Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice

15-01-2010
cryssuk
Nu este medic/terapeut
cryssuk
am o pb cred mai complicata.sa o iau cu inceputul.eu d mik(acum23)d cand mi-a venit menstruatia mereu am avut pb, nu imi venea regulat, o luna da una nu, date fixe niciodata si tot asa si mereu dureri f mari d burta d aproape deveneam inconstienta, vomitam, diaree, transpiratii k si acum la mens..d la 18 ani am desc k am pietre la rinichi.k sa se st mai multe poate are si asta vreo influenta.si in prezent este la fel, am un sot deci este totul ok, o relatie stabila, acum un an am fost la ginec si am facut si o egk transvaginala mi-au iesit ovarele cu aspect microplichistic atat in rest totul bn si papanicolau bn.aveam si am in cont si dureri ingrozitoare d burta la menst eu le aseaman cu niste cutite, la urinat si nu numai si cand ma asez in fund cateod simt k niste cutite niste taieturi asa dureri mari.mi-a dat anticoncept novynnete, am luat 6 luni atunci imi venea reg mereu in a 5 zi d repaus d la aniconcept, durerile obisnuite care erau au fost mai reduse dar cele d junghiuru, cutite continuau.dp 6 luni am fost iar ovarele mi-au iesit tot cu aspect micropolichistic si am intrerut anticoncept.si dp a urmat la fel ciclu neregulat, dureri la fel.acum treb sa imi vina la inceputul luni pe 7-8 si nu mi-a venit deloc in schimb dp 1 imi curge in fiec zi f putin, cateva pikturi si in mom acesta.mentionez k la data la care ar treb sa imi vina si nu imi vine eu oricum am unele dureri(diaree dureri d burta spate), ce sa fac k nu mai st d mn
este grav?va rog ajutati-ma.va multumsc mult
6 comentarii
0
15-01-2010, ora 15:54
bejenarucatalin
Nu este medic/terapeut
bejenarucatalin
mergi la un medik specialist /pt ka, aici nu vei gasi ras clare.
0
15-01-2010, ora 16:00
cryssuk
Nu este medic/terapeut
cryssuk
pai am fost si asta mi-a facut...mai nimic a zis k nu am ce past sa iau.in bucuresti chiar la o clinik particulara.mare
0
15-01-2010, ora 19:38
Dr. Radu Botezatu
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Radu Botezatu
Buna ziua,

Daca aceste dureri apar in special la urinat, si tinand cont ca medicul v-a diagnosticat cu litiaza renala ar fi bine sa consultati un urolog. Este foarte probabil ca problema dvs sa fie de natura urologica +/- o infectie urinara netratata.
0
16-01-2010, ora 09:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Crys draga, astfel de probleme au multe femei din pacate. Problema este ca medicina nu stie sa le vindece sub nici o forma. Singurul tratament existent pt. toate problemele acestea sunt hormonii.
La unele femei ajuta un pic la cele mai multe nu.

In orice caz aceste tratamente hormonale dauneaza cu siguranta si creeaza alte probleme suplimentare: chisturi, fribroame, sangerari, etc.

Hormonii forteaza corpul la actiuni necontrolabile de organism caci acestia sunt produsi de organism numai in cazuri de nevoie, in cantitatea necesara si la locul necsar (de ex. la sarcina cand se doreste cresterea sanilor etc.)

Dand aiurea hormoni pt. orice afectiune inseamna ca multe lucruri din organism (ovare, tumori, etc) sunt fortate sa creasca. Cu vinedecare tratamentele acestea nu au nici in clin nici in maneca.
Este ca si cum ai duce masina cu electronica stricata la un tinichigiu care ar incerca cu curent de inalta tensiune sa o puna din nou in circulatie.

Singura sansa pe care o ai pt. a scapa de aceste probleme este sa opresti tratamentele hormonale si sa schimbi medicina. a vindeca daunele de la tratament cat si crampele menstruale.

Mergi la un medic homeopat cu experienta. Gasesti in toate orasele mai mari astel de medici. Daca nu dai de un medic homeopat scrie-mi un mesaj privat dand un click pe id-ul meu aici si te ajut eu sa gasesti unul.

Cauta in intenet ""Anticonceptionalele - un subiect controversat""

Uite ce scrie si un medic de aici:

Un articol intersant de la un medic de urgenta (dr. weather) cu privire la unul din acesti hormoni.

Care e cauza fibromului

Cam toată lumea e de acord că principalul vinovat e hormonul feminin ESTROGEN. Nu mă întind cu teorii ştiinţifice. Cred că e suficient un argument. Femeile in vîrstă, care nu mai produc estrogen NU MAI FAC FIBROM. Atat.

Factori care favorizează apariţia fibromului

Aici vom discuta mai mult in termeni probabilistici.Adica ceva de genul "sint mai frecvente fibroamele la femeile care fac aia" sau "sint mai rare la cele care fac aialaltă"

Deci care femei fac mai frecvent fibrom
- cele care nu au nascut niciodata
- femeile obeze
- femeia in timpul sarcinii
- cele care consuma alimente ce stimuleaza productia de estrogeni (soia, lapte)

In urmatoarele cazuri fibromul apare mai rar
- femei care au mai mult de 2 naşteri
- fumătoare
0
18-01-2010, ora 02:09
mari_l-c
Nu este medic/terapeut
mari_l-c
Cred ca ai doua probleme distincte:chisturi ovariene si calculi renali.Chisturile ovariene sunt rezultatul unui dezechilibru hurmonal si toate simtomele avute in legatura cu ciclul menstrual vin din dezechilibrul hormonilor.Iti sugerez sa treci pe produse naturiste din plante sau pe homeopate, care sa-ti refaca functiile glandelor hormonale. -*


(*modificat de administrator)
0
10-01-2012, ora 20:50
linutica
Nu este medic/terapeut
linutica
Buna ziua.Bunica mea a fost operata acum 4 luni de pietre la rinichi, operatie clasica.Astazi am reinternat-o datorita unei febre f mari, peste 39 si dureri in zona rinichilor.Se pare ca mai are inca o piatra aparuta.Intrebarea mea e ce e de facut in acest caz?E posibil dupa doar 3-4 luni de la operatie sa se refaca alte pietre?Sau s-a omis sa se scoata cd s-a facut operatia? Ca solutie la aceasta problema se pare ca va fi o sonda care i-o va introduce timp de cateva saptamani pana o va elimina.Ce parere aveti?E cea mai buna solutie?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Voma si diaree - primul ajutor
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Transpirația nocturnă
  •