Menstra intarziata

Buna ziua! De doua luni mi-a intarziat menstruatia, pentru ca zilele acestea sa imi vina intr-o cantitate mica, densa si inchisa la culoare. Tin sa mentionez ca nu am avut niciun contact sexual si nu am luat pastile (in afara de nurofen pentru raceala si septogal). Pana acum am pus totul pe seama stresului. Credeti ca am motive de ingrijorare? Va multumesc.
1 comentarii

Buna seara,
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!
Daca nu este sarcina, poate fi o dereglare gormonala, acest lucru se poate afla cu mai multa precizie doar dupa o consultatie de specialitate, de aceea va recomandam sa mergeti cat mai repede la un medic ginecolog.
In acest mesaj lipsesc si cateva detalii care ne-ar fi ajuta mai mult in formarea unei pareri, de exemplu varsta care o aveti.
O seara frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea menstruatiei
- 3Menstruatia intarziata
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 1intirzierea ciclului avind sterilet
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Despre mestruatie
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 1Intarzierile menstruatiei
- 4intarziere menstruatie
- 4Menstruație întârziată
- 0Menstruație întârziată
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 3Intarziere menstruatie
- 1Sunt insarcinata?
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 1Oare sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei