menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?

10-12-2008
alexa2008
Nu este medic/terapeut
alexa2008
Va rog mult ajutati-ma cu un sfat.

Am probleme cu menstruatia in sensul ca imi vine mereu aiurea si cu dureri mari inainte.

Luna aceasta insa am o mare problema. Eu sunt departe de prietenul meu si ne vedem destul de rar, dar a venit acum vreo 3 sapt la mine si am facut-o protejati cu prezervativ. Doar odata am facut putin vreo 2-3 min fara ca sa-si dea drumu si dupa aia a pus prez si am continuat. O mai facusem inainte de asta cu vreo 2 ore dupa care el s-a spalat bine si a si fost la toaleta.

Acum treb sa imi vine ieri si imi intarzie plus ca nu am nici o senzatie ca si cum mi-ar venii, doar putina greata azi dimineata. Nu stiu ce sa fac se poate sa fi ramas?


Va rog astept un raspuns cat mai repede. Mie cam rusine sa cumpar un test de sarcina ca se uita mereu urat farmacistele si barfesc, dar daca il iau la cat timp dupa ultimul act e ok sa-l fac ca sa fiu sigura? mentionez ca acela a fost ultimul acum aprox 3 sapt


Scz modul in care am scris dar sunt disperata.
5 comentarii
0
10-12-2008, ora 11:10
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Eu ti-as sugera sa nu mai privesti ce zic farmacistele(poate fi inchipuirea ta si chiar daca barfesc pe tine nu te afecteaza).Nu uita ca viata ta TE PRIVESTE;atat timp cat nu faci rau nimanui, si din contra faci vanzare farmaciei...
Insa cum viata ta te priveste cum spuneam, asa cum exista placere in momentele intime cu partenerul tot asa trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru consecinte daca nu iei masuri de prevenire(sau sa pui masura la timp).
Chiar daca prietenul tau nu a ejaculat in momentele respective exista o scurgere micuta de lichid care poate lasa urmari placute sau neplacute.
Deocamdata, fiind doar 3 saptamani, se poate folosi testul de sarcina chiar daca acuratetea nu e foarte mare.peste cca 3 saptamani mergi la ginecolog pentru un consult, daca intre timp nu vine menstra.
deocamdata, nu trai cu griji, relaxeaza-te si grija-daca va fi-manifesta la ginecolog.
0
10-12-2008, ora 14:25
alexa2008
Nu este medic/terapeut
alexa2008
M-am dus la alta farmacie si am luat test sure check si a iesit negativ. M-am mai linistit putin dar sper sa imi vina curand.
0
11-12-2008, ora 21:37
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Draga mea, sper sa-ti vina menstruatia, daca ai facut testul, de obicei nu minte, posibil sa fie pe stres aceasta intarziere, cat despre farmaciste.da-le pace si ele fac sex..toata lumea face, nu-i o rusine e normalitate,.cumpara-ti fara jena teste de sacrina si orice ai nevoie, mergi la ginecolog, pune intrebari, informeaza-te! Cu drag!
0
12-12-2008, ora 22:39
alexa2008
Nu este medic/terapeut
alexa2008
inca nu mi-a venit si m-am hotarat sa mai fac un test duminica dimineata daca nu imi vine pana atunci. Am ceva dureri la burta si ma dor gleznele dar nu stiu ce sa zic. In test scrie ca treb facut cu prima urina dim dar eu am facut cu a doua... sa fi influentat in vreun fel? sper ca nu

PS testul l-am facut la 18 zile de la ultimul contact> este suficient timp?

Va multumesc astept si eu raspunsuri
0
13-12-2008, ora 13:05
mire1
Nu este medic/terapeut
mire1
Buna, in general testele nu mint, chiar recent am vorbit cu o prietena care si-a facut testul si a iesit pozitiv, am mers cu ea la ginecolog dar, medicul nu a vazut nimic, a programat-o la un eco. si a vazut acolo ca era o sarcina in 3 saptamani si la consult nu s-a simtit, dar testul a fost pozitiv, deci...ar trebui sa-ti vina menstruatia!Ai grija de tine, poate e o raceala, multa bafta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •