Memorez greu

Buna ziua, imi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie dar am si eu o problema.
Anul viitorul am 2 examene si mai exact bac-ul si admiterea la facultate.Problema sta asa.. in ultimii ani sincer sa fiu nu m-am prea omorat eu cu invatatul si acum intampin probleme in ceea ce priveste memoratul, tinand cont ca eu si lucrez 8 ore pe zi.
As avea nevoie de niste sfaturi/medicamente/vitamine sa ma pot descurca mai bine.Vin acasa la 3 jumatate, mananc, fac un dus pe la 5 ma apuc de invatat si pe la 9 sunt rupt de nu mai pot face nimic.Niste sfaturi ceva.. ?!
Multumesc anticipat.
Anul viitorul am 2 examene si mai exact bac-ul si admiterea la facultate.Problema sta asa.. in ultimii ani sincer sa fiu nu m-am prea omorat eu cu invatatul si acum intampin probleme in ceea ce priveste memoratul, tinand cont ca eu si lucrez 8 ore pe zi.
As avea nevoie de niste sfaturi/medicamente/vitamine sa ma pot descurca mai bine.Vin acasa la 3 jumatate, mananc, fac un dus pe la 5 ma apuc de invatat si pe la 9 sunt rupt de nu mai pot face nimic.Niste sfaturi ceva.. ?!
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5medicamentele afecteaza memoria sau au alte reactii adverse?
- 4tanakan sau nootropil
- 3ce sa fac sa nu mai uit
- 4Uit cuvinte obisnuite!
- 0tulburari de atentie si memorie?
- 3Am probleme cu memoria
- 3Pierderi de memorie...Va rog sa ma ajutati
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 0dificultati de memorie recenta
- 15Fractura femur stang
- 2Ce m-ar ajuta sa retin mai repede + sa devin mai concentrat?
- 2Tulburari de memorie in adolescenta
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 26Loviturile la cap, afecteaza inteligenta
- 8Suplimente pentru memorie
- 2ceva bun pentru memorie
- 1Pierderi de memorie
- 1probleme cu memoria de scurta durata
- 2Pastile pentru memorie
Mai multe informații despre: Memoria stimularea memoriei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: