Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
Buna ziua! Am 16 ani și prima menstruație mi a venit acum doi ani aproape. In primele luni aveam și de doua ori pe luna apoi pauza de 6 luni (de doua ori), respectiv de 7 luni. Datile trecute în care pauza a fost de 6 luni aveam o menstruație (foarte) abundentă și dureroasa, dar care nu depășea 8 zile.
Acum insa, mă confrunt de 28 de zile de menstruație și nu știu ce as putea face sa se oprească. Nu am dureri, iar în unele zile sângele are o culoare maro spre negru. Există și zile cu un flux foarte scăzut.
Știu că trebuie să merg la medic și asta plănuiesc să fac, însă as vrea și eu niste sfaturi de cum as putea opri menstruația. Mulțumesc anticipat
Acum insa, mă confrunt de 28 de zile de menstruație și nu știu ce as putea face sa se oprească. Nu am dureri, iar în unele zile sângele are o culoare maro spre negru. Există și zile cu un flux foarte scăzut.
Știu că trebuie să merg la medic și asta plănuiesc să fac, însă as vrea și eu niste sfaturi de cum as putea opri menstruația. Mulțumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 2menstruatie prelungita
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 7probleme menstruale, inca mai sangerez
- 6Nu imi trece ciclul de 3 luni
- 2menstruatie prelungita
- 1o problema la premenopauza
- 0Menstruatie inchisa si puțină
- 0Menstruație foarte puțină
- 0Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.
- 3Sângerare abundentă anormala
- 0Menstruație îndelungată în timpul anticoncepționalelor
- 3Sarcină pierduta sau dereglare ??
- 0Posibila sarcina
- 3Menstruatie
- 0Ciclul menstrual nu se mai oprește
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala menstruatia prelungita
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: