the ground,
I will rise steadily sailing out of their reach,
Although they do try,
How to make me feel that I,
Don't matter at all,
But I refuse to fall,
Tell me what I believe or loose faith in my dreams,
'Cause there's a light in me,
That shines brightly yes

They can try but they can't take that away from
Me
From me
No no nooo!
_

Toate cele bune!
Bye-bye,
Mr. Nick

(*modificat de administrator)
0
20-02-2012, ora 10:03
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Oare sunt singura care crede ca Dr. House si Wip sunt una si aceeasi persoana?

Ce mi-a atras atentia?

-amandoi se declara sustinatori ai lui Carol Friedmann
-amandoi au spus aceeasi "maxima", chiar daca sub o forma usor diferita
-amandoi sustin opioidele (aici nu ma bag, o fi vreo teorie noua si interesanta, ideea e alta, ca amandoi o sustin)
-amandoi au intrat in aceeasi perioada de timp
-amandoi il sustin pe Costy si ii ofera suport tehnic -)) in privinta tratamentului
-amandoi m-au atacat inca de la inceput, desi nu faceam decat sa pledez pentru o viata frumoasa, pozitiva, optimista

(ultimele 3 pot fi subiective, dar primele 3 sunt mai mult decat clare)

Dr. House, pag 54, acest topic

"eu sunt unul dintre rezidentii care au invatat cel mai bine si il apreciaza pe d-l profesor Carol Friedman.."

Dr. House, pag 55

"si un banc spus de unul dintre 'Titanii' psihiatriei (asa imi place mie sa-l numesc pe acest domn) este urmatorul:"

Wip, pe topicul "Vreau sa inteleg si eu mai exact ce am!!! ", pag 2

"Alexandra in Constanta iti recomand sa te duci la Dr.Carol Friedmann, este un titan al psihiatriei in Romania. ""

..................................................................................................................

Dr. House, pag. 64, acest topic

"traiesti cu speranta si mori cu regretul.."

Wip, pag 66,

"tu te-ai nascut talent si o sa mori speranta..."

..................................................................................................................

Si Dr. House, si Wip, sustin aceeasi idee despre opioide.

Dr. House, pag 54

"si tot personal mi se pare aiurea ca opioidele precum tramadol sau chiar buprenorfina sa cada intr-o zona 'neagra' sa nu se poata prescrie asa usor..."

Dr. House, pag 55, acest topic

"Personal daca ar fi legal eu as prescrie multe opioide, sunt adeptul lor."

Wip, pag. 56

"Cat despre opioide il las pe house sa vb, ca el a deschis subiectul...sincer si eu sunt adeptul lor...acum problema se pune daca ele sunt luate in doze curative sau nu..."

Dr. House, pag. 55

"The_eye,
Am impresia ca nu ti-ai luat tratamentul corect... Dr. House= Dr. Detonator intr-adevar dar wip nu stiu cine este... esti paranoia."

Din cate am observat, tocmai cei cu probleme sau tulburari psihice acuza pe altii de paranoia, tulburare bipolara, schizofrenie (doar am patit-o si pe pielea mea)

In alt mesaj, la pag.64, Dr. House (aka Wip) i-a spus lui Nick

"ce sa faci tu cu diamantele tale?? sunt fara valoare in fata Briliantelor mele care sunt nepretuite!!!"

Ce-mi spune mie, un neavizat?

Mania grandorii, adica o forma sau alta a unei afectiuni psihice, adica una dintre manifestarile tulburarii afective bipolara (boala maniaco-depresiva)

Dr. House, pagina 54

"voi fi pe acest forum..acest forum vad ca are nevoie de mine. Va IUBESC :D"

Ti-am spus, Wip, ca sunt un om puternic si cu mintea limpede! Daca taceai, nu mai scoteam la iveala afectiunile tale psihice!

Imi doresti un copil cu tulburare bipolara pentru ca tocmai TU esti cel care sufera de asa ceva!!

Nu cumva te-ai facut medic ca sa iti rezolvi propriile probleme medicale?

Si nu cumva tu NU tratezi pacientii, ci faci experimente pe ei?

Ca altfel nu-mi explic de ce nu pledezi si pentru o viata frumoasa, pozitiva si mai ales pentru PREVENIREA DEPRESIEI?

De ce sustii pana in panzele albe doar tratament chimic, ba mai dai si scheme pe net, ceea ce e total neprofesionist?

De ce lovesti in sufletul pacientilor, in loc sa gaseasca la tine macar o farama de omenie??

NU cumva pacientii tai din spital sunt cobaii tai??

NU cumva tu experimentezi pe creierul lor (or fi oameni fara familii, fara aparare, inchisi) medicamente, ca sa-ti gasesti PENTRU TINE tratament adecvat pe care sa-l iei apoi?

Costy, si daca acum recunosti ca ai scris si cu The Master, de ce nu ai recunoscut si cand 2 useri te-au acuzat ca ai schimbat nick-name-ul?

De ce ai avut aceeasi reactie urata si i-ai facut schizofrenici, ca si pe mine?

Nu cumva te joci cam mult cu acest cuvant? Nu cumva societatea te respinge SI din cauza caracterului tau?

Si iar ajungem la ce tot spun eu.....Mai tii minte cand vorbeam de lipsa urii, de superioritate in gandire si in comportament, de RESPECT FATA DE CEILALTI?.toate astea ca sa putem trai frumos si sa ne simtim pozitivi, sa nu facem depresie?

Se pare ca s-a starnit un musuroi de furnici.

Asta ca sa invatati sa nu va mai jucati cu vorbele si una -doua sa faceti bolnav psihic un om care pledeaza si pentru alte alternative care sa NU produca daune ireversibile!
0
20-02-2012, ora 10:40
potra maria
Nu este medic/terapeut
potra maria
Nu stiu de ce sunteti suparati uni pe ceilanti.S-au format cumva, doua tabere una pro medicamente alta pro naturiste sau eventual fara nimic ( sau cu puterea minti care la noi e mai mult sau mai putin avariata... )
Eu cred ca daca citim putem trage invataminte de la fiecare in parte, si cred ca de la toti am citit si invatat cate ceva...
In ce priveste medicamentele, cred ca fiecare dintre noi stie cel mai bine cand sa apeleza la ele, pentru ca dupa cate am citit majoritatea avem vechime in asa zisele tulburari psihice.
Costy
Imi pare rau ca nu te simti bine, ai incercat zoloft? ( binenteles si la recomandarea medicului, si a nu se intelege ca ti-am recomandat zoloftul ca pe o placinta sau prajitura. ) Eu l-am loat doar 6 luni si am simtit schimbari bune de la el.
Acum cand scriu ( sunt la servici ) simt o ameteala destul de puternica ( zici ca imi da cineva cu lopata dupa ceafa...) dar ma gandesc ca poate a inceput astenia de primavara si incerc sa mai stau asa fara sa ma duc la doctor..Poata imi revin singura de data asta.
O zi frumoasa tuturor
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
3135 comentarii 1 2 ..... 656667 ..... 104 105 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul