Menstra intarziata
Buna ziua! De doua luni mi-a intarziat menstruatia, pentru ca zilele acestea sa imi vina intr-o cantitate mica, densa si inchisa la culoare. Tin sa mentionez ca nu am avut niciun contact sexual si nu am luat pastile (in afara de nurofen pentru raceala si septogal). Pana acum am pus totul pe seama stresului. Credeti ca am motive de ingrijorare? Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara,
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 4Sarcina?
- 0Intarzaierea ciclului
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 0Menstruatie intarziata
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Sarcina?
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Sarcina?
- 0Posibil sarcina
- 0Întârzierea menstruației
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: