Menstruatie modificata

02-02-2019
Mihaela122
Nu este medic/terapeut
Mihaela122
In luna decembrie am luat o pastila escapelle dupa un contact sexual cu ejaculare in exterior pentru siguranta. In luna ianuarie menstruatia a venit la timp, cu flux foarte putin in prima zi, a doua zi normal-abundent, iar a treia si a patra zi niste scurgeri maronii. am facut un test de sarcina dupa 3, respectiv 5 saptamani de la contact ambele fiind negative. Luna aceasta mestruatia a venit din nou la timp, de culoare normala, cu cheaguri, dar mai putina cantitativ si a doua zi.Precizez ca nu este sub forma de picaturi, ci are consistenta normala doar ca este mai putina cantitativ(in loc de 3 absorbante pline ca de obicei a fost in jur de unul jumate). am mai luat de cateva zile si un tratament cu ciprinol pentru urinari mai dese si observ ca urinarea se regleaza. In luna iulie am luat o pastila ellaone, dar in afara de intarzierea menstruatiei acteva zile nu am avut modificari de flux. In mod normal menstruatia mea dureaza in jur de 4 zile cu flux abundent in a doua zi, apoi din ce in ce mai putin, in ultima zi fiind doar scurgeri maronii.

Aceste dereglari pot fi de la pilula de a doua zi luata la sfarsit de decembrie sau pot avea alte cauze? am motive sa ma ingrijorez?se va regla de la sine?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: