Menstruatie intarziata
Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii
Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.
Test de sarcina consult ginecologic ecografie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea ciclului menstrual
- 2din ce cauza poate intarzia menstruatia?
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 4Intarziere menstruatie
- 5Imi intarzie menstruatia
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 3Am ramas însărcinată?
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 2Întârziere menstruație
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Intarziere menstruatie
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 1Menstruatie intarziata.
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: