Menstra intarziata
Buna ziua! De doua luni mi-a intarziat menstruatia, pentru ca zilele acestea sa imi vina intr-o cantitate mica, densa si inchisa la culoare. Tin sa mentionez ca nu am avut niciun contact sexual si nu am luat pastile (in afara de nurofen pentru raceala si septogal). Pana acum am pus totul pe seama stresului. Credeti ca am motive de ingrijorare? Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara,
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Menstruatie intarziata
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 0cand trebuie sa imi vina urm menstruatie?
- 2intarzierea menstruatiei
- 4de ce intarzie atat?
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 0dupa 2 luni de ciclu a 3 nu
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 4Intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 0sunt insarcinata???
- 1Intarzierea menstruatiei
- 8Sunt gravida?
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 2Întârzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: