Menstruatia intarziata

04-07-2012
Ralu16
Nu este medic/terapeut
Ralu16
Aproximativ cu o sapt. in urma, iubitul meu a introdus prima data degetul in vaginul meu.. Nu mi-a bagat penisul deloc.[ inca virgina] Mentruatia a intarziat 5 zile. dar de vreo 3-4 zile am dureri mari ale membrelor inferioare, somnolente, si imi este foarte foame ! Tin sa precizez ca am 15 ani si niciodata nu mia intarziat. Poate fii vorba de sarcina ? va rog sa ma ajutati!
2 comentarii
0
04-07-2012, ora 17:12
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Draga mea cum ai putea ramane insarcinata cu un deget?Ai auzit de degete care contin spermatozoizi?Banuiesc ca nu.Probabil e doar o dereglare hormonala.
0
04-07-2012, ora 18:12
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Cea mai frecventa cauza a intarzierii ciclului menstrual la femeile fertile este sarcina. Aceasta poate survenii (probabil mai mult anecdotic) chiar daca ejacularea are loc la nivelul vulvei ! Alte cauze frecvente responsabile de intarzierea ciclului menstrual ar putea fi legate de stress, exercitiu fizic pronuntat sau schimbari in greutate. Nu cred ca in cazul tau ar fi vorba de sarcina dar totusi, daca subiectul te preocupa atat de mult incat nu te lasa sa dormi, te-as sfatuii sa faci un test de sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns