Menstruatie neagra
Buna ziua! Este a doua lună in care menstruatia imi vine la 21, respectiv 19 zile, in conditiile in care pana acum am luat tratament cu progesteron pentru chisturi si aveam ciclul regulat, dar nu am mai continuat tratamentul. De obicei, menstruatia era abundenta, dar acum curge putin sange si e de culoare NEAGRA si are o textura groasa. De asemenea, am gasit o bucata lunga, ca o gelatină, ca un jeleu, de sange.
Care ar fi problema? Nu mi se pare in regula. Ultima data cand i-am spus doctorului a zis ca e schimbata culoarea de la chisturi. (am ovar micropolichistic)
Sau este posibila o sarcina, desi am aceste secretii? Am avut contacte sexuale neprotejate, dar finalizate in exterior.
Care ar fi problema? Nu mi se pare in regula. Ultima data cand i-am spus doctorului a zis ca e schimbata culoarea de la chisturi. (am ovar micropolichistic)
Sau este posibila o sarcina, desi am aceste secretii? Am avut contacte sexuale neprotejate, dar finalizate in exterior.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ovare micropolichistice si sarcina?
- 7Ciclu neregulat si uneori doar cateva picaturi
- 1ovar drept micropolichistic
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 0Menstruatie inchisa si puțină
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 0ENDOMETRU hiperecogen
- 0Menstruație foarte puțină
- 1Menstruație prelungită
- 1Sarcină întreruptă?
- 2Lipsa menstruație si scurgeri maro
- 0Întârziere CM, tratament duphaston
- 0Sangerari de culoare roz
- 1Probleme cu menstruația
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 0Sarcina ?
- 1Pete albe/piele decolorata pe membrele inferioare in ortostatism
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Chist vaginal
Mai multe informații despre: Tulburarile menstruatiei Menstruatie anormala ovarele micropolichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: