Menstra intarziata
Buna ziua! De doua luni mi-a intarziat menstruatia, pentru ca zilele acestea sa imi vina intr-o cantitate mica, densa si inchisa la culoare. Tin sa mentionez ca nu am avut niciun contact sexual si nu am luat pastile (in afara de nurofen pentru raceala si septogal). Pana acum am pus totul pe seama stresului. Credeti ca am motive de ingrijorare? Va multumesc.
1 comentarii
Buna seara,
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3Intarziere menstruatie
- 2ciclu intarziat
- 5De ce intarzie menstruatia?
- 11probleme cu menstruatia
- 0intarziere menstruatie
- 0menstruatie
- 4intarziere menstruatie
- 5intârziere menstruație
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 5Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată
- 0Ce poate fi?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Intarziere menstruala
- 0Menstruatie intarziata
- 0Întârzierea menstruatiei
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: