Menstruatie intarziata
Ultimul contract sexual a fost pe data de 29 octombrie. Ultima menstruatie a fost 24-29 noiembrie, normala, abundenta. Pe 23 decembrie ar fi trebuit sa imi vina menstruatia, insa nu a venit, a intarziat 9 zile. Am simptome premenstruale. Despre ce credeti ca este vorba?
3 comentarii
Buna seara,
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Va recomand ca, in loc sa asteptati sa-si dea niste straini cu presupusul pentru sanatatea dumneavoastra, sa mergeti sa cumparati un test de sarcina si sa vedeti care este situatia. Daca testul este negativ rezolvati o parte din problema. Ramane cealalta parte: ar trebui sa investigati cauzele intarzierilor menstruatiei, sa nu existe alte probleme.
Întârzierea poate avea și alte cauze. Un diagnostic sigur aflați doar în urma unui control ginecologic, pentru că ginecologul are posibilitatea unor investigații. Tot ce v-am spune noi e la nivel de ipoteză, ceea ce nu v-ar ajuta.
Test de sarcina consult ginecologic ecografie
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt sau nu insarcinata?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 6o posibila sarcina?
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 1Pot fi insarcinata ?
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 1Întârziere menstruație
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Întârzierea menstruatiei
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 0Intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: