Menstruatie

Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat.am 30 de ani si o menstruatie regulata.de obicei ma tine 7 zile si am dureri f mari si imi curge f mult.luna trecuta dupa menstruatie m_au durut ovarele putin si mi-au curs cateva picaturi inchise de sange.acum cand trebuia sa imi vina nu m_a durut burta deloc iar menstruatia mea este de cateva picaturi inchise la culoare.nu mi s-a intamplat niciodata pana acum.de obicei aveam xureri f mari inainte repet si imi curgea f mult.nu cred ca este vb de sarcina pt ca am avut grija.nu iau anticonceptionale.ce parare aveti?va multumesc
1 comentarii

Buna ziua,
pentru a elimina posibilitatea unei sarcini in conditiile in care nu folositi metode contraceptive este nevoie sa efectuati un test de sarcina BetaHcg si daca acesta este negative sa consultati un medic pentru a afla cauza schimbarilor survenite
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
pentru a elimina posibilitatea unei sarcini in conditiile in care nu folositi metode contraceptive este nevoie sa efectuati un test de sarcina BetaHcg si daca acesta este negative sa consultati un medic pentru a afla cauza schimbarilor survenite
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 8menstruatie anormala
- 1un spooting poate intarzia menstruatia?
- 3Problema ciclu
- 1Sangerari menstruale de culoare inchisa timp de 14 zile
- 0Menstruatie redusa cantitativ si disconfort in zona organelor genitale
- 1Chist ovarian?
- 0Menstruație foarte puțină
- 0Menstruatie sau sangerare de implantare?
- 0Menstruatie
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 1Sarcină întreruptă?
- 1Posibila sarcina, pls
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 1Chist vaginal
- 0Posibila sarcina
- 2Menstruație diferita
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: