menstruatia

29-06-2009
amyga
Nu este medic/terapeut
amyga
Buna ziua. In luna mai trebuia sa imi vina menstruatia cam prin data de 13-14 dar de obicei imi vine si mai tarziu cu 5-6 zile de termenul normal. In iunie calculasem ca vine in peroada 15-18 dar nu mi-a venit. E posibil ca stresul sa decaleze menstruatia La inceputul lunii iunie am avut nunta si m-am stresat foarte mult apoi am fost plecata in Grecia o saptamana din data de 13. Este posibil ca si schimbarea de clima sa decaleze menstruatia Test de sarcina am facut si a iesit negativ. Va multumesc
3 comentarii
0
17-10-2009, ora 20:42
Alinutzzza14
Nu este medic/terapeut
Alinutzzza14
Buna. Am 14 ani si nu mi-a venit cicul menstrual de 52 de zile sunt virgina. m-am dus la medicul de familie si mi-a dat vitamine, fier. nu am fost inca la un ginecolog. E posibil sa nu imi vina menstruatia 52 de zile din cauza lipsei de caliciu, fier etc? Astept si eu raspuns
0
04-04-2010, ora 23:01
nelly sweet
Nu este medic/terapeut
nelly sweet
buna..numele meu este nelly..am20 de ani iar in urma cu 2 luni am venit acasa din italia...ultima data am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu inainte de a pleca...ne-am protejet cu prezervativ. in luna februarie mi-a venit ciclul cam pe data de 23, 24...dar luna asta nu mi-a venit... iar relatii sexuale nu am mai avut deoarece iubitul meu este in italia si nu il insel...tin sa va spun k nu imi vine regulat... ce problema ar putea fi???..oricum de sarcina nu se pune problema ca nu are cum...va rog da-ti-mi un raspuns...va multumesc...
0
21-06-2010, ora 00:05
mary88
Nu este medic/terapeut
mary88
buna seara,

Am si eu o probleme mare de tot si sper ca puteti sa ma revolvati si pe mine sau cel putin sa ma indrumati sa stiu ce ma de facut. Luna aceasta trebuie sa imi vina ciclu pe data data de 25 si ieri dimineata m-am trezit cu o scurgere inchisa la culoare, rosu inchis (care ma tine in jur de 2-3 zile deorece asa am avut si luna trecuta), insa acum 2 luni eu am luat tratament pentru candida ovule cervugid si o pastila pe care trebuia sa o i-au o data pe zi la aceiasi ora (nu mai stiu cum ii zice) si eu cred ca de tratamentul acesta este deoarece inainte sa il i-a nu am patit asa ceva. va rog ajutati-ma
Adaugă un comentariu / răspuns