Menstruatia continua sa intarzie

Incep si eu de-acum sa fiu stresata. Menstruatia mi-a intarziat mai mult de o saptamana de-acum. Am facut 2 teste diferite de sarcinia, unul dupa 3 zile de intarziere, altul dupa 7 (despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de sarcina). Ambele au iesit negativ. Aveti idee ce factor mi-ar putea cauza intarzierea asta?
6 comentarii

Poate sa fie o dereglare hormonala sa nu-ti faci griji sa mergi la doctor.

Si eu am avut si am fost la doctor si mia dat o folie de anticonceptionale sa-mi provoce ciclu artifical. Te cred ca esti disperata. Poate sa fie din cauza stresului sau a vremi sau din cauza unui tratament.

Acolo in paranteza era "despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de intarziere a menstruatiei" nu "sarcina".

Testele au iesit negative si la mine. Si toate testele sunt recomandate din prima zi de intarziere a mestruatie si ar fi bine ca sa fie urina de dimineata (e cea mai concentrata ) incearca asa daca si acesta e negativ mergi la Doctor sati faca un consult si un ecograf endovaginal. Succes.

si eu sunt in aceeasi problema ca tine, mia intarziat 10 zile si nu stiu ce sa fac, am facut 5 teste si nici unul nu a iesit pozitiv, am hotarat sa merg maine la doctor

Am fost la medic si mi-a zis ca am o amenoree. Mi-a recomandat 10 pilule cu o cantitate de progesteron ca sa imi stimuleze menstruatia. Dupa 5 zile a venit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 3intarzierea menstruatiei...urgent !
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 4posibil sa fiu insarcinata?
- 3sarcina?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 11sarcina sau nu?
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 4sunt insarcinata ?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 4insarcinata sau nu
- 2Menstruație întârziată
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 0Întârziere ciclu
- 0Imi intarzie ciclul
- 13Întârziere menstruație
- 2Sarcina?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: