Menstruatie
Bună ziua, o intrebare vă rog
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
Am relatii intime pe data de25 ianuarie neprotejat, pe 10 februarie am avut menstruatia, acum in martie nu mia venit suntem in 17 astazi si ma cam ingrijoreaza nustiu ce se intampla am facut 3 teste de sarcina toate negative.in schim am sânii umflati si putin durerosi si jos am o secretie alba cremoasa.mă puteti sfatuii va rog.
Si mai mentionez ca in februarie la inceputul luni februarie am facut vaccinul pt covid 19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0intarziere menstruatie
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1Sarcina sau probleme?
- 4Menstruație întârziată
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: