Menstruatie intarziata
Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii
Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.
Test de sarcina consult ginecologic ecografie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Este ceva normal ca la 14 ani sa nu ai menstruatie?
- 24postinor 2?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 3N a venit ciclul!
- 4sinerdolul si isoniazida
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 4Intarziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Întârzierea menstruației
- 0Intarziere menstruatie
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: